Pokaż pełną wersje : Coronel Bornegio 155 elite knight Pythera
Ostatnio mój przyjaciel Coronel Bornegio wysłał mi filmik. Ogólnie rzecz biorąc moim zdaniem full wypas . Filmik w Wmv , super muza , SAMI ZOBACZCIE !!
Nergio (http://www.rapidshare.de/files/4732368/Coronel_Bornegio*****.html)
A tu jeszcze raz ten sam link gdyby limit został przekroczony
nergio1 (http://rapidshare.de/files/4732368/Coronel_Bornegio*****.html)
Pythera forever.
Player Killer
11-09-2005, 01:09
woOW, za****** filmik, najlepszy dotąd z filmów wmv. Fajna muza, sporo akcji, i wogóle ;) Szkoda, że został hacknięty :(
Filmik znakomity :) Aż mi się łezka zakręciła w oku :p Od 1 lvl do hacka....
POWYWIESZAĆ HACKERÓW!!!!!!!!!!!!!
Filmik naprawde swietny, wspolczuje mu... ja niemoglem wytrzymac juz jak mi 42 lvl hakneli a co dopiero on... skubani hackerzy X( ...
Chłopaki spoko , on odzyskał itemy , jest tam wycinek z tibianews.net o tym ze hacker zwrocil itemy gdyz stwierdzil ze nienawidzi bornegio ale moze mu to udowodnic w inny sposob . Przez te kilka dni kiedy nie mial eq latał w moim mpa gdyż ja mam reda , lecz znow ma swoje eq :) nie ma co sie martwic :D
Chłopaki spoko , on odzyskał itemy , jest tam wycinek z tibianews.net o tym ze hacker zwrocil itemy gdyz stwierdzil ze nienawidzi bornegio ale moze mu to udowodnic w inny sposob . Przez te kilka dni kiedy nie mial eq latał w moim mpa gdyż ja mam reda , lecz znow ma swoje eq :) nie ma co sie martwic :D
NIEMOŻLIWE!!! PORZĄDNY HACKER! :P:P:P
Aha.. Skoro on latał w Twoim mpa bo nie miał swych "normalnych" itemow, to w czym on lata normalnie?? :p
http://www.flogao.com.br/bornegio/foto/03/23070865
Ahhh filmik wy***isty..Ten sam efek jaki przy oglądaniu wmv o Sergio Demonslayer. A to jak postąpił hacker można nawet powiedzieć, że jest godne podziwu...Shackował go bo miał powód a itemy i tak oddał ;) Gratki zaje~~ego filmu ;]
ShivaFF8
11-09-2005, 04:13
GRATZ!!! Tez gram na pytherze i znam tego człowieka ROX!!!!!
FiLM zaje*****sty :cup:
Przybitek
11-09-2005, 06:52
Piękne........
cudowne...po prostu majstersztyk...
Kapitalnie zrobiony film w życiu nie widziałem lepszego wielkie GRATZ dla wykonawcy!!
:D dalej dalej komentowac :P
Etelek a mozesz umiescic w ****** albo rar?? bo ja mam dosyc wolnego neta...
ragafewee
11-09-2005, 15:07
@Vasth
Lepiej nie bo armia ludzi zacznie pisać lee keylogger =/
Maximus89
11-09-2005, 15:21
Nie powiem nic nowego ale...LEPSZEGO FILMU JESZCZE NIE WIDZIALEM :cup:
Fajna muza i klimat.Naprawde przyjemnie oglada sie ten filmik
:lucznik: Najlepszy filmik jaki oglondalem!!! A Bernegio Roxxxxxx :cup: !!!!:):):):):)
Serv:Pythera
Profesja:Palladyn :łucznik:
Level:34(rośnie)
Skille:76/59(wciąż rosną)
Gatho Gokhinin
11-09-2005, 16:25
TAAAAK :D PYTHERA!!!
Tego Pana spotkałem juz nie raz i myśle, że on jest SUPER!! Widzieliście Jego domek??? (na tibia.com jest napisane że ma na Edron ale chate ma w Venore :P ) Wogóle on jest THE BEST!!!
