Pokaż pełną wersje : Dark Cathedral <Pytanko>
Qbshtall
10-09-2005, 21:05
Mam pytanko. A mianowicie czy dałbym radę w Dark Cathedral 17 lvl 20 mlvl Druidem z 21 lvl Knightem? Moje skille to 19/21 a eq P- Armor, Brass legs, Dvarfen shield, soldier helmet, clerical mace, scarf.
Z góry dzięki za odpowiedź. :)
@edit: Faktycznie zapomniałem o skillach Knajta. Nie pamiętam dokładnie ale to jest coś koło 48/49. Wiem, że słabo ale nie chce mu się trenować bo co wytrenuje na jakies pozadne skille to go zabijają.
na -1 tak nizej nawet sie nie prubuj zejsc
Xan Arcanist
12-09-2005, 17:06
Czemu podajesz swoje skille a nie knighta?? X( Wiadomo że jak drut jesteś to masz dupne skille :)
@Up: Na -2 też może zejść :) Ale tylko do dzióry z rotami :)
szymon287
12-09-2005, 20:55
ja tez powiem swoje pytakno gdzie ta katerda jest?
Xan Arcanist
12-09-2005, 21:24
Na połódnie od pustyni i OC (outlaw camp) i na zachód od PoH
Jerkov Thundersword
12-09-2005, 21:28
Mam pytanko. A mianowicie czy dałbym radę w Dark Cathedral 16 lvl 20 mlvl Druidem z 21 lvl Knightem? Moje skille to 19/21 a eq P- Armor, Brass legs, Dvarfen shield, soldier helmet, clerical mace, scarf.
Lepiej nie schodź za nisko... w głębszym poziomie zostałem zabity przez grupkę assassinów, dark monków i witchów... co prawda to był giant lag... lvl spadł z 41 na 40 (miałęm 28% do 42) thx dolsat -.-
Ale jak knight ma w miare dobre skille na miekko mozna na tarantule isc, ja sam na 19 lvl'u 60/60 z 2 uh'ami wybilem full resp eq: c-arm , w-helm, fa, t-shield p-legs
Kamyk Tibijczyk
13-09-2005, 19:16
Qbshtall zanim pomyślisz o wyprawie na Drak Catedral kup se p-legi, k-arma i dark helmet(minimum)
szymon287
13-09-2005, 22:13
Na połódnie od pustyni i OC (outlaw camp) i na zachód od PoH
dalej nie moge znalesc ;( nie widze zadnego bubynku na mapce, daj jakas mapke bardzo cie prosze (wszyskich) aha i jakie potwory tam sa??? bo nei wiem czy dam rade :|
raczej dasz , wejdź w dział "Filmy" i w temat "zwiedzaj z cichym" (BAARDZO POLECAM!!)tam powinna być droga (przynajmnie częściowo).aha są tambandity ,wild wariory ,chyba gdzieś sie respi 1 darkmonk ,niepamintam dobrze .
Xan Arcanist
13-09-2005, 22:31
Fotki nie dam ale opisze bardziej łopatologicznie:
Jesteś na moście dwarfów, idziesz na dół na pustynie. Idziesz przy krawędzi pustyni aż dojdziesz do rzeczki po lewej i łąką za nią (ta łąka należy do outlaw camp) Potem idziesz ciągle na dół aż dojdziesz do kolejnej rzeczki. Pomiędzy tymi dwoma rzeczkami jest wejście do OC. Idziesz dalej na dół aż dojdziesz do "bitej drogi" Wtedy odbij w lewo i idz dróżką aż dojdziesz do chatki w kórej będzie NPC o outficie monka. POtem idź na lewo i w dół i dojdziesz. (Już chyba bardzie łopatologicznie nie da się opisać :) )
chyba gdzieś sie respi 1 darkmonk ,niepamintam dobrze .
Respi się tuż przy zejściu schodkami na poziom -2
szymon287
13-09-2005, 22:41
to chyba jestem tepy (:P) ale narazie patrze na mapke (bo tam nigdy nie bylem ale chce isc w najblizszym czasie ) i dalje nie wiem ;( mi wystarczy abys podal male zdjecie z punkem gdzie to jest i bede wiedzial (jestem wzrokowcem)
PS. sorka za klopot
niwiem... a gdzie tarcza:> hm... niezapuszczaj sie ~2 pietro.
