PDA

Pokaż pełną wersje : Posty

Cloy
07-09-2005, 16:35
Mam pytanie czemu mi pokazuje ile kto ma postów. Sryy za takie może i głupie pytanie ale jestem nowy :confused:

Dagfen
07-09-2005, 16:38
Zeby nie bylo ivul nabijania postów ;p

Cloy
07-09-2005, 16:39
Czyli co ? teraz nie ma licznika postów ?

Klimus =]
07-09-2005, 16:51
czytaj ogłoszenia ...

Pan Nosorożec
07-09-2005, 17:24
Czyli co ? teraz nie ma licznika postów ?

Tak, nie ma już cholernego licznika postów i nigdy nie będzie! Tak więc nie możesz się już chwalić kolegom jak to spamowałeś ostatnio na forum.

Pacek
07-09-2005, 18:26
a tak gadacie głupoty, caly czas można sprawdzić ile kto ma postów, wymaga to tylko jednego wiecej kliknięcia, wchodzi sie w profil użytkownika (tam gdzie kiedyś był licznik) i bierze sie "znajdź wszystkie posty napisane przez ...." ja mam chyba 398 czy jakoś tak, jest to dalej możliwe z tym że nie oblicz średniej postów na dizeń, z resztą po co komu taki licznik a ty czyatj wszystkie ogłoszenia to nie bedziesz zadawał bzdetnych pytan

ciemne dropsy
07-09-2005, 18:37
Boze drogi. Nie kazdy jest spamerem i nie kazdy ma duzo postow nabitych poprzez spam -.-

Raul
07-09-2005, 18:39
a tak gadacie głupoty, caly czas można sprawdzić ile kto ma postów, wymaga to tylko jednego wiecej kliknięcia, wchodzi sie w profil użytkownika (tam gdzie kiedyś był licznik) i bierze sie "znajdź wszystkie posty napisane przez ...." ja mam chyba 398 czy jakoś tak, jest to dalej możliwe z tym że nie oblicz średniej postów na dizeń, z resztą po co komu taki licznik a ty czyatj wszystkie ogłoszenia to nie bedziesz zadawał bzdetnych pytan
Było już o tym. Ten licznik wyszukuje tylko 500 ostatnich postów, więc jak ktoś ma więcej niż 500 to się nie dowiesz ile naprawdę ma. Teraz tylko moderatorzy w panelu kontrolnym mogą sobie sprawdzić, jakby się chciało.