Ogólnie to na Pytherze jest okropnie duzo Cornolelów... Cornonel: Bornegio (155EK), ~Peko (138EK), ~madureira (137EK) pozatym jest duzo "podrobów" :P na 8-10lv.....
rehost plz mam bana na rapidshare :/ ;(
Etelek nie wiedziałam że jesteś Polak...myślałam że kolejny "BR" xD
Hail Pythera równiez 8o
@Gatho
mash racje...a mi sie zdaje że te all coronelsy są z jednego miasta>oczywiscie BR xD
Maximus89
11-09-2005, 20:17
Zna ktoś tytuł tego utworu co w tle leci??
Edit:@down
thx
Edit 2:
Gratis: http://rapidshare.de/files/4990819/Yellowcard_-_Only_One.mp3.html znalazlem ten utwór :)
Hmm gdybyś uważnie oglądał zobaczyłbyś, że na końcu jest podane kto śpiewa.. Yellowcard- Only One. Jak ktoś będzie mieć to zapodajcie link blaz :P
nightwish_88
11-09-2005, 22:17
HELP ME PLX!!! Mam przekroczony limit na rapidshare ... odezwij się ktoś na GG :8339419. Bardzo chcę obejżeć ten filmik ;p
Querix of Ice
11-09-2005, 22:47
Piękny filmik aż ciary przechodza ....
Gz dla hackera, albo nie bo za co gz, a nie GZ dla hakera za honor !! :p
wkradł sie na konto zabral itemy na pare dni, i tam pisze ze hacker myslal cala noc, i doszedl do tego ze mu sie szkoda zrobilo i oddał itemy..
Massacre
Łagodny Zefir
11-09-2005, 23:57
JEDNO MAŁE PYTANIE:
CZEMU PO ŚCIĄGNIĘCIU PLIKU POJAWIA SIĘ OKIENKO "KOPIUJ" A PO PREZSKANOWANIU KOMPA OKAZUJE SIĘ, ŻE MAM TROJANA???
Odpowiedź fast prosze.
Master Mind
12-09-2005, 00:34
Wzruszający film, muzyka doskonała.
Yellow card-only one (http://rapidshare.de/files/5010127/Yellowcard_-_Only_one.wma.html)
Film Jest Naprawde DObry a szczególnie muzyka która występuje w tle naprawde dobry material polecam :] :cup:
Sorcerer The Pucek
12-09-2005, 15:16
mozna zhostowac filmik bo mam przekroczony limit a po commentach widac ze warte obejrzenia :D
Filmik na parwdę swietny, wielkie gratz dla jego stworcy. Pieknie ujeta historia nieprzecietnego gracza. A co do hackera to moim zdaniem czlowiek, ktorego poniosly nerwy, był zly i postanowił sie zemscić tak jak umiał najlepiej, wykorzystał swoje mozliwosci, ale zrozumiał swój bład i naprawił go. Każdy z nas robi czasem coś glupiego... .POZDRAWIAM!
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: ZA***BISTY FILMIK !!!! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
wOw ! Filmik naprawde swietny ! Widac ze On bardzo emocjonalnie podchodzil do gierki :P Najbardziej mnie zdziwilo mnie to ze taki lvl ma jeszcze screeny z poczatkow (1-2lvl) :D
~Auris
Aragorrn
12-09-2005, 17:10
Super Film Jest W Prost Za***isty Nie Bede Ocenzurowal tego :P:P Super filmik .. :P:P ,ale ktos mu oddal loota parcelem nie?? to pewnie ktos przemyslal i zrozumial .. :P:P
Edit:
no przeczytalem to co napisane bylo na koncu jeszcze raz bo nie bylem pewien :P:P ,ale koles mu all oddal to super :P:P
Narazie ciągne filmik ale jak oglądne to dam EDITA :evul:
Cya all
Sir Emilio
12-09-2005, 17:42
Etelek a mozesz umiescic w ****** albo rar?? bo ja mam dosyc wolnego neta...
zaoszczedzisz tylko 600 kb w ten sposob..
Wyjb** film , fajna muza ;] git
jestem pierwszy !! :cup: xD(dzolk)
nom spoko spoko film ;p
Film Fajny a le czemu jak klepie warlocka mi sie zacina i leci od poczontku help pls ;(
nightwish_88
12-09-2005, 18:25
Spoko filmik... wzruszyła mnie historia tego hackera =]
Master Mind
12-09-2005, 18:55
Świetny film.................. ;(
... omg , wypas , dobrze , że oddał itemy , bo Sergia mi mniej szkoda , bo SERGIO SAM NIE CHCIAŁ GRAĆ , dlatego cały czas dążył do banana , chciał ludzi jak najdłużej powkurzać ... wyobraź sobie gre , która ci sie nie podoba , ale masz tam najlepszy lvl i duże możliwości przeszkadzania innym ... wtedy tylko do dzieła i jechać po ludziach ...
ta ja wiem , bornegio rulez :P pythera rulez i wogole ;D bardzo sie ciesze ze tak komentujecie tak dobrze film o tak bliskiej mi osobie :)
Najlepszy film jaki widziałem naprawde warto go ściagnąć !