A ja tez ma pytanie czy poradze sobie tam knightem z 15 lv (moge dorobic ja tżeba) i skillami 50/50 z eq fs d-shield, p set ?? ale tylko na -1 i bez assasinuw prosze o szybką odpowiedż . :)
oo stary jezeli ty masz zamiar isc na Katedre to poexpuj troszeczke.. :) tam nie ma miejsc przy pelnym respie dla takich jak ty.. jedynie mozesz na 1 pietrze troche pochodzic a dalej to bym nie radzil :)
to chyba jestem tepy
To masz tępaku :D
http://img270.imageshack.us/img270/1425/dc2vz.png
Pasuje??
oo stary jezeli ty masz zamiar isc na Katedre to poexpuj troszeczke.. :) tam nie ma miejsc przy pelnym respie dla takich jak ty.. jedynie mozesz na 1 pietrze troche pochodzic a dalej to bym nie radzil :)
A więc mówisz że na 1 poziomie soie dam rade a więc robie 16 lvl i ide tam expic bo słyszałem od kolegi że to spox expówa i że czasami fajny loot leci
THX :)
Qbshtall
15-09-2005, 20:22
Wyexpiłem na 17 lvl i 21 mlvl. Faktycznie musze pomyśleć o lepszym eq.
Thx 4 all.
Mi już temat ni potrzebny można zamknąć chyba, że ktoś inny się będzie chciał zapytać czy może do katedry iść.
szymon287
17-09-2005, 00:12
-->Anteks-->pasuje :P-->o wreszcie myslalem ze juz nikt nie napisz wielkie thx jutro juz tam ide (ciekawe czy dedne ^^ oby nie :|)
wojak_paladyn
17-09-2005, 10:55
szczerze nie radze ajk bylem tam z kumplem 21lv ma otyczylo go kilka banditow i red hp ja tez ledwo przezylem a mam 17lvl lepiej bij pojedyndzo
szymon287
18-09-2005, 01:03
szczerze nie radze ajk bylem tam z kumplem 21lv ma otyczylo go kilka banditow i red hp ja tez ledwo przezylem a mam 17lvl lepiej bij pojedyndzo
eee ja tam bylem i otoczylo mnie 3 bandity, 2 te inne (podobne do PACC :D ) slim i bez runow dalem rady :/ (druid 20/22) mowie prawde
ale mam pytanko chce isc na tarantule i widze je tylko na pietrze i tylko one tam sa? bo musze parcele usatiac a jak mi ktos ukradnie to po mnie gdzie one jeszcze sa?
Nie tarantule są jeszcze na -1
na początku są tam baty i idz caly czas prosto ..... I tak masz dziure
Jest tam z 5 tarantul ^^
aha tylko nie skręc w prawo bo są ghoule a dalej ds-y .
powinienes sobie dac rade z takimi potworami znajdujacymi sie na calym pierwszym poziomie , na drugi tez mozesz zejsc ale nie radze wychylac sie na assasiny.
szymon287
18-09-2005, 12:59
a ja chce tarantule ;( ;( ;( szukalem caly czas i tylko widzlem chlopki z PACC'em :] Wild Warriory i Bandic a zadnej dziury nie widzialem ;( (jest potrzebna polata) jak mozecie zrobicie mapi scrennik z mapki i kuleczko gdzie ta dziura jest plz
szymon287
19-09-2005, 18:24
a ja chce tarantule ;( ;( ;( szukalem caly czas i tylko widzlem chlopki z PACC'em :] Wild Warriory i Bandic a zadnej dziury nie widzialem ;( (jest potrzebna polata) jak mozecie zrobicie mapi scrennik z mapki i kuleczko gdzie ta dziura jest plz
EDIT: juz wiem :P
no dobra. To powiedzcie: ile bp hmm i gfb. Sorc lvl 16 skille 18/21 p-set c-mace, dark helmet, i dwarven shield. aha
17mlvl. Moze ze 2 lvle i spearmana??
kamil35s
02-12-2005, 08:42
A knight z plate setem, steel helmet, scarfem butkami (lol) serpent sword dwarveb shield ew. two - handed sword da rade ?
Nytalith
02-12-2005, 11:51
@up moze bys napisal lvl i skile?. Ja od 17lvla skile 57/56 plate set drag hammer, guardian shield spokojnie tam expilem (raz nawet 3lvle dziennie)
Knight Patryk
02-12-2005, 12:02
Mam pytanko. A mianowicie czy dałbym radę w Dark Cathedral 17 lvl 20 mlvl Druidem z 21 lvl Knightem? Moje skille to 19/21 a eq P- Armor, Brass legs, Dvarfen shield, soldier helmet, clerical mace, scarf.
@edit: Faktycznie zapomniałem o skillach Knajta. Nie pamiętam dokładnie ale to jest coś koło 48/49. Wiem, że słabo ale nie chce mu się trenować bo co wytrenuje na jakies pozadne skille to go zabijają.
nie che mu sie trenowac to na pozadne skille nie wytrenuje.Poprostu niehce mu sie teraz to i pozniej nie.Noobskie skille... i nieiwem po co druiddem podajesz skille... bedziesz bil z meele?-,-
To masz tępaku :D
http://img270.imageshack.us/img270/1425/dc2vz.png
Pasuje??
Fajnie mu karzesz mu isc! Prosto przez Mino Camp! Uwazaj kilkanascie kratek w prawo jest GS!! Raczej nie chodz z Blue Robem...:(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.