PDA

Pokaż pełną wersje : Dobo - nie-mod?!

ciemne dropsy
10-09-2005, 21:22
Eeeee... Niech bedzie ze spam, ale czy nasz kochany, ulubiony, wszystko robiacy, nie leniacy sie, nasz biedny evul mod Dobo stracil pozycje Moderatora?!

Thejav
10-09-2005, 21:23
Sam odszedl. Ma chyba wyjasnienie w podpisie.

Tak Drogi Użytkowniku, nie jestem już modem. Nie Drogi Użytkowniku, nie wywalono mnie, sam zrezygnowałem. Nie pytaj się innych modów dlaczego. Jeśli byłeś dobrym Użytkownikiem, to dzięki za to, że przez dwa lata mogłem czytać twoje posty, komentować je, w oparciu o nie poszerzać swój światopogląd itd. Jeśli jednak byłeś złym Użytkownikiem, wstydź się, przez dwa lata musiałem po tobie sprzątać :<! Mikołaj nie da Ci prezentów!
Bawcie się dobrze, papa

PUPISEM
10-09-2005, 21:24
łeeeeeeee a zwasze mialem polewe z jego haseł :)

Iron
10-09-2005, 21:31
Jesli to prawda to szkoda był dobrym modem miał swoje zdanie i godnie sprzątał brudy tego forum.Jednak poczekam jeszcze na oficjalne oswiadczenie kogos z góry .

Pinky
10-09-2005, 21:31
Szkoda :( ....

Huo
10-09-2005, 21:32
Mój uluniony moderator :(. Świetnie pracował... wykorzystywał cały czas ( na prawie ;)) na forum. Za***ista jest jego dziewczyna Emma :D. Gośc który potrafił odróżnić żart od nie - żartu :).

"Kto chce wp!3rd0l ;-)))?"

Wymiata
Acha i lubi dresy:).

xemmoe
10-09-2005, 21:32
Szkoda jak cholera...
Dobry mod był.
Może jeszcze tu wróci?

Thejav
10-09-2005, 21:34
Szkoda jak cholera...
Dobry mod był.
Może jeszcze tu wróci?
On chyba nie odszedl z forum, tylko zrzekl sie moda.

Raul
10-09-2005, 21:35
Tak, Dobo odszedł, chyba wystarczająco napisał w podpisie.

Xagar
10-09-2005, 21:36
Taaaaak nasz (moj) ulubiony modek szkoda ze sie odwolal (tak to nazwac??) napewno forum bedzie inne bez niego :)

Gtyk
och to straszne! proponuje oglosic zalobe narodowa!
pewnie, ponabijajcie sobie jeszcze posty... ;P ciekawe ile ten temat do jutra bedzie mial stron... 10? 20?xD

Gufat III
Szkoda Boba. Swój chłop był, ciekawe czy zrezygnował z moda czy z całego forum ;-P

Hieyan
10-09-2005, 21:38
Tak. Odszedł z własnej woli. Już jakiś mod założył temat o tym (chyba) i żeby nie spamować. Ewentualne pożegnania w notkach xD

Xagar
10-09-2005, 21:38
och to straszne! proponuje oglosic zalobe narodowa!
pewnie, ponabijajcie sobie jeszcze posty... ;P ciekawe ile ten temat do jutra bedzie mial stron... 10? 20?xD

Nie wiem czy wiesz ale teraz nie ma licznika postow i posty napisane przez uzytkownika sa niewazne -.-

Ryłek
10-09-2005, 21:40
Qr*a... że się tak wyrażę... sorry, ale dla mnie Doba nikt nie zastąpi. Dobo i Raul mają charakterystyczne style... jeden odszedł... mam nadzieję, że Raul nie zrezygnuje...