Mi Sie zawiesza jak klepie warlocka i leci od poczontku czy może ktos pomoc? B)
Mlody Wariorr
13-09-2005, 13:47
a ja powiem tyle że nie umiem ściągnąć filmu :(:(:(:(:( przekroczony limit :(:(:( prosze pomóżcie bo ja chce obejżeć ten film :(:(:(:(
Sorcers of titania
13-09-2005, 15:02
Co do oddania itemow , szkoda ze ja takiego szczescia nie mialem ;p
Btw the movie : Fajny filmik, fajna muza, fajna akcja...wspolczucia z hackiem :*
Lati~
wypas od 1 lvl az do hacka
caly jego zyciorys.
Tak propo, jak sie robi filmik wmv?? :baby:
Moglby ktos zhostowac jeszcze raz bo nie moge sciagnac ani z jednego ani z drugiego :/
Powiem tak , uszanowanie dla niego za to ze taki jest i ze zrobil tak wspanialy teledysk... Hail Bornegio !!!
Szkoda ze sie tak rozstalismy Etelek :] mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie bedziemy przyjaznic jak kiedys :]
Hot Sauce
13-09-2005, 17:28
Film jak film ***** tylko, ze bardzo dobrze zgrany, ze swietna muza ;]
19:01 Coronel Bornegio: pozdrawiam wszystkich polakow :)
Dla was ;p
Sir Norbertus
14-09-2005, 15:45
bardzo poruszajacy film
Chemik50
14-09-2005, 16:00
Dlaczego jak ja che ściągnoć filmik to jest maxymalna ilosc osob-.-;/
Chemik50
14-09-2005, 16:01
Ostatnio mój przyjaciel Coronel Bornegio wysłał mi filmik. Ogólnie rzecz biorąc moim zdaniem full wypas . Filmik w Wmv , super muza , SAMI ZOBACZCIE !!
Nergio (http://www.rapidshare.de/files/4732368/Coronel_Bornegio*****.html)
A tu jeszcze raz ten sam link gdyby limit został przekroczony
nergio1 (http://rapidshare.de/files/4732368/Coronel_Bornegio*****.html)
Pythera forever.
No to więc zrob jeszcze jednen link bo juz nie mozna kozystac;/
CHESTER from rubera
14-09-2005, 16:06
No no filmik naprawde dobry ale widziałem lepszy ;). Muzyka dobrana dobrze szczególnie mi sie pooba "sołowka" na skrzypcach przy 3 demonach. Grunt to dobrze dobranan muzyka do filmów wmv kompletnie nie pasuje hh ja tak sądze.
Dameggio
14-09-2005, 17:27
Powiem krótko: Rewelacja:)
Film pięknie zrobiony, dobrze ze hacker oddal itemki, bo na prawde szkoda niszczyc postac, w ktora ktos wlozyl tyle czasu.
Hail Pythera!
Sir Norbertus
14-09-2005, 17:45
swiete slowa a co ja mialem powiedziec jak jakis pe** hacknol mi chara na 69lvl i jechal z lvl na 20 i zaje** cały moj dorbek
Yellowcard rządzi, wogóle cała płyta Ocean Avenue pasuje do filmów wmv do tibi. Polecam jak ktoś bedzie robić film swój.
ta nie gustuje w tego rodzaju muzie ale kocham ten utwor ;p
Damian_1990
15-09-2005, 17:19
:p Czy To Nie Jest Piękne...
Taka Postać To Poezja...
A Sam Byłem Shakowany Więc Wiem C To Znaczy...Ale haker Pożałował :evul:
Filmik Zaje****, Muza Wypas Normalnie Aż Łza Chce Polecieć :p
Profesja: Knight B)
Lvl: 65 :] ... Wciąż Rośnie
Skills: 78/75 :( Słabe Ale Mi To NIe Przeszkadza :p
Był bym widzięczny jak by ktos rehostowal film.
