Pokaż pełną wersje : Zabity_52EK_z Red Skullem
Rychulec
09-09-2005, 16:14
Oglądnijcie sami jakiego można mieć pecha jak sie treni na Vedze :p
http://rapidshare.de/files/4897298/Folda.rec.html
zapowiada się niezle ale zobaczymy zaraz dam edita
@edit
eeee dupa myślałem ze coś fajniejszego a tam same gówna ale mieliście pewnie nadzieje na g-seta :P
karłowaci
09-09-2005, 16:29
filmik spox tylko szkoda ze takie zeczy wypadly:[ aha a ten michael to twoj kumpel czy ktos przypadkowy??
..::QRAS::..
09-09-2005, 16:35
haha niezle :D
zapowiada się niezle ale zobaczymy zaraz dam edita
@edit
eeee dupa myślałem ze coś fajniejszego a tam same gówna ale mieliście pewnie nadzieje na g-seta :P
Kto normalny chodzi w g secie z red skullem????
Michal_Tibia
09-09-2005, 19:01
filmik spox xD prosze nie dawać złych komentów X( film jest powaga spox widziałem gorsze np. 98knight pooszedl pekować i pkuje 8-15lvli !!
filmik spox xD prosze nie dawać złych komentów X( film jest powaga spox widziałem gorsze np. 98knight pooszedl pekować i pkuje 8-15lvli !!
To są Ci "98 knighci" którzy są shakowani. Nikt normalny nie pekował by takich levelów.
Film:
fajny, ale spodziewałem się że to będzie walka, a on był afk ;)
Rychulec
09-09-2005, 20:08
filmik spox tylko szkoda ze takie zeczy wypadly:[ aha a ten michael to twoj kumpel czy ktos przypadkowy??
No kuzyn :) a ten koleś przyprowadził kumpli z wyzszymi lvl-ami i mi Hunted krzyczy że mam debil :p Znowu sie zdziwi jak przyjdą wyższe lvl-e i ich powybijają :]
można by oduczyć w jakiś sposób społeczeństwo polskie zamieszczania czegokolwiek na rapidshare ...
Sir Patologia
09-09-2005, 20:32
@Up
Mozna by nauczyc ludzi uzywac mozgu??
NIE! Nie wszyscy chca uzywac mozgu ;/
rapidshare to jakies gowno nic z tamtad nie moge sciagnac pomozcie.........
zahostuj ktos na tibicams bo przekroczylme dzienny limit na rapidshare-.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.