Pokaż pełną wersje : Wojna na novej
Nova, nova i nova.... Super server... A jacy tam sa swietni polacy... ohoho...
Same wzory. Miller, Mastro Daro, Augeas, Nidhoog... Ale oni super walcza... Wszystkie SD wtrafione... Sa niepowtarzalni...
Ilu z was tak mysli?
Prawda jest jedna... SA TO POPROSTU NAJWIEKSI OSZUSCI...
Na tym filmiku dowiecie sie dlaczego..
http://rapidshare.de/files/4724514/blackeagle*****.html
Hahahaah to było cudne, wielkie gratulacje dla tego pana za ujawnienie tego. Ciekawe czy teraz Mastro daro i reszta będą się wypierali czy jednak się przyznaja. Hmmm Cipy mogły by to zobaczeć, chyba byłby BAN ;D
Ahha a czy mógłbyś mi jeszcze powiedzieć jak ta piosenka w podkładzie się nazywa??
widziałem już ten filmik niedawno, i to raczej nie jest 'fake'.
@up. ta piosenka to chyba Pet Shop Boys, tytułu jednak nie pamętam ;)
Bez tytułu nie znajde tego w Kaazie ;/
Down- dzięki
"lemon tree" - Fool's Garden
a nie jakies pet shop boys -.-
filmik wypas ;-)
szczerze wam powiem, ze musialem obejrzec film 2x zeby zalapac o co chodzilo :P ale sie udalo i gratz ukazania tego jak "czituja" takie hlvl sorce :P
Powiem jedno "Wstyd" ;//////
binek1986
07-09-2005, 22:33
Huehuehuehue Hail Nova !!!!!11oneoneone+shit+oneoenoene
Ale to wierzcholek gory lodowej. Ludzi ktoryz cheatuja jest cala masa, to ze ich udalo sie przylapac to nie znaczy ze reszta jest "swieta".
ja ogladam 3 raz i skapowalem all tylko tego ostatniego nie :> puszcali sd normalnie chyba nie bylo jakis pzreszkod :P:> i am noob plx wytlumaczcie bo spac nie bede mogl ;p
Ano taka jest niestety prawda o naszych "hai lewalah"
Niestety gmy nie akceptują filmu jako dowodu, jednak to czy dostaną bana/delete czy nie nie zostało jeszcze rozstrzygnięte~
A ja w to niewierze mimo isz widzialem filmik trudno mi uwierzyc jakoś.
ja ogladam 3 raz i skapowalem all tylko tego ostatniego nie :> puszcali sd normalnie chyba nie bylo jakis pzreszkod :P:> i am noob plx wytlumaczcie bo spac nie bede mogl ;p
Była tam gdzie stał Miller Mastro Daro obb niedalo sie atakowac normalnie tego Kolesia :////// bo utrudniała wieża ;sss
binek1986
07-09-2005, 22:54
A ja w to niewierze mimo isz widzialem filmik trudno mi uwierzyc jakoś.
Jezeli nie wierzysz, to poszukaj na tibia.de albo w innych zrodlach (subforum Hunted -> Nova - White Eagle vs. North Star War) tychze filmikow w *.rec z ktorych byl robiony ******. Odnajdz i obejrzyj te momenty tam. Jak to spiewa Metallica - Sad but true.
aaaaaaa juz widze :D thx za wytlumaczenie trochu ciemny jestem :P
btw za pare minut rozstrzygnie sie czy jestesmy w mistrzostwach swiata w noge :FxD
Querix of Ice
08-09-2005, 23:51
Hahhahahaha gz gzgz dla zioma co zrobił ten filmik :)
Zdaje mi sie ze to prawda .. jakby zrobil film fake troche by musial pracy w to wlozyc, screreny sklejac po kawaleczku itd. ciekawe co gmy na to xD
Phoelerius
09-09-2005, 14:17
Ta gra już taka jest, chcesz wygrać wojnę to musisz mięć Ami bota/program do leczenia.
Za przyłapanie z takim czymś 100lvla+, który używa to podczas wojny, powinno konto zostać natychmiast skasowane. Inni gracze też chcą przecież mięć szanse walczyć, plącą za Pacca i chyba CI.P SOFT powinien wreszcie cos z tym zrobić!
Tylko tyle
"UHahaAHAHhauahuahuahaHAHaha"
:baby:
tigitall
09-09-2005, 15:08
jak byscie nei zauważyli to na wielu filmach z wojny widac jak ludzie używają cheatów auto leczenie i aimbot to na wielu wojnach rzecz normalna ludzie bez tego szybko padają... Moim zdaniem powinni coś z tym zrobic i Gmy powinni banować chary tych cheaterów moze jak straca 100lvl+ to zrozumieją że nie warto było cheatować :S n/c :evul:
Cheaty tylko tak ludzie potrafią skutecznie grać. Sztuką jest być najlepszym grając samemu...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.