Gatho Gokhinin
16-09-2005, 22:36
19:01 Coronel Bornegio: pozdrawiam wszystkich polakow
Czyż to nie wzruszające xD
No to my pozdrawiamy wszystkich Coronoleli oraz Coronela Bornegio!!!
Super, że aż tyle osób gra na Pytherze!!!
Etelek-gdzie Bornegio ma domek???
Proszę, aby ktoś zrehostował ten plik jeszcze raz ponieważ nie mogę pobrać ( i nie tylko ja).
Pozdrowienia
Sary film jest wypas , muzyczka 100% dopasaowana .Gz !!!!!!
Afro'dyta
17-09-2005, 15:28
Fajny Filmik nie super ale mi sie podobal:)
prosił bym o rehosta ale nie rapidshare. Przekroczony tranfer juz mam
Zikenus_Piotrek
17-09-2005, 17:57
zgadzam sie mi też się zakręciła :) gościu wymiata prawie jak zecik :) oby więcej takich postaci :):) GZ dla Coronela Bornegio ( super gracza i spoko gościa) !!! A co do sposobu przedstawienia histori to powiem że to najlepszy filmik z tibi jaki oglądłem ( muzyka wspaniale dobrana) poprostu świetna robota:):)
Silvianas
17-09-2005, 18:26
You (1***.***.***.20) have requested 28036 KB in one hour. Want to download more?
Get your PREMIUM-Account now! Many advantages! Instant access!
sciagalem i komp mi sie zwiesil a mialem juz 34% X(
jak obejrze to dam edita
Świetny film... gratz dla tego chłopaka :)
Arathorn
17-09-2005, 20:25
Fajny, filmik. muza za***ista.
kkurde mam potrzebne kodeki i mi obraz niedziala ..........
co trza miec zeby go odpalic?
Mastersasek
17-09-2005, 23:26
Czyli mnie tez czeka stryczek hehe
Filmik jest po prostu przekozacki !
Za***ista muza i wogole za***iscie zrobiony. Wogole az sie lezka w oku kreci jak sie go oglada i czyta na temat haka na koncu!
......:::::: Hail ! ::::::......
......:::::: Bornegio ! ::::::......
Filmik bardzo mi się podobał, bez wątpienia najlepszy jaki oglądałem :) O muzyce nie będę mówił, po prostu świetnie dopasowana. Bornegio na pewno musi być spoko kolesiem jeśli wszyscy tak o nim mówicie, więc chyle głowę :) POzdrów go od nas :)
Braincreator
18-09-2005, 15:40
o w ****e węża najlepszy filmik jaki widzialem do tej pory!! :cup:
Nie będę chrzanić tylko tyle powiem:
Świetny film!!! ;) ;) ;)
Najlepsza wmv'ka jaką widziałem.
Wielkie gz dla autora filmu :cup:
Eleuther
20-09-2005, 22:14
Biografia wyciosana ! Trzeba przyznac,ze hacker miał swoj honor...
@edit:
Etelek mogłbyś się spytać Coronela o tytuł tej piosenki i wykonawce ?? :)
Z góry thx
film jest piekny, wspanialy. za***isty, niepowtarzalny... nie wiem co dalej napsac. Gdy sie go oglada jest sie przygnebiony a mi sie nawet lza w oku krecila az mi pociekla po policzku. *******oni hakerzy tez mi schakowali juz 20 kont!!! Nie nawidze ich!!!!! HAIL CORONEL BORNEGIO!!!!!!!!!!!!!! CORONEL BORNEGIO TO WSPANIALY KOLO choc go nie znalem ale mam do niego calkowity respekt jesli ktos chce pogadac to jest moj gg 2654021 ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
A moze byc -.- ;p
nie no joke, super filmik i super muzyczka (w sam raz pod film) cala historia kolesia w 4 min filmie i do tego wspaniale ujete :) gratz i mam nadzieje ze zobaczymy niedlugo przerubke tego jak juz bedzie mial 200lvl ^_- :)
Signed: Saintless,Green leady,Nodapo,Egzekutorr
You (62.111.186.68) have requested 32423 KB in one hour. Want to download more?
Get your PREMIUM-Account now! Many advantages! Instant access!
HOT: Just pay 99 Cent anonymously via telephone and become a Premium-user instantly!
..? nie wiem morze dlatego ze brat moze juz to sciagal :p
Po prostu brak słow :) chyba jak każdemu... Piękne...
