Pokaż pełną wersje : Giant sword
Kimo Gron de Druid
10-09-2005, 12:07
Witam, mialem fs'a i tower shielda, mam skill na sword 17 i chcialem zakupic gs'a, lecz niewiem czy będę nim lepiej walczyl niz fs'em gdyz jest dwu-reczny. Prosze o odp. z góry dziękuję.
[edit]
jestem druid, ja tam kasy mam duzo chodzi o to czy bede lepiej walil ...
[edit] o wage tez nie chodzi... mi cos slabo nim idzie niewiem czemu.. trolla nawet to na 4 mialem czemu?? to niewiem.. ;/
Snicckers
10-09-2005, 12:14
Z tego co wnioskuje jesteś sorcem skoro masz 17 skill sworda .. gs jest dla ciebie nie oplacalny na nowych światach kosztuje do 120 k na starcyh okolo 20.. walić mocniej będziesz ale to raczej zła inwestycja dla sorca (lub innej magicznej profesji,,.) lepiej w runki zainwestój moja opinia B)
@ Skoro masz dużo kasy i cesz ją koniecznie wydac ;) to kupuj obrażenia beda o wiele większe (wiem bo z war hammerem latalem na sorcu ;) )
ze skilem 17 wejdzie ci do 65 hit .. ale ta waga :p
Oskar111
10-09-2005, 12:18
jedynym minusem jest waga tego miecza bo oplaca sie go kupic 46 atk(chyba) na hita skeletona na przyklad albo rotworma
ja sam uzywalem war hammera ghoula na 2 hity rozwalalem i nie musialem runek nic uzywac na niego
powiem tak, warhammer > gs zawsze. Chociazby gs wali duzo mocniej bo warhammer jest znacznie tanszy, prosta logika. Ale jest wieksza przeszkoda w zuywaniu gs przez ciebie, kase mozna zarobic... ale gs wazy 180oz - to okolo 10x tyle co fs..
powiem tak, warhammer > gs zawsze. Chociazby gs wali duzo mocniej bo warhammer jest znacznie tanszy, prosta logika. Ale jest wieksza przeszkoda w zuywaniu gs przez ciebie, kase mozna zarobic... ale gs wazy 180oz - to okolo 10x tyle co fs..
Wiesz, wielkiej roznicy to nie robi - sam nosilem gs + bs + vamp shield + kilof,wedka,lopata,lina,5 light wandow + bp gfb, bp hmm i kilka(nascie) bp uhow i jeszcze dosc duzo capa zostawalo...
Xan Arcanist
11-09-2005, 12:30
@Nekro: A na którym poziomie? :) Bo on ma 15 :)
@Topic: Sądzę że lepszym pomysłem by było kupno BSa i runek.
Xan Arcanist
11-09-2005, 12:32
Duble post do kasacji.
Rabanbar
11-09-2005, 13:05
Kup War Hammera (club) bardziej ci sie opłaci.
Masz duzo kasy i nie masz na co wydac??
Kup HMMy
Druidowi bardziej niz GS przyda sie 10 bp HMMow
Nie powiedziales swojego lva, ale mysle ze narazie ci wystarczy FS.
Druid walczy Melee weapon mniej wiecej do 25-28 lva pozniej juz na rotach to mozna co najwyzejz dobywac zarcie na runy i soul poitny :P
black jack
11-09-2005, 20:21
druidowi wogule gs jest nie potrzebny coinnego jak bys walil z club to wtedy war hammerka bys mugl kupic bo nie jest najcienzszy:P strata kasy an gs-a szkoda cap lepiej kup runki jak wszesniej ci muwili :evul: :mag:
gs jest zupełnie nieopłacalny dla druida lub sorca.... dużo waży a sorce i druty mają mało capa
Knight of Bhall
17-09-2005, 01:56
Jeśli chcesz szybko nabić level i mieć dobre hity to kup se gsa ale jeśli chcesz zabijać stwory mocniejsze kup se fsa ponieważ będziesz mógł się blokować tarczą :)
Von Gubricht
19-09-2005, 15:28
Witam, mialem fs'a i tower shielda, mam skill na sword 17 i chcialem zakupic gs'a, lecz niewiem czy będę nim lepiej walczyl niz fs'em gdyz jest dwu-reczny. Prosze o odp. z góry dziękuję.
[edit]
jestem druid, ja tam kasy mam duzo chodzi o to czy bede lepiej walil ...
[edit] o wage tez nie chodzi... mi cos slabo nim idzie niewiem czemu.. trolla nawet to na 4 mialem czemu?? to niewiem.. ;/
Ej ja jestem sorciem i mam skilla 30, mam jeszcze druta to mam skilla 27 nie wiem jakim cudem masz 17?! moja rada nie zmieniaj broni ja mam FS i mi starczy mialem dwureczna jakos zrezygnowalem :P jak chcesz twój wybór kup sobie lepiej BS'a jak tak bardzo chcesz kase wydać
Opłaca sie tak jak ci poradzili przedtem ale jak tak chasz kupic se miecz i masz duzo kasy i nie wiesz na co ja wydac to kup se Bright sword'a a potem inwestuj w runy i je sprzedawaj ... :) :p
ale szajs ahhahaa
To jest prawda :evul: :evul: :evul:
Nie ma to jak Bs i vampir shield :miecz: :miecz: :miecz: :flaga_pl:
Opłaca sie tak jak ci poradzili przedtem ale jak tak chasz kupic se miecz i masz duzo kasy i nie wiesz na co ja wydac to kup se Bright sword'a a potem inwestuj w runy i je sprzedawaj ... :) :p
ja tez jestem z rybnika na jakim grasz serwie jak mozna wiedzec i gdzie mieszkasz :P :p
Name:Tidu
Profesja:rycerzyk
Swiat:Lucera ROX
Lvl:38 ;(
mlvl:5 ;(
Skille:69 66 :baby: :baby: ;( ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.