Pokaż pełną wersje : Polacy poszukiwani
Witam! Chcialbym wyjsc z propozycja jaka jest zalozenie polskiej gilidii na Vinerze. Jak wiadomo albo i nie Polacy sa tam bardzo nie licznie dlatego trzeba by sie zjednoczyc i przesiwstawic innym czychajacym na nas nacja :evul: Ja nie mam PACC wiec tego zrobic nie moge dlatego wlasnie tutaj szukam pomocy. Czekam na propozycje :]
cokolwiek
16-09-2005, 22:47
Widzałem jak deda zaliczyłeś, współczuje (20k od ciebie chcieli? chore)
pacca też nie mam , ale chetnie bym do gildi dołączył jakby co ."Kenny Fire Archer" (widziałeś na pewno) 12 lvl dist 38 sword 25 shield 33
Zawsz mogły byc gorsze te moje skiile :D .
Knight Buckerpol
21-09-2005, 20:16
Jest gut! Jeżeli cos mialo by się dziać z gildia to ja jestem chętny ale niestety nie mam pacca. Jakby cos do moge być dostawcą żarcia. oczywiście sprzedwałbym tylko gildii i ryby w dodatky. Sztuka 1-2 GP 8o
Wiec czekam...
Master Olbaid
22-09-2005, 14:03
Zaczełem w czoraj grac na Vineże chetnie bym wstąpił do jakiej poskiej gildi jak wyjde z rooka:P
D.J Ziom
22-09-2005, 18:03
Jestem chętny ale niestety nie mam pacc ;( Ale narazie mozemy stworzyc nie oficjalnom gildie chodzili Byśmy na hunty itp. tyle że nie bylo by tego na tibia.com ,a jak sie znajdom jak ja to mówie pacowicze :P to stworzymy gildie oficjalnom i Będzie happy :)
Knight Buckerpol@ przydaly by sie robaki na wendke po zniżce:P
Oines widzę, że jedną śmierć zaliczyłeś przez mojego brata ;)
Knight Buckerpol
22-09-2005, 20:10
Aha. ale ja chce sprzedawać ryby a nie robaki. Ale mam pytanie gdzie iala byc by głowna siedziba?? Poszukajcie po drodze troche polskich paccowcow..
Wiecie. Ja nic nie mówie ale gildiemozna miec juz a budynek znajdziemy jakis nie uzwyany. Np ten koło gór goblinów czy chodźby w miescie :p
D.J Ziom
22-09-2005, 21:04
Z tym gildia house to nie problem, bardziej z polakami z pacc bo paru znam ale są w innych gildiach :( pytałem paru ale mówiom ze wolom te w których są X(
Knight Buckerpol@ale z tymi robakami to pomyśl :D naprawde niektórym sie przydadzą :P
Master Olbaid
23-09-2005, 08:53
Narazie chyba wystarczy tak nieoficjalna potem moze kogo z paccem sie zanajdzie albo ktos kupi:D
Rudy Fixer
23-09-2005, 18:44
Jestem chętny do przystąpienia w wasze szeregi czekam na odpowiedz :] Kręce się w okolicach Carlin i Ab'dedriel Nick Rudy Fixer lvl 9 :blazen: profesja Knight :berserk: bron obuchowa
D.J Ziom
23-09-2005, 19:47
więc trzeba sie spotkac :) np jutro 15 00 kolo mostu dwarfów pólnocna strona czy wszystkim pasuje? trzeba jeszcze bendzie wybrac kto bendzie przywódcom naszej gildi i wogule. Tak wiec napiszcie do mojego chara lub na forum czy wam pasi jak nie :) to przekładamy zbiórke:D lepiej zeby wszystkim pasowalo bo jak nie to...
trudno:( :D
Master Olbaid
23-09-2005, 20:30
Niejsetem na 100% pewien ale na 90% ze bede mial w pazdzierniku pacca to bede mógł gildie zalożyc a tak na boku moze jakas juz nazwe zaproponowac?
