zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Animacje Crowala

Crowal
10-09-2005, 11:11
Hejka! Chciałbym w tym temacie zamieszczać swoje animacje. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim wyzwaniem, więc pamiętajcie że to moje pierwsze. No dobra, a wszystko zaczęło się od najmniejszego... Chciałem poraz pierwszy spróbować z 2 Sprite'ów...
http://rapidshare.de/files/4927103/Animacja_ma_a_1.gif.html
Wtedy zauważyłem jakie to fajne, spróbowałem zrobić "Animacje-story" którą zachciało mi się zrobić kiedy ktoś (Naprawde, sorry, ale nie pamiętam kto) zrobił animację co gostek se chodził i wszystkich zabijał... Od razu oświadczam że to NIEUDANA animacja, bo wtedy nie chciało mi się robić... Nawet nie ma nazw graczy :P Więc tego nie oceniajcie.
http://rapidshare.de/files/4926990/Animacja_przygodowa010.gif.html
Oki, kiedy już umiałem OBSŁUGIWAĆ program, postanowiłem zrobić pierwszą animację która już będzie w miarę udana... Od tąd proszę dawać oceny:
1)Mini-animacja pt."N00b vs. Orc"
http://rapidshare.de/files/4927206/Animacja_1.gif.html
2)Pierwsza moja NORMALMNA animacja, zatytuowana: "Jak zarabiają NPC".
http://rapidshare.de/files/4926945/JakzarabiajoNPC.gif.html
Mam nadzieją że wam się w miarę podobały 2 ostatnie. Tych pierwszych proszę negatywnie nie oceniać. Bo dużo by wymieniać...

P.S. Moje animacje będą głównie dotyczyły Orc'ów.
P.S.2. Sorry Lord Orzech, ale potrzebowałem drugiej postaci :P, mam nadzieję że się nie obrazisz.

Piterrek
10-09-2005, 11:18
Lord pypek zadzi ;DD Bo 2 i 3 animacji nie widze= pp

Opuszczony
10-09-2005, 11:20
Nie podoba mi się wszystko oprócz tego "jak zarabiają npc" to jest zajefajne a reszta do dupy :p

eDiT
Mój drogi może powiesz mi jak się programik nazywa i skąd go dorwałeś ;P?

Crowal
10-09-2005, 12:34
Nie podoba mi się wszystko oprócz tego "jak zarabiają npc" to jest zajefajne a reszta do dupy :p

eDiT
Mój drogi może powiesz mi jak się programik nazywa i skąd go dorwałeś ;P?
1)No właśnie. Oto chodzi. Mówiłem żeby nie ocenioać pierwszych 2, bo to taka jakby "Moja historia". Powinieneś więcej czytać, a Twój post powinien brzmieć:
"Nie podoba mi się Orc vs.N00b. Podoba mi się tylko Jak zarabiają NPC" X(

2)Ech... Jak może się nazywać taki program... Animation... Więc powinieneś wpisać w google i wyszukać.
Cała nazwa to "Animation Shop 3". Poszukaj se w necie, tak jak ja. :)

Arkin
10-09-2005, 12:57
bardzo mi się podoba ten twój gif nr2, smieszne te ludziki :P
ale oddałem głos na Jak zarabiają NPC bo to też niczego sobie
aha jeśli wam obrazki nie wchodzą to trzeba kilknąć na miejsce gdzie miał się pohjawić PPM i pokaż obrazek.
to tak ode mnie, ale myśle że fake'i ci lepiej wychodzą.

http://rapidshare.de/files/4926990/Animacja_przygodowa010.gif.html

to jest najlepsze :P

Opuszczony
11-09-2005, 20:31
1)No właśnie. Oto chodzi. Mówiłem żeby nie ocenioać pierwszych 2, bo to taka jakby "Moja historia". Powinieneś więcej czytać, a Twój post powinien brzmieć:
"Nie podoba mi się Orc vs.N00b. Podoba mi się tylko Jak zarabiają NPC" <jak ja nie lubie ten buźki/opuszczony>

2)Ech... Jak może się nazywać taki program... Animation... Więc powinieneś wpisać w google i wyszukać.
Cała nazwa to "Animation Shop 3". Poszukaj se w necie, tak jak ja. :)

Ad 1
Przeczytałem to.... no ale oceniłem.... wiem upierdliwy jestem :P

Ad 2
Dziękuję bradzo ;)

Aragorrn
12-09-2005, 17:24
zagłosowałem na "Jak zarabiają NPC" bo było chyba najlepsze :P:P hehe :P:P

Raiderek
26-12-2005, 22:37
Jedyna "normalna" animacja to ta z "jak zarabiają Npc".
Dlatego też na nią zagłosowałem

Crowal
26-12-2005, 23:04
Jedyna "normalna" animacja to ta z "jak zarabiają Npc".
Dlatego też na nią zagłosowałem
Na razie odpuściłem. Nie mam pomysłów na animacje... Może ktoś mi podaj jakiś???