Gtyk
10-09-2005, 21:41
licznik do 500 postow jest nadal ;P a wiekszosc z wypowiadajacych sie tutaj ma ponizej, wiec nadal pewnie pisza dla nabijania ;)

Allatar
10-09-2005, 21:43
Bez Doba Metal Militia nie bedzie juz Metal Militia(jesli jeszcze bedzie) ;<<<

Gufat III
10-09-2005, 22:03
Bez Doba Metal Militia nie bedzie juz Metal Militia(jesli jeszcze bedzie) ;<<<
Przesadzasz zią ;-( A może nie? Oj nie! Mój świat się zawalił, chyba popełnię samobójstwo, bo Dobo Elektrobo odchodzi ;-((((

Gunir
10-09-2005, 22:10
He-fa-lumpyyy!

PiXik
10-09-2005, 22:12
nieliczny moderator który umiał pomagać użytkownikom.szkoda
edit:pomocny ale nie lubi najlepszej muzyki na świecie(i nie trawi:P)

Kajulec
10-09-2005, 22:13
Co?! Dobo?! Dooboooooo! Gdzie leziesz, czlowieku?
Podziwiam go, byl moim ulubionym modem, mial dobry kontakt z ludzmi, nie wywyzszal sie, dobrze, ba, nawet BARDZO dobrze go wspominam. Eh, te jego swietne dżołki i empetrójki. ;( E.. odchodzi, czy rezygnuje z moda?

hoomik
10-09-2005, 22:17
Odszedl? Trudno, shit happens, widocznie mial swoje powody. IMHO durny topic.

Allatar
10-09-2005, 22:18
Mój świat się zawalił, chyba popełnię samobójstwo
.......

Sorcerer Maciek
10-09-2005, 22:19
Odszedl? A gdzie mowa pogrzebowa? Gdzie płaczki? Są! Pelno ich na forum!
Dobo byl dla mnie maskotka przypominajaca stare, lubiane przeze mnie forum, nic wiecej. Mam nadzieje, ze ktos usunie ten wzruszający temat.

Maethi
10-09-2005, 22:21
Jak powiedział już hoomik , temat bez sensu.

Kubek
10-09-2005, 22:47
Szkoda, albo jak by powiedział mój qmpel - "zal..."
No cóż, to że nie ma moda to nie znaczy że sie zmienił - bedize takim samym userem (chyba :evul: ),aw jeżeli z forum odszedł - no cóż, jego deyzja - widocznie miał powody, aczkolwiek (jeszcze trudniejsze słowo :P) szkoda, bo można było sie czasem z nim (z niego [?] :P) pośmiać

Lord Fakolpet
10-09-2005, 23:05
Mój uluniony moderator :(. Świetnie pracował... wykorzystywał cały czas ( na prawie ;)) na forum. Za***ista jest jego dziewczyna Emma :D. Gośc który potrafił odróżnić żart od nie - żartu :).

"Kto chce wp!3rd0l ;-)))?"

Wymiata
Acha i lubi dresy:).

Emma ? Jaka Emma? czyzby Emma Watson?

Karrith
10-09-2005, 23:13
Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 4, gości: 2)
Karrith*, Dobo, joey, TheNatoorat

ivul:>
szkoda ze odchodzi, fajny byl, ale jego wybor wiec gl :)

kidler
10-09-2005, 23:15
Jakby mi nic nie placili za tyle roboty co Dobo tu wykonywal to tez bym odszedl. ;)

Dan the Automator
10-09-2005, 23:41
Tak, odszedłem :-) Takie jest oficjalne stanowisko

Vekegi
10-09-2005, 23:55
Dobo kiedy mi wrzucisz albumik :]? który ci w pw napisalem :>? Szkoda ze odchodzisz :( Wreszcie poczujesz smak wolnosci :D

Rabanbar
11-09-2005, 00:03
Jak nie pisalo przy Dobie "moderator" to myślałem ze to bug :) Szkoda go, chociaz raz dostałem od niego bana.

Herhor
11-09-2005, 00:04
Nie rozumiem większości z was. Rozpaczacie nad nim - a to jego decyzja - Dobo nie chce być już modkiem. Zresztą, nawet, jeśli nim nie jest, jest ciągle użytkownikiem forum! No i w każdej chwili może do swojej funkcji wrócić.