Niejsetem na 100% pewien ale na 90% ze bede mial w pazdzierniku pacca to bede mógł gildie zalożyc a tak na boku moze jakas juz nazwe zaproponowac?
Żeby gildie założyć potrzebujesz jeszcze 4 viceliderów, którzy także _posiadają_ premium account. ;)
Master Olbaid
24-09-2005, 07:34
A :/ otym niewiedziałem
Knight Buckerpol
24-09-2005, 11:17
;(
;( behehehe
ale cieszmy sie ze mamy chociaż jedengo. Zmieniam nick i będę magiem a musze wyjść z rokka. myślałem o premiumie ale sami wiecie. nie chce sie paprać z ta pocztą. Wolalbym Esemesem albo czymś podobnym...
D.J Ziom
24-09-2005, 14:58
Cóż ale teraz jest nowy konkurs na tibia . pl wienc starac sie i coś zrobic :D
sam wezmnę w nim udział
i wszystko da sie załatwic
Master Olbaid
24-09-2005, 19:21
Terz biore nim udzial wziasc .Mozna by by bylo jak chcemy ta gildie jak ktos wygra główna to mogłby sie z kumplem podzielic i zawsze juz by bylo 2 z paccem:D
Orshabal
25-09-2005, 00:16
Szukami gildi ktora mnie by przyjela mam 14 level 15 mlevel
mam 7 czarow durzo gram w tibie
:berserk: i bardzo lubiem expic i prosz zeby mnie jakas gildi przyjela
Master Olbaid
25-09-2005, 11:59
To mozna by bylo juz dac jakąs nazwe dla gildi co wy na to ale narazie gildia jest nieoficjalna przypominam ;)
D.J Ziom
25-09-2005, 14:30
NO tak ale powinniśmy się gdzies spotkac w tibi tam bardziej pogadamy trzeba ustalic mniejsce spotkanie wtedy bandzie łatwiej i wogule ;)
niech ktos cos zaproponuje :)
Master Olbaid
25-09-2005, 16:34
Może carlin ;).Albo poprostu na kanale pogadac
D.J Ziom
25-09-2005, 17:30
coz dobry pomysł :) tylko kiedy? musi wszystkim pasowac i jak by lagów nie było to moze bysmy na jakies potworki skoczyli albo co ;) i trzeba bendzie ustalic kto kim bendzie np. rola tymczasowego przywódcy :) piszciee kiedywam pasuje.
__________________________________________________ _______________
best solo: dwarf guard
najlepszy hit: 175 w dwarf guarda z SD
Master Olbaid
25-09-2005, 18:15
Patrze ze jakoś nikomu juz niechce sie robic gildi:(Chyba musze zmienić świat
D.J Ziom
27-09-2005, 15:29
też tak ostatnio zauważyłem :( spotkajmy się sobota to ostateczny termin jak nie to trudno ale sie postarajcie niech ktoś napisze mniejsce spotkania ostatnio nikt nie przyszedł zaglondajcie co dziennie
Master Olbaid
27-09-2005, 20:06
Miejsce spotkania w sobote godzina 12 chyba wszytkim bedzie pasic miejsce naprzykład siedziba królowej w carlin
Mors_vinera
27-09-2005, 20:13
Rowniez chetnie bym wstapil nie ma to jak zjednoczyc sily ;)
Niestety nie posiadam PACC'a :]
moze spotkamy sie w kazoo ?
wrazie czego pisac na gg # 6389959
EDIT
Master Olbaid pisze sie wyszedlem nie wyszlem ...
Knight Buckerpol
28-09-2005, 14:39
Spotykamy sie o 12.00 w Carlin w zamku królowej i kropka!! Postanowione. Ja napewno bedę!
