Pokaż pełną wersje : Tomb we 2 i za***isty loocik :D
Siemka nudzilo mi sie i pomyslalem ze pojde z kumplem na scaraby.Jak sie okazalo byly all zajete wiec namowilem go na tomba za teleportem obawial sie ze padniemy a ja mialem tylko 3bp uh jak sie okazalo nie padlismy i 3bp uh starczyly na 70kexpa i za***isty loocik. Teraz jestesmy szczesliwi i wykonczeni :D
PS:polecam hunty z najlepszymi kolegami i jeszcze jedno mam dizs urodizny i chybagm to wiedzieli i dlatego dostalem shielda (j/k) :P
http://rapidshare.de/files/4936631/moj_trom_b.rec.html
jak chcecie to komentujcie :)
A kto występuje na tym filmie , no kto ^^ JA ! tak jest ludzie ja to Majev :] powiem tylko tyle ,że było bosko :D , filmik urywa się w miejscu gdzie Hekmet zostaje odłączony od internetu :P , ale nie bujcie sie przezyl to dzięki mojej interwencji :]
Przybitek
10-09-2005, 20:06
Ide obejrzec filmik :P sam mam zamiar za ognik wiec napewno mi sie przyda :)
a btw gz urodzinek xD
Edit:
Film bardzo ładny I Gz loota..... Musiałem kończyc i dopiero teraz zaeditowalem..... dzieki tobie mam 9 punktow karnych... no coz... ale i tak wszystkiego najlepszego
Nie moge sciagnac tego filmiku :( help :(
..filmik troche monotonny, w kółko to samo ale gratki loota i tego. że nie padłeś:P Btw. Jak pytałeś o vampira "Czy on zawsze się w ptaka zamieniał?" to ci powiem, że nietoperz jest ssakiem :D hehe
Hasharek
10-09-2005, 20:44
Gratuluje loota. Chciałbym ci złożyć zyczenia urodzinowe, wszystkiego najlepszego,dużo szcześcia w Tibia jak i na rl, zdrowych dni dobrych ocen (jeśli sie jeszcze uczysz) i wszystkiego najlepszego :).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.