Swoją drogą jak poczyta, co niektóre wypowiedzi na tym forum zatęskni do możliwości moderatorskich typu ostrzeżenie, ban itp...

Dan the Automator
11-09-2005, 00:07
Nie rozumiem większości z was. Nawet jeśli nie jest modem, jest ciągle urzytkownikiem forum!
Oj, nie wiem czy na długo...

@Vekegi
Sorry, ale chyba już nic z tego. Zadowolisz się linkiem ed2k? ;)

PUPISEM
11-09-2005, 00:09
Why?

Czemu odlazles powiedz cos !

Herhor
11-09-2005, 00:16
Oj, nie wiem czy na długo...
Jeśli opuścisz całkowicie to forum to faktycznie będzie szkoda... Ale nic nie zrobimy, musimy uszanować twoją decyzję.

Why?

Czemu odlazles powiedz cos !
Odszedł bo chciał. Nic dodać, nic ująć.

Gangrel
11-09-2005, 01:02
Wkoncu zabral sie za zamiatanie innych miejsc niz forum(zart dla pamietajacych stary avatar ;)). Wielu dobrych userow odeszlo, troche mniej przyszlo, tak bylo i bedzie.

Burakou
11-09-2005, 01:27
Szkoda. Fajny był z niego mod. Pewnie pomyślicie:
Krótko jesteś na forum, to gówno wiesz.
Może i tak, ale on jako jeden z nielicznych sprawiał wrażenie sympatycznego.

Powodzenia Dobo w karierze zwykłego szarego forumowicza!

Vekegi
11-09-2005, 01:28
@Dobuś

Pewnie gdzies wyjezdzasz hmm w sumie to nie korzystam z emule ani cos takiego :( A nie zdazysz wrzucic na megaupload?

$corcerer
11-09-2005, 01:55
Ten temat jest dowodem na stwierdzenie, które wymysliłem trzydzieści sekund temu:

"Nie szukaj rozgłosu, on sam ciebie znajdzie"

Vanhelsen
11-09-2005, 02:15
Hehe, przypomniał mi się wyczyn naszego master of iluzion - Hegemmona :D
A tak na poważnie, teraz Dobo przynajmiej odetchnie od ciagłego klikania "Delete" "Close" "Ban him plx0r" ;)
Przy okazji przypomniało mi sie, że Zagłada też kiedyś zrezygnował z moda i Baron :P
aVe

dap-galothij
11-09-2005, 09:41
@up: też o tym pomyślałem:)
Ciekawe, czy to będzie to samo:)

@top: A ja jako jedna z niewielu osób ośmielę się powiedzieć, że on nie był moim ulubionym modem:P

Gimlos
11-09-2005, 09:56
Przy okazji przypomniało mi sie, że Zagłada też kiedyś zrezygnował z moda i Baron :P
aVeTak jak powod Dobo byl sensowny, ich nie, wiec nie porownuj tych "odejsc".
@topic
To kiedy skaczecie z wieżowca : d ?

Thero
11-09-2005, 10:20
Tak jak powod Dobo byl sensowny, ich nie, wiec nie porownuj tych "odejsc".
Que? Przecież, o ile mnie pamięć nie myli, odejście Barona było dobrze uzasadnione...

@Topic
Aaaa, co ja zrobię, chyba sobie paluchy poucinam, jak ja to przeżyję?! A na dodatek w mojej okolicy nie ma wieżowców, aarghhh... Zawsze pozostaje mi satysfakcja, że nie kasował (wielu) moich postów : ))

Gufat III
11-09-2005, 10:24
Śmieszą mnie niektóre osoby w tym temacie... Ktoś ma popcorn?

