Pokaż pełną wersje : Dużo fragów w krótkim czasie
Player Killer
07-09-2005, 19:07
Filmik z tibia.de, warty obejrzenia więc wrzucilem na tibia.pl :)
Oto link
http://tibicams.tibia.gamigo.de/get/1693
Amagad... To byla jakas wojna czy cus? Lol ciekawe jaki loot z tego wyszedl ^^
Tak, kolo wymiata - 24 fragi w sekunde xD
Takie Sobie Coś z Julery
07-09-2005, 22:25
jezu!!!!
http://img185.imageshack.us/img185/9458/lolue5lb.jpg
24 fragi :D :D :D :D :D :D :D
xDDDD :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nie no całkiem nieźle ;)
Można doliczyć jeszcze tych co mieli sculla białego, i tych co mieli sculla żółtego bo też ich trochę było.
Wielki MarIuSzzo
08-09-2005, 09:31
Film ogolnie spx,
Nowohucianin
08-09-2005, 14:27
to chyba elysia ;p ten server nigdy nie był i nie bedzie normalny :D
to chyba elysia ;p ten server nigdy nie był i nie bedzie normalny :D
Tak. Nie będzie.
Ue jak ue... szybki sposób na zniszczenie chara, jakoś nie bardzo mi się to podoba, najwyższy lv jaki zabił to ~20, a z takim charem mógłby zrobić naprawdę świetny film z PK (i mieć fragi nawet ~70lv)
Blacksword
11-10-2005, 22:07
Ue jak ue... szybki sposób na zniszczenie chara, jakoś nie bardzo mi się to podoba, najwyższy lv jaki zabił to ~20, a z takim charem mógłby zrobić naprawdę świetny film z PK (i mieć fragi nawet ~70lv)
mogl, powiem wiecej, zrobil niejeden ;p
OMG... Niezłe UE... Najlepiej by było, gdyby było zatłoczone do wszelkich granic ;). Nieźle... 24 fragów podczas 1 sekundy ;) Nice
super filmik dobry ten goscio byl ciekawe na ile bana dostal
Macias565
11-10-2005, 23:02
Te same zdiecie znajduje sie na www.tibianews.net poszperajceie troche :P
-=DanieL=-
11-10-2005, 23:36
Lol myślałem że to nowy film ale ja go mam on jest już stary ale warto obejżeć jednak proponuje , że jak wrzucasz filmiki z tibia.de to wrzucaj jakieś nowe :>
Bo zauważyłem , że wrzucasz dość często takie filmiki z tibia.de :>
Player Killer
12-10-2005, 00:12
Lol myślałem że to nowy film ale ja go mam on jest już stary ale warto obejżeć jednak proponuje , że jak wrzucasz filmiki z tibia.de to wrzucaj jakieś nowe :>
Bo zauważyłem , że wrzucasz dość często takie filmiki z tibia.de :>
temat był załozony miech temu :o, wrzucam jakieś ciekwe filmy z tibia.de na tibia.pl jeżeli ich nikt wcześniej nie wrzucił, a po za tym wrzucam 'świeże' filmiki z pierwszego tloczenia ;)
Walekifa
12-10-2005, 01:14
O *********AAaaa JEŻA W ****** ********A O.O Co to było? Z tego co widziałem,to byłą jakaś wojna..CHyba brazylijczycy napadli na carlin..Potem jeden z silniejszychz abił wszystkich swoich rodaków xD ...Instatt ban.ile z tego lootu było o.o prócz fragó był jeszce chyba red skulle... ;] więc fragó więcej
o nie o ****aaaa xD ile fragow musze to zobaczyc
jak zobacze to odpisze cya xd :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.