Thimburd
28-09-2005, 15:20
Świetny film. Wchodzi na 2 miejsce moich ulubionych. Filmu bw nie przebije :)
Muzyka: 9+/10
Montaż: 9+/10
Akcja: 9+/10
Knoxvill
28-09-2005, 15:34
coś pięknego...
poprostu nie samowity film. aż się łezka w oku kręci.
no i ta muzyka. świetny klimat filmu i fantastyczne ujęcia...
jednym słowem MAJSTERSZTYK :) :cup:
~Bartez~
28-09-2005, 16:09
no idealny ale zal mi ze go zhakowali
ponury demon
28-09-2005, 23:10
Filmik troche się ściągał ale było warto najlepszy filmik wmv jaki widziałem.
To jest piękny fil po prostu wypas!
Kolos from rodos
29-09-2005, 20:56
Filmik spox,coronel rox!! (ale rym sie ułożył :P) gz dla wszystkich Coronel. Chłopaki znają sie na rzeczy ^^
Komentować , komentować co tak slabo :P
heh mam juz obejrzany ten filmik 60 raz xD.....film jest super najlepsze jest to o czym chyba nikt nie pisal ze jak mial haka to caly czas gral ...to jest czlowiek z ktorego mozemy brac przyklad... P.S co im zrobil Randy Katana ??? :P
Kaczy roX
10-10-2005, 19:46
Jakbyś mógł to zamiesc ten film na tibia.gamigo plxxx bo bardzo chcialbym se go obejrzec PLXX :balwanek:
Nimoge scingnonc limit ......
poprostu brak mi słów najlepszy film jaki w zyciu widzialem prosze o wiecej tego typu xDD
Draconis Dragontooth
10-10-2005, 21:34
Super filmik jeżeli chodzi o wmv'y to Deco i Vecc wymiatają :D
Vuxarnaakus
11-10-2005, 00:00
Powiem ci ze bardzo wspulczuje twojemu koledze mnie hakneli 8 razy i to byli koledzy z real :( ;( wzruszajacy film poplakalem sie :D kurde a jestem chlopakiem
to ze wzruszenia odnosic takie sukcesy, ciezko pracowac i zeby jakis ******* haker X( nie mam slow. tragedia i tyle ale teraz to hakezy przesrali :evul:
Vuxarnaakus:
pacera :p
pall skils 68/52 :baby: ;(
lvl 36 :cup:
mlvl 17 :cup:
Film chyba do bani ale jak kos chce :confused:
http://rapidshare.de/files/5996884/drag_hunt.rec.html
Draconis Dragontooth
13-10-2005, 08:32
nie wiem czy ktoś już o to pytał , no ale kto pyta nie błądzi :P , pytanko do Założyciela tematu , mógłbys podać tytuł i wykonawce piosenki która leci w tym wmv ?? btw. nie koniecznie odpowiadać musi wykonawca tematu , niech napisze ten co wie :)
Ciemny Browar
13-10-2005, 08:49
Faimik fajny ale szkoda kolesia ;[
Tim@n_pl
13-10-2005, 11:43
Etelek widze ze sie nieo*******asz :D cornel
ahhh.. i te wasze hunty wpozo koles
Lord-siera Pythera
Maciej z klanu
13-10-2005, 12:35
Filmik RoX.Az mi szkoda Coronela~~ :S
Draconis Dragontooth
13-10-2005, 12:42
@Up : Nie czytaliscie pod koniec wmv'a ?? pisało że Bornegio odzyskał eq bo hacker mu je oddał ..
Ty p*erdolony Brudasie idz sie lepiej umyj , a nie pie*dolisz "jest 1 rzecz dla ktorej warto zyc,metal bo nietrzeba sie myc" lol smierdzisz! i masz zapewne wszy
tezn gostek powinien chyba dostac bana bo nie wiadomo za co wybluznil goscia..... ETELEK KTO TO JEST RANDY KATANA??
A mi go nie szkoda... bo sa nooby i osoby ktore nie sciagaja keylogerow z neta...