Rabanbar
11-09-2005, 10:31
Tak jak powod Dobo byl sensowny, ich nie, wiec nie porownuj tych "odejsc".
@topic
To kiedy skaczecie z wieżowca : d ?Dzielimy sie na dwie grupy. Południowa skacze ze Szkieletowca w Krakowie a północna z klifu w gdyni do morza. Jezeli chcesz dołączyć zapraszamy dzis o 14:00.

Pacek
11-09-2005, 10:32
Takie życie, skoro odszedl musial mieć powody i koniec tematu. Odszedł Dobo może przyjmą innego moderatora na jego miejsce. Nie mówie że mi jest jakość szczegulnie smutno z tego powodu ale Dobo zawsze miał coś mądrego do powiedzenia ple ple ple...
ps. pa pa

Kele
11-09-2005, 10:38
Jeden z najlepszych modków ;( Chlip....

Ghost Nieudany
11-09-2005, 11:50
Śmieszą mnie niektóre osoby w tym temacie... Ktoś ma popcorn?

Jemy na pół! :<

Eeek. Też jestem zaciekawiony tym, że Dobo odszedł z tej funkcji. Ale po cholerę robić wielkie halo na ten temat? Myślicie, że czemu nie założył tematu? Bo nie chciał rozgłosu. Chciał odejść w ciszy. Ale zaraz zacznie się lamentowanie na 666 stron przez n00bków, którzy się wczoraj zarejestrowali. -_-

Dr.Unknown
11-09-2005, 11:52
"Kraj mi e riwer, kraj mi e riwer..."
Nawet śmierć Wojtyły nie miała takiego rozgłosu...
Ludzie, wrzućcie na luz i pomyślcie, co wam da taki temat, i po co robicie rozgłos.
@Down
Eee ty ślepy jestes...nie wiem jak te płaczące ćwoki, ale chyba pare osób się domyśla...

@Drunk
Podobnie podsumowal Kald pozegnanie Hege
@Wieszok
Wyprzedziles mnie ;< Solowa po szkole :P
@cala reszta lamentujaca po stracie doba
Dajcie sobie spokoj.

@Dobo
a jaki powod rezygnacji? czyzby nowa szkola dala ci w kosc? :>

Ashlon
11-09-2005, 12:18
@Dobo
a jaki powod rezygnacji? czyzby nowa szkola dala ci w kosc? :>

Pisalo, ze sie nie dowiemy, wiec nie ma sensu pytac.

Gufat III
11-09-2005, 12:58
<rzuca w Ghosta Nieudanego spalonym popcornem ;-P>

Zastanawiam sie po co ciągle kontynuujecie ten temat, przecież Dobo pewnie się teraz w fotelu przewraca i zachodzi w głowę "jak k*rwa do tego doszło"? Jak macie do niego troche szacunku to nie spekulujcie, nie dociekajcie, i powypytujcie na GG o ile macie. O ja mam i sie dowiem ;-P

No ide stąd bo mi Ghost prawie cały popcorn wessał ;'-(((((((

Cya

Dr. Omader
11-09-2005, 14:25
Ehz...
Poprosilem doba zeby sobie do podpisu ten tekst walnal, wlasnie po to, zeby nie bylo tego tematu -.-""

Wy tez przeciez nie bedziecie do konca zycia na tym forum. Kiedys wszyscy odejda, w ich miejsce pojawia sie nowi, ktorzy potem tez odejda i tak karuzela bedzie sie krecic dalej...

Niektorzy pewnie mysla, ze teraz bedziemy szukali nowego modka. Rozwieje wasze nadzieje i powiem od razu: nie bedzie wyborow w najblizszym czasie ;)
Dobo byl dobrym userem i modkiem, ale jak sam zreszta wie to nie robil za wiele ostatnio, tylko OWION odwiedzal i forum MM, tak wiec poradzimy sobie mysle ;)

Ktos pamieta jeszcze ten napis na dole forum...

