Pokaż pełną wersje : Puste bp, co z nimi robicie?
Kazdy cos robi, jeden zbiera to, lub tamto. Ja zberam puste plecaki, zawsze sobie odkladam i staram sie nie wywalac. A co Wy robicie z takimi plecakami? :-) Jesli rowniesz zbierasz plecaki, to ile ich masz?:P
Narazie mam 1277 plecakow :-(
Bebi~
Billy boy
10-09-2005, 00:56
Heheh, pierwszy raz widze że Ktoś zbiera puste bp, ja np. zbierałem wszekiego rodzaju food, a bp najcześciej wyżucałem, chyba że byl potrzebny ;)
ja zbieram ale mam malo poprostu ze jakby byly potrzebne to nie musial bym kupowac nowy ;)
SHIZ, cwaniak, skad masz tyle BP? :P
@Topic:
Ja "zbieram" BP w taki sposob, ze mam na razie.. az.. ee.. 4? xD Po prostu nie wiem skad sie BP bierze. :) Za darmo oczywiscie, bo kupowac nie bede.
Ja zbieram..... kocham to........ W dp mam brazowy plecak a w nim wszystkie inne kolory. Jak chcem niebieski wchodze na brazowy potem tam niebieski i otiera mi sie bp z niebieskimi plecakami...... niewiem ile ich mam ale nie duzo
Ps: Bebi kiedys Cie pobije :P
Jak grałem sorcem zostawiałem (chyba że nie miałem CAPa jak expiłem xD), a innymi profesjami wyrzucam, bo nie robie nimi run (no chyba że HMMy palkiem, ale po apdejcie palek sux).
Ja zawsze jak widze bp to go biore :)
Co prawda ich niekolekcjonuje, ale cały dp mam podzielony na kolory i zawsze kilka bp w każdym kolorze jest potrzebnych.
Dla przykładu mam 150 brązowych bp (tylko w ab) a czasem i tak mi ich brakuje (zwłaszcza jak zbierze sie dużo loota :) )
slimaczek
10-09-2005, 11:10
Ja zbieram bp, czesto potrzebne na loot albo na uhy czy to na wlozenie do dp gdzies itp. Mam ich 67 ;P Z kazdego koloru po troche.
Ja zbieram kazdy bp potem ukladam bp w domku w szafce do lota zbieram tak troche czasu potem rozdzialam do miast i sprzedaje
Michal_Tibia
10-09-2005, 11:14
Welcome!
Też kolekcjonowałem plecaki, teraz ogólnie zbieram fooda mam wszystko x100 oprucz kokosków i candy cans (isara msg to royal michcio ja kktoś ma)(ale żadko gram OTS RULEZZzZzZ!!) :]
@topic
. __
\/\/ (__) \/\/ gratz moze cie kiedys pobije ;)
Pytanko, a masz może jakieś bagi kolorowe??
Mój qmpel kolekcjonuje ma bag of bag a w każdym bagi (1 kolor).
Brakuje mu tylko niebieskiego B)
hehe widze ze nie jestem sam ja tez zbiream plecaki glopwnie chodzi mi tylko o kolory a z fooda to tylko owoce :p
puste bp sie przydaja jak sie runki robi jestes zawsze 20gp do przodu ;)
kous Hanka
10-09-2005, 11:35
ja tam bym chciala zbierac bp ale jak narazie mam z 2 straszne potrzebuje bp z tiguandy
Belvedor
10-09-2005, 11:52
Nigdy nie zbieralem plecakow. Gdy mi brakowalo poprostu kupowalem w sklepie i bylo git, te 10gp chyba mozna wydac na plecak? ^^
Co do owocow mialem juz duuuzo fajnych ( arbuzy, marchewki, jagody, truskawki, banany i duzo innych - bo fajnie wygladaly w domeq :P )
Quezacoatl
10-09-2005, 12:09
Ja zatrzymuje plecaki i do depo daje.Potem selekcja na kolory i mam porządek w depo np: w szarych kase w brązowych food we fioletowych runki w zielonych loot na sell itd.
heheh ja tam nie zbieram backpackow, zawsze mam ~10 bo czasem sie przydaja;)
Zbieram po kilka z kazdego koloru bo jak sie jest sorkiem to trudno miec wszystkie te same, zwlaszcza jak sie ma na sobie bp uh, bp sd, bp hmm, bp gfb, bp xplo, bp mf, bp lmm, bag destroy fieldow i bag fieldow i bombow...
Ja nie kolekcjonuje bp tylko bagi. Niebieski można w carlin kupić. Mówię bo kiedyś mozna było normalnego tylko kupić. A teraz normalny chyba w Thais. W veno czerwony jest?? Nie wiem.
Jak drutkiem (drutek sux [souls]) robie runki to w kazz szare bp kupuje na raz 10 żeby miec na kolejne dni :)
Lord'Nesteloo
10-09-2005, 13:28
Ja zbieram bpki....caly czas
nie jest to moje hobby ,ale robiąc runy ,zbierajac smieci z domku itp. zawsze sie przydaja. :)
Narazie mam ich ~250
1 po co zbierać plecaki? po jdnym z każdego rodzaju do ozdoby domku i tyle nie widze sensu posiadania 1000 pustych plecaków, plecak jak opustoszeje to sie go wywala, ewentualnie można posiadać kilka w zapasie na runk albo bolty
2 co to za temat? jak dla mnie to następny nabijacz postów, nikogo nie posądzam o posiadanie wpływowych znajomych ale gdybym to ja założył taki temat to został by on już dawno skasowany a ja bym miał zapewne kilka punktów karnych
ps. ja zbieram kosztowności róznego typu
Walekifa
10-09-2005, 13:41
Wyżucam :)
O.O 7 liter :P
Możesz zrobić kolekcje w dp,bo mogą sie one przydać do segregowania run (gfb do czerwonych itp.) wtedy niema zamotu w dp,albo jak padniesz to zawsze masz już plecak nastepny
Jak tibia mi działała to jak pamiętam miałem coś koło 200bp każdy kolor.
ja stawiam je na ziemi, pużniej przesuwam jagby to był lootbag, nooby myślą że niose coś dobrego i mnie ganiają, a potem sie z nich wyśmiewam...