D.J Ziom
28-09-2005, 15:50
ok mi pasuje napewno bande jak nie bendzie lagów i bendzie dobrze po tylu dniach nieporozumnień:P :) jednyw słowem superowo!!! :cup:
Mors_vinera
28-09-2005, 16:32
Ja tez postaram sie byc :):) cu do soboty o 12:]
Master Olbaid
29-09-2005, 16:26
Dobra mi terz pasi narazie nie grałem bo grałem na otsie;)
Mors_vinera
29-09-2005, 16:52
a do czego ma prowadzic to spotkanie ??:) ma ktos pacca wogole ??:|
Master Olbaid a ty se kup kurde slownik ortografiszny nie wyszlem tylko WYSZEDLEM
D.J Ziom
29-09-2005, 18:29
po to że tworzymy nie oficjalnom gildie a jak sie znajdzie ktoś z pacc to bendzie oficjalna :) i wtedy myślem że pujdziemy na jakieś potworki lepsze sobie razem ;)
Taursors
15-01-2006, 21:34
Czesc ziomale chcialem wam tylko powiedziec ze jak powstanie jakas Polaska Gildia na serweże Vinera!!!!!!!!!!!
To mozecie mnie przyjac jestem chetny do wspulnej zabawy ale niestety nie mam PACC ;(
MAM NARZIE 5lv - ALE TO SIE ZMIENI BO GRAM 1 DZIEN :)
MOJĄ PROFESJA BEDZIE- :crusader:
SKILE SLABE ALE TRENIE- 16/16
I JESZCZE JEDNO PRZED KOMPEM SPEDZAM WOLNY CZAS A DZIENNIE PYKAM SOBIE od 4-7 h dziennie :evul:
Taursors
15-01-2006, 21:38
Czesc ziomale chcialem wam tylko powiedziec ze jak powstanie jakas Polaska Gildia na serweże Vinera!!!!!!!!!!!
To mozecie mnie przyjac jestem chetny do wspulnej zabawy ale niestety nie mam PACC ;(
MAM NARZIE 5lv - ALE TO SIE ZMIENI BO GRAM 1 DZIEN :)
MOJĄ PROFESJA BEDZIE- :crusader:
SKILE SLABE ALE TRENIE- 16/16
I JESZCZE JEDNO PRZED KOMPEM SPEDZAM WOLNY CZAS A DZIENNIE PYKAM SOBIE od 4-7 h dziennie :evul:
MUJ NIC NA VINERZE TO: Taursors
LukaszRowik
17-01-2006, 16:30
Widze że ten temat niebył ostatnio poruszany, wiec zaczne od początku
po pierwsze nie mam pacc :p
po drugie możemy utworzyc gildie, osoby chętne niech sie zgłaszają domnie <gg: 2337200 > zwłaszcza osoby z pacc
nazwa może być " Braterstwo Wilków"
po trzecie, przwodniczącego wybrało by sie na któryms z spotkań
po czwarte, spotkanie mogło by sie odbyc w dowolnym dniu tygodnia, przecież są ferie :p
osoby chetne niech piszą domnie na gg
pamietajcie "W kupie siła" :p
Szajs xD Pacc'ów nie ma, gildii nie ma, polaków nie ma =\... Kiedyś była gilida, którą prowadziła Rocamadour... i sam w niej byłem... ale przestała grać, i słuch o niej zaginął... Jakieś spotkanie będzie ? Jak tak to fajnie... Mam 3 friendów fajnych :)) All na 18 xD i ja tesh... to może założymy cóś?
tylozel wyia 1980
24-02-2006, 09:16
Chcialby dolaczyc do jakies gildi na Elysi.
Mam 19 lev + sorc.
moje gg to 8513070.8o
UP
to dotyczy vinery -.-" nie elysi
@topic
Ja zrobie postac na vinerze ale musze formata zrobic .. pacc niedlugo to moze zrobie gildie :D ale podajcie jaka nazwa
chętnie się przyłączę.
Lvl 12
Name : Cornyh Rook
Mlvl: 4
Profesja: Sorcerer
Ja proponuję nazwę gildii:
Poland Vinera Team
Co wy na to?