Witamy naszego najnowszego użytkownika, którym jest doba_stara_ssie_najlepiej

Bylo duzo smiesznych chwil na forum z udzialem doba ;)
Ciekawe jak sobie MM poradza bez niego... Juz widze te tematy o linkin park :D

Tibiańczyk
11-09-2005, 14:42
http://img379.imageshack.us/img379/5623/beztytuu9pt.png szkoda że Dobo odszedł, ja se skocze z balkonu z wiezowca sie boje :S

Cor Tibiarz
11-09-2005, 15:05
Szkoda moda :(

Bambuko
11-09-2005, 15:06
Bylo duzo smiesznych chwil na forum z udzialem doba ;)
Np. różowy blog, co? ;)

Huo
11-09-2005, 15:07
Albo jego dziewczyna ;).

"A Dobo ma taaakiegooo małego" :D
PWN3D!

Vamerian
11-09-2005, 15:29
Albo jego dziewczyna ;).

"A Dobo ma taaakiegooo małego" :D
PWN3D!

To akurat śmieszne nie było -.- wręcz żałosne. Ale jak tobie się tak podobało moge zrobić takie same o Tobie, i zobaczymy =)

TheNatoorat
11-09-2005, 17:56
Dobo - "dupa, nie mod". ;)

Przyszedł, zrobił porządek, po cichu odszedł. Nie możemy mieć mu za złe, że ma też swoje życie prywatne.

"I żył długo, i szczęśliwie". Koniec historii.

Str4t0s
11-09-2005, 18:28
Dobo nup!Szkoda ze odchodzisz :(.Moj ulubiony modek...

P. Janusz
11-09-2005, 18:33
Niestety.
Nie znałem tego pana, lecz skoro był moderatorem musiał "coś znaczyć" na tym forum.
Ale, skoro zrezygnował z własnej woli, to nie wiem czemu się użalacie.

Życze dużo szczęścia, panie Dobo.

P. Khan:
Dzięki za przedstawienie mi postaci Doba.
Po twoim poście wydaję mi się, że był świetny. A takich mało :)

Khan
11-09-2005, 18:50
Niestety.
Nie znałem tego pana, lecz skoro był moderatorem musiał "coś znaczyć" na tym forum..
Dobo był tu odkąd pamiętam. To dobry użytkownik, znał się na tym co robił. Z jednej strony nieugięcie walczył ze złem na forum, z drugiej zaś pozostawał dobrym kumplem i nie raz sam zakładał tematy, żeby o coś zapytać.
Ale, jak to ktoś ujął mądrze, na wszystkich kiedyś przychodzi pora.

Glamri
11-09-2005, 19:06
Kurde! I co teraz będzie z Metal Militia? Pewnie to już nie będzie to samo... Ale Dobo! Dzięki za przyjęcie mnie! ;) Bez MM pewnie na tym forum dawno by mnie już nie było ^^ Cóż... Hail Metal Militia i niech Ci muza ciężką będzie... ;)

Dan the Automator
12-09-2005, 10:19
Ehz...
Poprosilem doba zeby sobie do podpisu ten tekst walnal, wlasnie po to, zeby nie bylo tego tematu -.-""

Wy tez przeciez nie bedziecie do konca zycia na tym forum. Kiedys wszyscy odejda, w ich miejsce pojawia sie nowi, ktorzy potem tez odejda i tak karuzela bedzie sie krecic dalej...

O to to! :-)
Generalnie zaskocze was - o odejściu myślałem już rok temu :-). Jednak jak widzicie, niektóre decyzje musiały troche poczekać :-).

Ciekawe jak sobie MM poradza bez niego... Juz widze te tematy o linkin park :D
Zaorać!

Co do śmiesznych momentów - chyba spisze swego rodzaju wspomnienia, na podstawie PW których dostałem. Jeszcze się pomyśli...

Aha, i chciałem by to przeszło bez większego echa, no ale widać nie wyszło :-). Ludzie wiedza? Wiedzą. Więc można zamknąć temat
p.s Ehzz... już sam nie moge :-P

$corcerer
12-09-2005, 12:48
Dobuś, dla Cibie wszystko :*