PDA

Pokaż pełną wersje : Problem techniczny

Monoskar
25-04-2004, 16:07
Problem z którym się borykam od paru dni jest trochę trudny do wytłumaczenia, ale postaram się opisać go tak żeby wszyscy zrozumieli ;)

Chodzi mi o otwieranie 2 rzeczy w osobnych oknach. Kiedyś mogłem otworzyć swoją postacią np. swój plecak i martwe stworzenie w osobnych oknach - teraz już niestety nie. Nie wiem od czego to się dzieje, ale po zaliczonym "dead" wszystko wraca do normy, po czym sypie się spowrotem po paru godzinach. Jest to dość uciążliwe, np chcąc włożyć rzeczy do depo muszę je najpierw położyć je na ziemi, potem otworzyć swoją skrzynkę i przenieść rzeczy do skrzynki. Otwieranie depo lub plecaka w "nowym oknie" też nie daje pożądanych efektów.

Może znajdzie się ktoś, kto wie jak sobie z tym poradzić ;)

Wujek eustachy
25-04-2004, 18:28
Nie wiem czy to pomoże ale możesz zwiększyć rozdzielczość lub po prostu zainstalowac od nowa tibie.

Pebiz
25-04-2004, 21:12
ja mam wielki problem .A mianowicie nie potrafie nic parcelem wysłać (hiberna, carlin)nic do nikogo,może cip'y chcieli zeby "ludzie" z poczty strajkowali :P :P ?(

ponczus
26-04-2004, 12:49
Pebiz spróbuj kopiować nicki z channelu a nie wpisywać je ręcznie (też miałem ten problem).

@Monoskar przeinstalowanie tibi powinno pomóc (ahh te updaty) jak nie to mailinguj do CiP softu żeby ci pomogli, a nóż a widelec dostaniesz coś w nagrodę za odkrycie bugu w kliencie.