Pokaż pełną wersje : 4 lvl na mainie:D
Phoelerius
09-09-2005, 13:07
Name: Zalagon Remandy
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 4
World: Antica
Residence: Thais
Last login: Sep 08 2005, 19:50:52 CET
Comment:
Account Status: Free Account
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=942056
Smash-Shady
09-09-2005, 13:11
no i....??co z tego ze kolo ma 4 lvl.......pewnoe go zabijali...ale napewnoo duzzooo many 8o
@Smash to z tego, że na 5 lvlu wraca na rook ;<.
@Topic mi się wydaje, że na mainie największy lv to 5 ;d.
@Edit
Aha już wiem zrobił to bardzo dawno kiedy jeszcze nie było rooku ;).
teraz na rooka wraca sie na 5 lvlu. kiedys sie wracalo na 3 (albo 2, nie jestem pewien)
dawniej wracalo sie po spadnieciu z 4 lva (czyli 3 lv) wiec po prostu zostal sobie na 4 :P
09-09-2005, 15:17
Kiedys nawet rooka nie bylo. I nawet jest w Tibii jedna osoba z 1 lvlem na mainie.
Kiedys nawet rooka nie bylo. I nawet jest w Tibii jedna osoba z 1 lvlem na mainie.
Bullshit!!!!!!
kiedys rooka nie bylo, to prawda.. ale nie wierze zeby byla taka osoba..
osobiscie sam mialem taka postac (4 level na mainie), ale sie zrookowalem..
a dlaczego miala by ta osoba nei wchdozic na tego chara? jakby sie zalogowala to niew wyladowala by chyba na rooku. a poza tym postaci na koncie z pacc nie sa kasowane nigdy - bez wzgledu na to czy maja 1 lvl i nie logujemy sie na nie 5 lat.
No i co z tego??
Tylko siare robisz.
Gowno prawda, poniewaz postac po nieobcesnosci w tym przypadku 1 miesiaca zostaje AUTOMATYCZNIE skasowana.
Ja mialem postać postać na 1 lewelu od kwietnia i do dzisiaj i nie jest skasowana-.-
Gowno prawda, poniewaz postac po nieobcesnosci w tym przypadku 1 miesiaca zostaje AUTOMATYCZNIE skasowana.
1 lvl - 1 miesiac
123456 lvli - 123456 miesiecy.
widac ze sie znasz -.- jak postac osiagnie 20lvl to nie bedzie skasowana 19lvl = 19miesiecy 1lvl = 1miesiac powyzej i 20 postac nie jest kasowana
@topic : to jest mozliwe...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.