Ja niestety nie mam PACC. :(
Niepokonany
04-03-2006, 13:30
Ja mam cos do powiedzenia :D
a więc tak
na wakacje bede miec paca wiec bezproblemu moge stworzyc ta gildie bo jak czytałem to co piszecie tu uznałem ze jesteście fajni :D
NAzwe gildito sie jeszcze ustali jak bedzie troche chetnych a jak chcecie to ja właściwie moga ta gildia dowodzić jak nie będzie chętnych :) Bo fajnie by było na hunty chodzic i takie tam :D:D tylko teraz szkoda e wojna na vinerze poland vs brazil i zabijaja polaków ale ich sie wykurzy jak nam podskocza:D
Jakby co to mam na imię MAjo trotch
UWAGA- mozliwe ze kilka z was mnie zna bo opowiedział wam o mnie Max ziom, kikutix albo Ketchupowa lalka same złe rzeczy i każą mnie was zabić albo takie tam ale prosze was polaków zebyście ich nie słuchali bo ja znam ich z realu i się poklóciliśmy bo oni mi rzeczy zabrali i kikutix sobie max zioma kupil i mnie straszy ale prosze zebyscie sie tym nie przejmowali i go nie słuchali bo dużo osob w tibi mnie zna i uwarzaja ze jestem fajny jak pewnie kazy z was :D no to proponujcie terminy spotkan albo listy do mnie piszcie ja z chcecia odpowiem (narazie jestem w jakiejś gildi bo mi kolega powiedział zebym tam szedl ale wole byc w gildi polaków)
DRUID
LVL 22,5 -niedługo uhy ;)
m lvl 23.5
shielding 21
fishing 10 :D:D:D ale mam kilka wędek dla gildi ;) ;D
Niepokonany
04-03-2006, 16:36
Na winerze właśnie jest szukanych 2 postaci z packiem.
Więc szukajcie ludzi z packiem jest zamiar kupienie guild hallu
PISAC DO VEGITEN GUARDIAN
Magin Gewu
31-03-2006, 12:17
Na Vinerze sa juz 3 Polskie gildie z tego co wiem (Forsaken Familly[chyba od 25lvlu], Good shit[ja lider^^ od 15lvlu] oraz Dragons team[uważałbym na lidera czasami kradnie od 18lvlu]
jakby ktoś chcial wstąpić do Good shitu to msg do mnie [Wasiu silnoreki]
Wiem ze to stary temat ale poszukuje polskiej gildi na tym wlasnie servie:baby: Czy ta gildia powstala czy tez nie??
kali zioom
16-04-2006, 21:08
Ey ja mam jedno malo watpliwosc y ta gildie chcecie napewno zalozyc?bo patrzac po waszych lvlach i skillach to nie wiem do czego by byla ta gildia gdyby sie was uzbieralo z 20to byscie mogli sie na draga nawet wybrac ale pewnie z 15osob by padlo a 5 by uciekla jakby drag cos krzyknol
Sir Bauma
10-07-2006, 22:41
y0 all to co jest z tom gildiom oficjalnom czy nie :D jak macie ta gildia to piszcie do mnie Sir Bauma a jak nie (tzn. jest nieoficjalna) to tez piszcie :D czekam na wasze msg aa i jak przyjade z wakacji z kolegom mamy zamiar kupic pacc na tego chara ;] bo bedziemy mieli 100zł ;] wiec jak cos to pisać !!!
Arthas Tath
22-07-2006, 17:18
y0 all to co jest z tom gildiom oficjalnom czy nie :D
No wlasnie.. ruszylo cos :)?
Rewux_Hell
27-12-2006, 09:13
No, więc all gilda jest nawet 3 sa bardzo fajowe kazda ma swój inny przyjmowania zależny od lev
Chciałbym wam przedstawić bardzo fajna gilde, która ma coraz więcej członków (bez skojarzen plz)
FORSAKEN FAMILY
Przyjmujemy od 25 lev (24 tez jeżeli obiecuje, że wbije w ciągu kilku dni lev)
Zapraszamy wszystkich serdecznie
Wrazie jakichkolwiek pytan prosze na pw albo w tibi na nick Rewux Hell
CYA in tibiaa
Tibia rlz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.