Dawidoseczek
13-10-2005, 19:02
Mi Nie Dziala Why ?? :( X( X( X( ;(
:D
Cudowne
Ale szkoda kolesia ;(
Dominico
14-10-2005, 13:14
Genialnie, Extra, Full wypas jeden z najlepszych wmv jakie widziałem ( jeśli nie najlepszy :p ) i ta muza 8o WIELKIE GRATZ dla autora
Świetne wykonanie filmu... jeden z najlepszych filmów
:D Najlepszy film, jaki kiedykolwiek widziałem !!! super ! podkład muzyczny idealny. i same plusy
vairus_15
15-10-2005, 21:33
Za****** film. Mam pytanko jaki jest tytuł tej piosenki ( podklad ) :)
film jest niesamowity, szkoda chłopaka troche po tym hacku ... :/, takie zycie, tez hacka przezyłem i gram dalej ....
Magik van Kamikadze
15-10-2005, 22:27
Hej zrob cos bo sie nie da sciagac :) jak lookne to dam edita
Draconis Dragontooth
15-10-2005, 23:51
Niektórzy ludzie nadal swoje ... przecież on odzyskał te itemki .. juz ma 161 lvl ..
Boshe...To jest typowe zaniedbywanie ludzi...Czlowieku okolo 20 osob (od 2 strony) prosilo o rehost na megaupload albo cos w tym stylu a ty tylko czytasz komenty w ktorych sa pytania do ciebie...Zastanów się chłopczę.
Oct 16 2005, 04:27:57 CET Killed at Level 161 by a warlock
<<Bornegio
on to ma troche pecha do dedów :P
mi to go niezbyt szkoda, może dlatego że go nie znam, a może dlatego, że zabił mojego kumpla wraz z coronelem peko... :/
ale i tak gratz i respect dla niego :) facet poświęcił kawał życia dla niego...ale czy warto?w końcu i tak albo mu sie znudzi, albo mu sie odechce...
to tylko moje zdanie :P
Może mi ktoś podać tytuł i autora tej piosenki??Wkręciła mi się ona... 8o
Najlepszy film jaki widzialem, aż mi się lezka zakręcila :)
Duke Boromir
17-10-2005, 16:15
eh, zeby było jeszcze wiecej takich filmów
Wykonawca i tytul piosenki ,,Yellowcard - Only one
Magik van Kamikadze
17-10-2005, 18:13
Wkoncu ktos sie zlitowal i UP dal dam edita jak nie zapomne :p
Boshe...To jest typowe zaniedbywanie ludzi...Czlowieku okolo 20 osob (od 2 strony) prosilo o rehost na megaupload albo cos w tym stylu a ty tylko czytasz komenty w ktorych sa pytania do ciebie...Zastanów się chłopczę.
Mam Nadzieje ze to nie bylo do mnie :)
Czy jest na tym forum ktoś, kto umie się posługiwać komputerem, internetem i mózgiem, jeśli tak (chodź w to wątpie) to proszę tą osobę o zrehostowanie pliku.
Dzięki.
mateusz_ziom
27-10-2005, 19:36
Za***is** film ;] Tylko mam pytanie.....nie sodzicie że rook zostal zfakowany...zwlaszcza 1 lvl...jak idzie zblizenie wezcie spauzujcie i przyjzyjcie sie nikowi...chyba zostal wklejony....ale to nic film super
Zatkało mnie!!!! To było piękne!!! Ale skończyło sie tragicznie ;(
<KiLLeR>
28-10-2005, 12:08
;) Zaje***** filmik zaje***** muzyka sam lepszych nie robie :cup:
Mystic Vasco
30-10-2005, 10:48
0.o Świetny film...najleprzy jaki widzialem...super klimat...muzyka ;] Najbardziej mi sie podobal screen z 100 lvlem....tyle jest tych Corcelów :)
CyA in Tibia...Pozdro dla wszystkich Corneli a zwłąszcza dla Bornegio :)
co trzeba zrobic by obejzec film? trzeba cos sciognąć?
Film za***isty jak postac ;( Nienormalni hakerzy! laczego cipowie nic z tym nie zrobiaa?!
B) bardzo dobra robota, filmik spoko a na dodatek muza odpowiada
ocena 9+/10
co trzeba zrobic by obejzec film? trzeba cos sciognąć?
Ty tak na serio?
Kurde... Karta dźwiękowa poszła.
Ale już wiem że to jest zwałowy filmik :).
Za***isty film,lepszego nie widziałem muza świetnie dopasowana,szkoda ze nie gram na Pytherze ale myśle że koleś jest spoko. :cup: for Coronel.
Mathias de'Vere
31-10-2005, 07:40
DObree.... B.dobre asz sie łeska w oku kreci...
Colo Miran
31-10-2005, 09:53
Filmik jest za***isty, nie ma co, w 100% mi sie podoba!!
