Pokaż pełną wersje : noob pk mega loot!!!!danubia
mateusz walowski
08-09-2005, 20:20
y0 mam spoko filmik tylko sie m ś miac a zreszto oglondajcie
http://rapidshare.de/files/4868453/masspkbywilek.rec.html
ehh niom gz lootu ;)
a ten sorc jakis niedo***any ... czmeu sie nie uhal -.-
ehh ale fuksa miales :D
mateusz walowski
08-09-2005, 20:44
nom fuksa mialem ale fuksy też sie liczą :)
Straznik Monopolowego
08-09-2005, 20:50
omfg !!! ale loot gz gz gz ale padles potem??:P
mateusz walowski
08-09-2005, 21:03
nie no co ty nie padlem poczekalem skull znikl i polecialem do dp a po 2 mam dużo protektorów 70 lvl + :P
Dark Blondi
08-09-2005, 21:14
boze gz filmiku ale ten Twoj loot jest warty z 8k :|
PharadoX
08-09-2005, 21:16
@up
Na twoim servie? Jesteś pewien że on gra na twoim?
@topic
Gz lootu - ten sorc , albo miał wiadome lagi , albo za dużo strzelał z HMM i miał exhaust na uhy :D
Saviour of Sula
08-09-2005, 21:23
Ja nie moge co za fuksiarz :P tamten się jeszcze nie uhal xD ja nawet czegos takiego w zyciu nie mialem a ten qrde zabije sobie master sorcka jakiegos i od razu takie coś xD
hahaha mega loot ?
fs i medusa warte 15k do tego kilka uhs i bp hmm :>
Dark Blondi
08-09-2005, 21:51
@up
Na twoim servie? Jesteś pewien że on gra na twoim?
No gram od czasu do czasu na danubi no moze jego loot wart 10k ...
@Crap
Ale jestes Glupi :// po co mowisz jaki byl loot ? teraz jest bez sensu ogladanie filmu ? wszyscy wiedza co wypadnie ;/ zastanów sie co piszesz
hahaha mega loot ?
Offtopic:
po pierwsze zawartości filmu a szczególnie lootu z : huntow , PK , i innego rodzaju rzeczy wylotowanych sie nie zdradza bo jaki to ma sens dla pozostałych ... Przeczytaja takiego twojego posta i juz nie musza sciagac filmu a autorowi chyba o ogladanie w szczegolnosci chodzi ;)
po drugie moze dla ciebie takowy loot nie jest czyms wielkim ale dla niego moze byc :) Zreszta moge sie zalozyc ze ty nigdy nie wylotujesz takich lub lepszych itemkow :]
Ontopic:
Gratz zdobytego lootu B) A tak wogule to ta ofiara albo byla konkretna kaleka albo miala k*rewskie lagi , albo po prostu chciala pasc ;)
moze to ktos umiescic gdzie indziej?? plz bo cos sie zchrzanilo i nie moge sciagac...:/
Filmik ogolnie zje**** na maxa. Szkoda czasu na ogladanie :p Ale wielkie GZ farta (ten sorc to byl totalny debil - nosi uhy chyba po to by capa tracic :D ) i przede wszytskim dobrego loota :baby:
Dj Fara0n
09-09-2005, 08:27
hahaha mega loot ?
Idiot.
@topic:
No ,no gz lootu.
Chaos Palladyn
09-09-2005, 12:48
Omg ... Taki noobek i takie Eq nosi omg ... GRATZ
Robercik knight'cik
09-09-2005, 15:23
No nie ja niemoge coraz wiecej takich debili za........ co loot mowia crap idz sie schowaj deklu
Ożeszkurdeż
Jak zobaczyłem loot to mnie zatkało. Świetny film!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.