zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Ban na cale konto. czy mozna sie odwolac??

Zarr Maril
10-09-2005, 12:28
Zostalem z banowany W Tibii za podanie na trade liknu do strony na 30 dni ;( cale konto mi zablokowali czy mozna sie jakos od tego odwolac ???

Dabek
10-09-2005, 12:31
Na tibia.com wchodzisz na swoje konto, znajdujesz rubrykę "Criminal Record", obok bana masz przycisk "Complain". Tam możesz ponarzekać. Nie masz przycisku? Nie narzekaj! (copyright by GM Craban:P).

Khazar
10-09-2005, 13:24
Na tibia.com wchodzisz na swoje konto, znajdujesz rubrykę "Criminal Record", obok bana masz przycisk "Complain". Tam możesz ponarzekać. Nie masz przycisku? Nie narzekaj! (cobyright by GM Craban:P).

coPyright, Dabku :)

Zarr Maril
10-09-2005, 14:27
obok bana mam tylko przycisk view czy jakos tak , napewno nie da sie jakos odwolac tego bana . 30 dni za podanie linku ?? mozna by powiedziec ze za nic moze da sie jakos go skrucic??

Thejav
10-09-2005, 14:29
obok bana mam tylko przycisk view czy jakos tak , napewno nie da sie jakos odwolac tego bana . 30 dni za podanie linku ?? mozna by powiedziec ze za nic moze da sie jakos go skrucic??
Jak nie uwazales co robisz, to rob co uwazasz. Wystarczy przestrzegac zasad tibii i nie bedziesz musial bawic sie w takie *******ki. Zreszta pewnie ten miesiac bez tibii dobrze ci zrobi.
:)
@edit
Chodzilo o "pierdołki", nie o zadne wulgaryzmy :)

Neho
10-09-2005, 14:46
tylko od jednego bana sie nie mozna chyba odwolac - od cofniecia pacc, wtedy ratuje tylko kupno pacc nastpnego.

Dabek
10-09-2005, 15:38
tylko od jednego bana sie nie mozna chyba odwolac - od cofniecia pacc, wtedy ratuje tylko kupno pacc nastpnego.

Można odowływać się tylko od banów rozdanych przez zwykłych GMów. Bany od bogów i od Customer Supportu (m.in. cytowanego przeze mnie Crabana) s± nieodwołalne, bo im CipSoft płaci więc przecież nie mog± się mylić:P.

Jonhport
13-10-2005, 22:28
Dostalem bana za zabicie 23leva ...

Jonhport
13-10-2005, 22:29
Ale ja nieiwem zbanowali mnie bo bylem drobnym zlodziejem ;( ;( ;( ;(

kaczi
14-10-2005, 00:27
Ale ja nieiwem zbanowali mnie bo bylem drobnym zlodziejem ;( ;( ;( ;(

Kieszonkowiec normalnie...

Co to miało być? Edytuj posty.
I nie obchodzi nas, co ty miałe¶.