Pokaż pełn± wersje : Ban na cale konto. czy mozna sie odwolac??
Zarr Maril
10-09-2005, 12:28
Zostalem z banowany W Tibii za podanie na trade liknu do strony na 30 dni ;( cale konto mi zablokowali czy mozna sie jakos od tego odwolac ???
Na tibia.com wchodzisz na swoje konto, znajdujesz rubrykę "Criminal Record", obok bana masz przycisk "Complain". Tam możesz ponarzekać. Nie masz przycisku? Nie narzekaj! (copyright by GM Craban:P).
Na tibia.com wchodzisz na swoje konto, znajdujesz rubrykę "Criminal Record", obok bana masz przycisk "Complain". Tam możesz ponarzekać. Nie masz przycisku? Nie narzekaj! (cobyright by GM Craban:P).
coPyright, Dabku :)
Zarr Maril
10-09-2005, 14:27
obok bana mam tylko przycisk view czy jakos tak , napewno nie da sie jakos odwolac tego bana . 30 dni za podanie linku ?? mozna by powiedziec ze za nic moze da sie jakos go skrucic??
obok bana mam tylko przycisk view czy jakos tak , napewno nie da sie jakos odwolac tego bana . 30 dni za podanie linku ?? mozna by powiedziec ze za nic moze da sie jakos go skrucic??
Jak nie uwazales co robisz, to rob co uwazasz. Wystarczy przestrzegac zasad tibii i nie bedziesz musial bawic sie w takie *******ki. Zreszta pewnie ten miesiac bez tibii dobrze ci zrobi.
:)
@edit
Chodzilo o "pierdołki", nie o zadne wulgaryzmy :)
tylko od jednego bana sie nie mozna chyba odwolac - od cofniecia pacc, wtedy ratuje tylko kupno pacc nastpnego.
tylko od jednego bana sie nie mozna chyba odwolac - od cofniecia pacc, wtedy ratuje tylko kupno pacc nastpnego.
Można odowływać się tylko od banów rozdanych przez zwykłych GMów. Bany od bogów i od Customer Supportu (m.in. cytowanego przeze mnie Crabana) s± nieodwołalne, bo im CipSoft płaci więc przecież nie mog± się mylić:P.
Jonhport
13-10-2005, 22:28
Dostalem bana za zabicie 23leva ...
Jonhport
13-10-2005, 22:29
Ale ja nieiwem zbanowali mnie bo bylem drobnym zlodziejem ;( ;( ;( ;(
Ale ja nieiwem zbanowali mnie bo bylem drobnym zlodziejem ;( ;( ;( ;(
Kieszonkowiec normalnie...
Co to miało być? Edytuj posty.
I nie obchodzi nas, co ty miałe¶.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.