Pokaż pełną wersje : Rookowańko - Carlin
Tutaj zamieszczam 2 zdjęcia z rookowania które było dzisiaj w carlin. Zrokowali 3 osoby, była jazda mówie wam :P
http://inko14.w.interia.pl/lol_na_maxa.jpg
http://inko14.w.interia.pl/jazda.jpg
MI jest przykro bo widze tylko 2 krzyżyki...:((
W carlin to nic nowego takie niby "rokowania" są codziennie i to na wszystkich serwerach.
jak to było dziś to tam byłem ale dużo ciał :)
ide trup, ide dalej następny ludzie bali sie z świątyni wyjść :)
poprostu jadka ide dalej a tu pk na mnie wyskoczył Sd i po problemie:D
idZi Master Of Dizaster
25-04-2004, 22:40
błeheh "de żawi" mam :D to są zalety Carlin Pk is EVERYWERE
Petersaber
25-04-2004, 23:15
uuuuuu
wspulczuje ty ludziom........
Najfajniejsze było to, że oni chcieli być rookowani, kill me plz ... kocham to xD !!! Gość mnie atakował i sie zawiódł, bo mu powiedziałem, że niebęde zabijać ciebie, szkoda mi 15 minut ... jak by mnie zaczeli atakować, to niemiałbym gdzie uciec :P
szczerze?? głupota - chcielibyście żeby i Was zrookowano?? bo ja bym nie chciał :( ja gram na azurze i tam raczej dużo sie nie rookuje i poki panuje tam kadencja mojego klanu - długo nie będzie rookować :) :P żartuje, ja to mam gówno do gadania :D
ale mimo wszystko... ss spox :D
salamandra
27-07-2005, 20:13
cygan ma racie
u mnei widać tylko 2 duże "X" :P
w carlin to nic dziwnego biegaja same pk lvl 7 i mowia "kill me"
i pol miasta za nim biega liczac na loot co za noobz ;p
...i to na wszystkich serwerach.
Na non-pvp też? I to bez lurowania i przeklinania strazników miejskich? (spróbujcie powiedzieć którejś NPC ~Bonecrusher "fuck"... ja tak straciłem jakieś 200hp, bo chciałem jak najlepszego screena walnąć ;))
U mnie nawet krzyżyków nie widać, bo mam Firefoxa. Osobiście nie lubię PK, a w pvp jestem cienki. Ale zrookować kogoś niby zabawa, też czasem lubię kogoś powkręcać i wykorzystywać swoją przewagę, ale jak potem zastanowię się co zrobiłem, to myślę o tym, co druga osoba może czuć.
Hmm tak sie zastanawiam co wy tam widziecie ? ja tylko widzie X =/
alstar xuvi
27-07-2005, 22:04
widac tylko 2 krzyżyki :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.