Nowohucianin
10-09-2005, 19:56
ja sobie zbieram bpki mam ich około 400+ na securze czasami jak ide na demki albo necro to sobie zbieram bpki :D
Vamerian
10-09-2005, 20:12
BP nie zbieram, ale gdy widzę na ziemii oczywiście jeśli nikogo nie ma, żeby nie było podejrzeń, że jakiś thief jestem, a w sczególności kolorowy to biore, ze względu na runki :)
Zbieram
Nawiasem - kolejny temat do nabijania postów?
493 plecaki >.<
kupuje zawsze gdy zapomne przeslac a musze posegregowac loota na sprzedaz.. A ze 1xx k oz trzeba gdzies upchnac przybywa ich w zastraszajacym tempie
PAdlo pare pytan wiec odpowiadam. BP zbieram w ten sposob, ze zawsze gdy przynosze do domku jakies plecaki z lootem to wykladam loot w odpowiednie miejsce i zabieram bp. Czasami rowniesz gdy wracam z drmonow czy necro tez zabieram bp, jest tam ich cala masa :) Bp segreguje kolorami. Ktos mowil ze to glupi temat, mozesz to uzasadnic? narazie temat jest dosc popularny i nie widze powodu by go zamknac. Phi, hobbi sie czepiac :/
Bebi~
Jak mam cap to zostawiam i jak znajdę to zawsze wezmę.Gram druidem i składam w nich runy.W fioletowych hmm i explo w niebieskich UHy, w czerwonych i brązowych GFB.
W szarych SD (jak kupie w innym to przekładam ;) ).
W żółtych i złotych kasa.W zielonych loot na sprzedaż.
W każdym mieście po otwarciu dp mam między innymi (dokładnie) 2 parcele w jednym puste bp w drugim runy.Wszysko elegancko poukładane.
Trudno mi powiedzieć ile ich mam bo musiał bym odwiedzic kilka miast żeby je zliczyć.W samej Darashii gdzie spędzam teraz większość czasu naliczyłem 54bp.
W sumie będzie ok. 200 :) .
Zbieram
Nawiasem - kolejny temat do nabijania postów?
Pokaz mi miejsce w ktorym widac liczbe postow to bedziesz dobry, temat jak kazdy inny,a twoj post to naprawde dluga i sesowna wypowiedz.
@up
profil usera>znajdz wszystkie posty>u gory jest napisane wyniki od (tyleityle) do tyleityle) z >tu masz liczbe postow usera<
i co? szczeka opadla? :P
Maximus89
11-09-2005, 15:45
Ja puste bp wrzucam do wody zeby nikt ich sobie nie przywlaszczyl(wkoncu to ja wydalem na bp 20gp ;) )
Hehe. Ja mialem najwiecej chyba 246 o ile pamietam :D
Ja zbieram kolorowe bp mam jusz dwa bp bp i jeden bp baguw
Zanoszę do depo a później sobie w nich loot układam. :) W tych pustych bp oczywiście 8o
My_Freedom
12-09-2005, 17:05
u nas to sie mowi na to backpacki backpackow :D tez zbieram bp bo wiecie jak to jest jak sie ma smieci w depo, pozniej trudno cos znalezc, a ja mam wszystko idelanie upozadkowane i wiem gdzie co trzymam, a wonych bp mam troche powiedzmy 100 pare :D
zabawy z bp :
need: pusty bp + noob = ganianie po tibii w celu zdobycia pustego bp :P.
Kiedys także wkładałem do nich robaki i mówiłem że są zgniłe :P
i takz ich kolekcjonowanie.
Michcio PL
19-08-2006, 22:02
Ja zbieram puste bp i mam juz 29 takich tylko glownie brazowe:D
Chai Renn
19-08-2006, 22:06
Wrzucić do dp morze sie przydaja jak nie to wywalić
Ja zbieram puste bp i mam juz 29 takich tylko glownie brazowe:D
I po co, bócu, odświeżasz temat sprzed roku? Reported.
I po co, bócu, odświeżasz temat sprzed roku? Reported.
Daj spokój, co z tego? Może i odświeżył, ale poruszony temat jest uniwersalny i wciąż aktualny.
@Topic
Ja jak miałem pusty bp to starałem się go jak najszybciej odpowiednio wyposażyć. Lub skakałem z nim w te i we w te patrząc jak zgraja noonków próbuje mi go odebrać.
mati0108
20-08-2006, 19:01
Jak kolorowe to zatrzymam sobie i potem dom kupię i je tam na wierzch wywalę i będę szpanował wszystkimi kolorami. A do brązowych schowam zawsze jakąś łopatę (nawet parę i potem mam bp z łopatami) zawsze coś tam zrobię...:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.