MUZA EKSTRA!!
Sam bym zrobil taki film ale nie wiem jak! :(
Dark-Wolbromiak
31-10-2005, 09:57
on wcale nie zostal hakniety rozmawialem z nim i mowil ze to taki zart zeby podbic wasze zablakne sercea !! BUAHAHAH NOOBSTOON WITA !!
KNIGHT lvl 34
mlv 6 :)
SKILLE: 100/100 ::))))() moze za rok :)
Ravencave
01-11-2005, 07:39
OmG Zaje***ty filmik muza tez ..ale haker postapil uczciwie :( GZ
Draconis Dragontooth
01-11-2005, 07:47
OmG Zaje***ty filmik muza tez ..ale haker postapil uczciwie :( GZ
Postąpił uczciwie ? może i oddał eq całe ale nie zapominaj że wcześniej go okradł , to jest złodziejstwo , za to karać powinni , ale niestety to tylko gra :(
Zaaaa******bisty filmik , ludziska ściągać !!! Btw. Są sposoby na ominięcie limitów w Rapidshare... :P
Albo ja jestem głupi , albo już widze ten post na forum z 5 raz , czyż jest to nie prawdą co ja mówię?
<KiLLeR>
28-11-2005, 21:26
No aż się łezka w oku zakęc ;) B) iła... a może mi ktoś podać tytół utworu z filmiku? Z góry thx.
Ślepota ludzka nie zna granic... TYTUŁ?! MAsz napisany na końcu filmu :)
Madzia0022
29-11-2005, 02:01
super film POLECAM ! :)
Michal_angel
30-11-2005, 21:35
TAkiego filmu jeszcze nie widziałem :D Warto naprawde warto zobaczyć ;) ale troche szkoda gościa jednak to 155 ;/ troche trzeba bić ...
Piękny filmik Asz mi się płakać chciało :baby:
Wielkie szacunek dla tego Pana
Wy****ty filmik.Hail Pythera!Hail Coronels!Hail....Etelek! :)
No aż się łezka w oku zakęc ;) B) iła... a może mi ktoś podać tytół utworu z filmiku? Z góry thx.
MASZ NA SAMYM KONCU PODANE !!!
YELLOWCARD - ONLY ONCE !
OGLADAJCIE KURDE DO KONCA !!
Virius the Master
01-12-2005, 19:33
Za***isty filmik! Takich brakuje!
Co tu duzo mowic film jest po prostu SUPER EKSTRA WSPANIALY GENIALNY!!!! 8o 8o 8o 8o 8o
Świetny film,świetnie zgrana muzyka.....polecam. :cup:
virus120
02-12-2005, 21:01
No filmik już widziałem dawno temu. Moim zdaniem bardzo dobry, zwłaszcza podobają mi się advence :P.
PS. Wątpie, aby ktoś wiedział cokolwiek o Pytherze i co się na niej dzieje.
Wojna Madery z Gleusami. Założyciel tego tematu (Etelek Gleus, rl friend mojego protectora :P) dostał hunta(jak i cała rodzina Gleusów.
Pozdrawiam!
Pur van Sadzio
03-12-2005, 14:33
Z opisow widze ze filmik fajny tylko na rapidzie jest przekroczony limit wiec prosze o rechosta :)
Straznik Monopolowego
12-12-2005, 04:52
uwielbiam debili nieczytajacych posty :] nie widzicie ze nazwa utworu byla podana ze 100 razy?! to ze oddal haker itemy tez bylo napisane!!
topic:swietny film :] dla mnie najfajniejsze byly adv
ps: nie piszcie poco odswiezalem temat z przed tam miesiaca czy ilus tam poprostu sciagnijcie :]
Master Shaolin
12-12-2005, 06:11
Tak, Tak naprawde warto. Świetne brzmienie dużo akcji i te advence z 1-2 i 7-8 wypas. A odnośnie hackera to naprawde jakiś głupi koleś z mega ambicjami. "Chciałem cię zobaczyć na dnie" OMG Coronel dna niigdy nie osiągnoł. Wręcz przeciwnie pokazał że potrafi zrobić coś THE BEST tak jak ten filmik. NICE :)
...:::Skowron:::...
27-12-2005, 13:04
produkcja porządna ... szkoda ze ma innego ownera teraz :confused:
raz juz zdazyl pasc , zobaczymy co go jeszcze czeka
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.