Pokaż pełną wersje : Sonda: Najlepsze Expowisko
Jakie jest waszym zdaniem najlepsze expowisko???
Ja osobiscie bardzo lubie wioske elfow chociaz jak jestem tam sam to czasami jest ciezko. Piszcie.
Nie ma najlepszego expowiska, dobre expowisko zalezy od ilosci ludzi na danym terenie
idZi Master Of Dizaster
25-04-2004, 12:41
kopalnia dwarfów ( guardy ) to lubie no i cyce w goblin hilss ( czy jakoś tak ) :)
Poh, cyce, guardy i tyle :P. Malo ludzi = dobry exp
Najlepsze expowiska według mnie to:
1. Ghoustland
2. Kopalnie Dwarfów
3. Cyclop Hills (koło Thais)
Ale wszystko zależy jeszcze od profesji i poziomu!
Toony Knight
25-04-2004, 12:52
ghostland, dwarfy solidery ale zwykle dużo luda
btw: od którego lvl można iśc do tej wioski elfów knajtem ? (podajcie lvl na solo a także z kumplem sorkiem 25 lvl)
Gonzo von Krenzel
25-04-2004, 12:58
Poh, kopalnia dwarfów, cyce, orc fortress.
P.S. Chyba sąda nie wyszła? :rolleyes:
Oryginalnie dodany przez Toony Knight
ghostland, dwarfy solidery ale zwykle dużo luda
btw: od którego lvl można iśc do tej wioski elfów knajtem ? (podajcie lvl na solo a także z kumplem sorkiem 25 lvl)
Ja jestem palkiem na 21 lvlu i daje sobie jakos rade.
Knajtem mozna tam isc tez kolo 20 lvl ale trzeba miec dobry eq, jakis c-set na przyklad i dobre skile zeby szybko zabic scouty.
Jak znajdziesz arcanistow to spotka cie mila niespodzianka ...
Matheous
25-04-2004, 13:06
No coz zdecydowanie najlepsze expowiska sa na wyspach dla PACC, czyz nie?... I to jest do kitu...CIPowie, zlikwidujcie PACCi!
A do tematu-Dwarf Mines, MOLTS i podziemia przed nim, Ghostland(nigdy nie bylem ale slyszalem pochlebne recenzje;)
Najlepsze expowiska:
Cycloplis kolo edron 15k exp na godzine(srednio) a moj rekord to 25k expa na godzine ale to byl full respawn i wogule nie bylo ludzi.(potwory. Cyce, dwarfy guardy, dwarfy soldier, zerki, lidery i fe.
Poh to wedlug mnie jest zaludniony, tam kiedys expowalem ale juz tam rzadko chodze.(tylko zeby zabijac gs'y dla loota). Srednio 8k expa na godzine. Kiedys mogles nawet 20k zrobic ale juz nie, bo duzo ludzi tam teraz siedzi.
Cyce kolo Thais, folda dla lowlvl, POH, Elf Fortress, Amazon Camp dla knightow 14-20 lvl.
Vanhelsen
25-04-2004, 13:18
Moim zdaniem najlepsze dla niezadurzych / niezamałych levelków cmentarz w Hell Gate. Loocik niezły, kaska i expik ^^
Najlepsze expowiska wg.mojego zdania:Ghoustland,Kopalnie,Cyc Hills,Miasto Mino,piramidya,cyclopolis,3 wielkie respy rotów na darshi,hellgate,wyspa monków(ale tylko dolne piętra),mols i bk house.
Na guardach max 30k/godz
W cyclopolis ja miałem chyba 15k max/godz, bo tam zawsze kupa ludzi.
Na daramie jest fajne miejsce z DSami, Stalkerami, Ghoustami...tam można nieźle expić (raczej nie dla rycka) - myślę że można wycisnąć 60k/godz.
Tretogorczyk
25-04-2004, 15:51
Kopalnie - mass guardy, min. 15k expa na godzine, spokojnie do 40k na godzine w niektorych kopalniach dojdziecie.
