Pokaż pełną wersje : Orshabaal is DEAD
Macie tu zdjątko jak ekipa z Titanii, głównie gildia UNIT, zabijają dotąd nie zwycięzonego Orshabaal'a.
http://members.lycos.co.uk/stormbolter/ownedg.JPG
GZ dla tej ekipy no zrobili to jako pierwsi i nalezy sie uznanie
Wiadomo jaki był loot??
GZ dla tej ekipy no zrobili to jako pierwsi i nalezy sie uznanie
Wiadomo jaki był loot??
Blocker powiedział, że dobry loot ale nie za***isty tylko taki który normalny knight nosi... mms? eplate? g-legi? :>
Sir Emilio
11-09-2005, 11:17
no, no nie lada wyczyn...
wielkie gratz dla tej ekipy :D ile xp daje orshabal?
Sumujac laczne expo tych ktorzy dostali to mozna sie domyslec, ze to byl DEMON nie ORSHABAAL. Raczej Orsh~ daje duzo wiecej expa niz zwykly Demon. Mozliwe, ze niektorych ktorzy dostali expo niewidac no ale...
Wkońcu musiało to nastąpic :D
Sam jestes Demon! Obejrzyj se film.
Orshabaal 782 1 782 1
i na tibia.com!!! kill statistic!
demony maja 6k hp tak , a na zdjeciu zliczone exp wynosilo ponad 6k i jescze jest mozliwowsc ze inni nie zmiescili sie na ssie :D
@Up
To bylo zdjecie z zabitego demona !! a nie orshabala :p ale i tak go ubili !
Sumujac laczne expo tych ktorzy dostali to mozna sie domyslec, ze to byl DEMON nie ORSHABAAL. Raczej Orsh~ daje duzo wiecej expa niz zwykly Demon. Mozliwe, ze niektorych ktorzy dostali expo niewidac no ale...
Zgadzam się z Tobą.... a pozatym powinien być jakiś filmik aby pokazać że Titania jako 1 pokonała dotąd nie pokonanego Orshaabala :)
Z tego co ja zauważyłem bossy potworów dają 1/3 expa więcej niż normalny potwór czyli jak Demon daje 6k expa to Orshaabal powinien coś ponad 9k expa (to tylko moja teoria)
Zabicie demona....
Czemu jeżeli był to boss nie daliście ss-ka z tego jak ma red hp, tylko z deda ?
to byl orshabal wielkie gratulacje dla nich ;)
A jednak to napewno zabity orsh a nie demon. Skąd to wiem? Po obliczeniu wszystkich ludzi expa wychodzi 6681 a demon daje 6k. Tak czy siak niezle o.o obstawiam ze loot to był demon helmet :D
agrrr To jest Orsh~ bo widziałam filmik w rec jak typ stał po drugiej stonie rzeki i filmował ;]
jak byście niebyli tacy tępi to zobaczylibyscie na tibia.com forum ze naprawde go zabili :P
Fillipex
11-09-2005, 11:47
Powiedzcie mi jakie macie dowody ze to Orshabaal??!! Lezy sobie cialo zabitego demona i tyle! Ja jestem na 100% pewien ze to nie jeste Orsgabaal bo widzialem filmik ja Cachero probowal go rozwalic i na filmie dostal takie hity od niego ze 6k+ many poszlo w pare sekund! Sorc na tym samym lvl co knight ma sporo wiecej many niz knight hp wiec nie sadze ze jakis tam knight ktory (prawdopodobnie) nie ma lvl 180+ by bloknal Orshabaal'a bo jego cale hp poszloby odrazu!
Wiec taki moral z tej bajki:
Jakas tam ekpia (gildia) rozwalila demona (a zaden to jest wyczyn w tyle osob) a ty wstawiles ten ss jako mieliby niby zabic legendarnego Orshabaal'a!
Wiem ze nic by niedalo jakby "lookneli" na cialo bo i tak byloby napisane ze to cialo demona ale jakby to byl Orshabaal to NAPEWNO robili wiecej ss'ow i powiniens dac ss przed zabicie i ten ktory dales ! To bylby wtedy niiepowtarzalny dowod na to ze to byl Orshabaal!
to byl orshabaal dlatego ze gdy obliczalem wyszlo mi powyzej 6k expa wiec ci co uwazaja ze to byl demon ta sa tepi jak but
Macie racje to był orsh, sprawdziłem...
@ up hmm nie no nie mozna byc takim niedowiarkiem, na tibia.de jest film wmv jak Unit zabija Orsha,
co do blokera, ma on 146 level i na filmie widac jak jeszcze przed zlurowaniem Orsha zaczyna go uhac kolo 5-6 ludzi non-stop
na przyszlosc nie badz takim niedowiarkiem
http://rapidshare.de/files/4961300/Orshabaal*****.html tu macie link z tibia.de gdzie jest wszystko czarne na bialym
Powiedzcie mi jakie macie dowody ze to Orshabaal??!! Lezy sobie cialo zabitego demona i tyle! Ja jestem na 100% pewien ze to nie jeste Orsgabaal bo widzialem filmik ja Cachero probowal go rozwalic i na filmie dostal takie hity od niego ze 6k+ many poszlo w pare sekund! Sorc na tym samym lvl co knight ma sporo wiecej many niz knight hp wiec nie sadze ze jakis tam knight ktory (prawdopodobnie) nie ma lvl 180+ by bloknal Orshabaal'a bo jego cale hp poszloby odrazu!
Wiec taki moral z tej bajki:
Jakas tam ekpia (gildia) rozwalila demona (a zaden to jest wyczyn w tyle osob) a ty wstawiles ten ss jako mieliby niby zabic legendarnego Orshabaal'a!
Wiem ze nic by niedalo jakby "lookneli" na cialo bo i tak byloby napisane ze to cialo demona ale jakby to byl Orshabaal to NAPEWNO robili wiecej ss'ow i powiniens dac ss przed zabicie i ten ktory dales ! To bylby wtedy niiepowtarzalny dowod na to ze to byl Orshabaal!
To sobie ściągnij filmik stąd (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=49854&page=1) i teraz powiedz co o tym myślisz.
Archanin3
11-09-2005, 11:56
Ciekawe ktory lvl blokowal, pozatym pewnie taktyke mieli opracowana juz dawno ;>.
A dla niedowiarkow....
http://i6.photobucket.com/albums/y250/rikelev1991/orshbaal.jpg
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.