Grzello Masterro
27-12-2005, 09:50
Jako że sam robię w tej chwili animację o sytuacji z RL, możesz sam zrobić też coś takiego. Może to głupie, ale komuś się na pewno spodoba. Podałem ci ten pomysł bo wiem że na pewno nie zrobisz takiego czegoś jak ja :] Miłej pracy !
Pozdrawiam ;)

Crowal
13-04-2006, 20:11
Dobra, usunąłem. To była chwilowa podnieta nowym programem ;)

Dark Sven
13-04-2006, 20:53
eee....Takie....eee....Jakby tu to wyrazić....hmmmm....
No dobra wale prosto z most owinietego w bawełne i nie bede sciemnial, dupne.Wierze ze sie starales ale nie wyszło.Może kolry i jakieś tło?

Crowal
14-04-2006, 10:43
eee....Takie....eee....Jakby tu to wyrazić....hmmmm....
No dobra wale prosto z most owinietego w bawełne i nie bede sciemnial, dupne.Wierze ze sie starales ale nie wyszło.Może kolry i jakieś tło?

Wiem :] Ale ten program waży niecały 1 MB :] Więc jest b. mało opcji... Ledwo slime'a zrobiłem...

Chce zrobić te normalne animacje(Jak zarabiają npc), ale nie nieumiem, tylko nie mam pomysłu ;(

Olafisko
16-04-2006, 19:44
Najlepszy twój fake'i to "Jak zarabiają NPC" :D

Nareszcie wiem dlaczego chce im się tak długo stać w jednym miejscu :p

Rydzio
03-05-2006, 10:42
Beznadziejne. Mam ten program ( jak ktos chce to moge wyslac ). Po co to tu umieszczales? W ogole niezwiazane z Tibia.W dodatku strasznie wolne...Jakbym umial moglbym wstawic tu moje animacje :)

Misio Man
04-05-2006, 22:36
@up
Jaki typ zara sie naby zwalą mu na PW "prześlij mi plix" a pewno adresu nie podadzą
@Topic
Jak zarabiają NPC oczywiście :)

Dallheim
05-05-2006, 18:16
Eh... są niezbyt udane. I porównać teraz to ''gówienko'' z twoimi najnowszymi fake'i!!! Gdybym nie widział twoich prawdziwych fake'i to bym powiedział że całkowice się na tym nieznasz.
Te animacje - 1\10
Inne twoje fake'i - 10\10
To się wspinałeś po szczeblach kariery! 8o

Crowal
05-05-2006, 18:56
Eh... są niezbyt udane. I porównać teraz to ''gówienko'' z twoimi najnowszymi fake'i!!! Gdybym nie widział twoich prawdziwych fake'i to bym powiedział że całkowice się na tym nieznasz.
Te animacje - 1\10
Inne twoje fake'i - 10\10
To się wspinałeś po szczeblach kariery! 8o

Nie wspinałem się. Animacje zrobiłem po ok. 5-8 odcinku Orców.
I wspinałem się po umiejętności robienia animacji... I nie doszedłem... Bo nie mam pomysłów na fabułę... :/

Ziabcia
13-05-2006, 21:21
:cup: Heheheh... Wydało się dlaczego NPC sa tacy bogaci ;). Super!

D Rookmaster
19-05-2006, 18:27
Wyobrażam sobie jak by było super jakbyś zrobił animacje całych orców, chociaż wiem że to chyba niemożliwe bo orci są długie

Avager
19-05-2006, 18:41
up:

Nie mozliwe ? 10 minut roboty
Dlugie ? Ehkm... Tobie chodzi o jakies wlasciwosci Fizyczne pewnych czesci Ciala czy o co ?

Baartoss
19-05-2006, 19:11
Jak zarabiaja NPC mi sie podoba a to drugie beznadzieja

Upierz
19-05-2006, 19:35
Hehe, fajne to. ;)
Rób dalej.

Crowal
19-05-2006, 21:23
up:

Nie mozliwe ? 10 minut roboty
Dlugie ? Ehkm... Tobie chodzi o jakies wlasciwosci Fizyczne pewnych czesci Ciala czy o co ?

Mu chyba chodziło o całą wersję OaR :>

@Up:

Taaa... Ale dalej nie mam pomysłów... :/ Może jutro coś zlepię...

Drakon
19-05-2006, 23:26
może zrób story
taki troche dłuższy
pobawisz sie troche więcej ale efekt za to jaki ^^
pomysł nad tym ;]

Crowal
20-05-2006, 18:50
może zrób story
taki troche dłuższy
pobawisz sie troche więcej ale efekt za to jaki ^^
pomysł nad tym ;]

Nie pomysłe nad tym. Są w życiu ciekawsze rzeczy od bawienia się w ruchome obrazki...

Arturo Michael
20-05-2006, 18:58
To ostatnie najlepsze :D