Poza tym PoH, Smoki ogolnie - poh, edron, thais, draconia, venore dragonland itd,elven village, mols~, orc land z orc fortress, mount sternum (nizsze lvl, max do 40 ale to juz hardcore ;) ), ghostland, hellgate.
hmm...
guardy 200k expa na dzien + pozytywny loot (po 3 dniach aol + blessy)
dobrze sie tez expi na hero (double spawn)
bloker + dobry palek i siedza sobie spokojnie
choc mysle ze w odpowiednim sprzecie i ze skillem 70+ w shieldzie warto by bylo sie tam wybrac ze spearami.
(of corz opieram sie o info grajac palkiem 65 - pozdro Oles :D)
ew. miejsce expowania torosów - smoki/edron - ta głębsza jaskinia :D
kajtek - elfkowo, orki edron, guardy
magowie - na kazdym huncie expuja + dragi z summonkami, dla znudzonych monki na pohu albo na cyclopolis, monki na guardach takze daja rade - tylko ostroznie wybierac nalezy jaskinie w jakiej macie zamiar je stawiac, rotwormy i inne takie plugastwa :P
Najlepsze expowiska to takie:
- Ktore sa zamykane na klucz (malo n00bow, ktore nie wiedza, skad wziac klucz)
- Ktore sa dla pacc (brak looterow)
- Ktore sa blisko depo (dla palka, zeby nie latac po strzaly za daleko, dla ryca, zeby bylo gdzie loot zostawic, dla maga, zeby nie musial daleko latac po runy)
Najlepsze expowisko to wedlug mnie...hmmm...
Hellgate exp szybki...Prawie wogole ale to wogole nie ma ludzi bo sie boja dsow >.<
Mi sie tam cholernie dobrze expi xD
Hellgate (palladyn, sorc, druid), dwarfy guardy(wszystkie profesje), gsy(pall, druid, sorc), orc fortress (knight, pall), cycopolis (wszystkie profesje)
Faolitiarna
25-04-2004, 17:50
Oryginalnie dodany przez Fkk
Najlepsze expowiska:
Cycloplis kolo edron 15k exp na godzine(srednio) a moj rekord to 25k expa na godzine ale to byl full respawn i wogule nie bylo ludzi.(potwory. Cyce, dwarfy guardy, dwarfy soldier, zerki, lidery i fe.
Poh to wedlug mnie jest zaludniony, tam kiedys expowalem ale juz tam rzadko chodze.(tylko zeby zabijac gs'y dla loota). Srednio 8k expa na godzine. Kiedys mogles nawet 20k zrobic ale juz nie, bo duzo ludzi tam teraz siedzi.
e Cyclopolis to jest miejsce TYLKO dla hardcore'owców więc nie zajawiaj tu ludzi bo tam cyce oblegają samotnego expowicza tak po 5, 6 i ciągle nowe się rodzą tam bez backpacka uh i skilli 60/60 equip c set w helmet i broni warhammer/giant sword/guardian halberd żaden knight nie powinien wchodzic a żeby było bezpiecznie to 2 backpacki uh royal helmet i skille 70/70. Miejsce JEDYNIE dla PRAWDZIWYCH hardcore'owcow
Real Finuko
26-04-2004, 19:15
według mnie najlepsze expowisko to kopalnie dwarfów:D(może to dlatego, że mieszkam w kazoo?( :P)
To zalyży od lv, i skilów.
zalezy od profesji lvl i skilli ja jak gram knajtem to chodze ciagle na kopalnie dwarfów jak gram palkiem to zwykle siedze pod ab na slimach ghulach itd a magiczna postacia dawno nie gralem wiec nie pamietam:D
Najwiecej lvl w godzine sie zdobywa na szczurach pod trading post na rook w czesci dla PAC.
Najlepszy exp jest na warlockach w Demoni.
Tak wogole to zapraszam do tematu gdzie znajde danego potwora - bo jak udowodnilem pojecie najlepszy spawn jest wzgledne.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.