zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Fire devile ?????

Lord pawoman
25-04-2004, 09:08
Seima.POstanowiłem pość na foldę iiiiiiiiiiiiii.............
Weszłem w dół zabiłem kilka rotów później patrze jest jakieś zejście schodzę patrze małe pomieszczenie i znowu zejście i schodzę patrze a tu LAWA !!!!!!!!!!!!!!!!!
Co może być dalej .NIe ośmieliłem się pujść zobaczyć bo mam 11 level knightem na TITANI skile około 35-33.
A więc co może tam być.I jeszcze coś ponoć jest demon JEDEN gdzie nie trzeba mieć pacca i można tam pójść chociaż ja w to nie wieźe.

Parys
25-04-2004, 10:25
Dalej jak pojdziesz to bedizesz mial fire elementale. Dobrze ze tam nie poszedles bo na 100% bys zgona zaliczyl. Na 100% nie ma tam Demona dla facc. Demon jest tylko dla PACC.

Raynold
25-04-2004, 10:30
Ech... Znam Folde na tyle, że mogę powiedzieć: na tym poziomie z lawą nie ma demonów, nie ma fire devili. Sa tylko 3 fire elementale (mogę się myslić co do liczby, ale raczej są 3)

marred
25-04-2004, 10:32
Ja bym powiedzial, ze w tamtym korytarzu z lawa spotkacie fire elementary, a dalej to bedzie sporo minosow.

eerion
26-04-2004, 06:15
Minotaury są gdzie indizej marred
Tam są FE, ale niestety często zlurowane pod samą drabinę :/.
Chodź druid/knight/sorc na 15 i palek na 15 z całkiem niezłymi skillami i łukiem mogą sklepać FE zuzywając 1-2 UH.
Tylko po co?
Jest to tak samo jak hunter- potwór nieopłacalny, tyle tylko że tne nie zotawie żadnego expa, a jest trudniejszy od slima

Tretogorczyk
26-04-2004, 09:33
Czasami ten fe nawet na poziomie orkow - ropniety.... ;) skille niewazne na walke z fe, jedynie twoj skill ataku oczywiscie ;) fe wala ogniem.
FE :] fajnie z 2 fe do carlin sie przejsc :D