Pokaż pełną wersje : Hellgate
Czy Hellgate Jest Dla Facca Jak Tak To Od KtÓrego Lvl Moge Tam IŚĆ B) B) B) B)
tak hellgate jest dla facca:] jesli chcesz zginac to na kazdym poziomie:P
ale ja preferuje 20+ jesli znasz droge do wyjscia po paczuszkach;]
Tylko nie zapomnij o uhach :P
Czy Hellgate Jest Dla Facca Jak Tak To Od KtÓrego Lvl Moge Tam IŚĆ B) B) B) B)
nie powiedziales nam jaką masz profesje, a to jest ważne.
Moja profesja to sorcerer 20lvl 25mlvl B) B)
potrenuj nad magiciem bo szczerze to masz do dupy.... hellgate jest pod
ab' dendriel
hellgate znajduje isę pod ab'dendriel. żeby tam wejśc pooitrzebujesz klucz kosztujący 5k. zaraz przy wejściu masz 1 arene która jest dość łatwa, same szkielety i ghoule i pare dsów. fajny exp dla <25 lvl. na wyższych lvl trza by było chozić na 2 arenkę która przed upem była zajegista a teraz przez e bh łatwo tam paść. jako sorc potreń mlvl do 35~~. wbij 25~~ lvl żeby zadawać chociaż jako takie obrażenia z sd które polecam na e bh. sorc ma mało hp które e bh może szybko zredukować do 0. sd i po kłopocie a może jescze co coś wypadnie :] poiszukaj w dziale filmy filmiku z HG w którym dowiesz się co i jak a przedewszystkim jak wyjść bo to olbrzymi problem dla ludzi którzy 1 raz odwiedziają HG. zazwyczaj kończy się na extra szybkim powrocie do Temple ale jak się wie co i jak to nie ma problemu. treń mlvl weź z bp sd full many z 10 uhów i reszte capa na hmm. i lecisz expić. przydałby ci się jakiś kolega jak idziesz na 2 arene - mniejsze niebezpieczeństwo a większy loot i mniejsze straty w runkach. jak idziesz na 1 arene ( tą łatwiejszą) to praktycznie bierzesz tylko z 5 uhów full many i reszta hmm. polecam zsumonować mino archera który by wybijał skeletony i obijał ghoule. ja zawsze tak robie, nie martwie się szkeletonami a jak cos to mino uderzy w ghoula a ja dobije 1 shotem z hmm. niestety na dsy nie przydaje się on zbytnio, wtedy uciekając wal z hmm. i pamiętaj żeby mieć ok 2 kratki odstępu bo ds potrafi czasem walnać 2 pola przed sobą. chyba tyle, poszukaj filmiku , dobrze radze.
do hellgate jesli jestes palkiem oczywiscie mozesz juz na 15lvl isc, niektorzy jzu na 10 chodza, ale potem moze byc problem z bezpiecznym wyjsciem :p
(zauwazylem blad na 1 arene z ghoulami,skelami i 1-2 ds mozna sic an tak niskich lvl ) sorka za blad :D
Czy ktoś mógłby podrzucić mi mapę Hell Gate? Mam problem bo utknąłem tam a zostalo mi mało bolt:/ Plx xD // Mapę najlepiej od wejście do wyjścia:P
11-09-2005, 20:37
Dzial Filmy i zwiedzanie z Cichym. Albo poradnik. Mala rada na przyszlosc - SZUKANIE NIE BOLI
Szukanie nie boli ale ded na GSie to nie jest przyjemna sprawa xD :evul:
11-09-2005, 21:11
Wiesz chodzilo mi o szukanie tematow na forum a nie szukanie wyjscia z hellgate
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.