PDA

Pokaż pełn± wersje : Problem z tib±

Ziom_z_Olsztyna
12-09-2005, 21:02
witam. Dzisiaj kupiłem sobie nowy komputer. Pierwsze co zrobiłęm to zainstalowałem tibie. Pograłem 6 minut i komputer mi sie zawiesił. I tak jest przy każdym uruchomieniu tibii. Co kilka minut komputer sie zawiesza. Przeskanowałem go antywirem, programami od problemów rejestru itp, wyrzuciłem all błędy ale dalej komp zawiesza się przy tibii. Już nie mam pojęcia co moge zrobić, może wy mi pomorzecie.

Shinjix
12-09-2005, 21:09
Sprawdz czy tak sie dzieje tylko przy grze w tibie, przy polaczeniu z netem, czy wogole sie zawiesza po jakims czasie. Jaki masz system operacyjny?
Jezeli windowsa to radze zainstalowac wszystkie latki i poprawki do niego.

Phoelerius
12-09-2005, 21:35
Rotmailer? o lol, a wez odezwij sie do mnie o 21 na GG(albo pozniej). Nr GG jak nie masz to jest na forum FOTG.

Bebilon
12-09-2005, 21:38
Polecam sci±gnać nowe sterowniki do karty graficznej. Nawet jesli dostales sterowniki razem z nowym komputerem.

Ziom_z_Olsztyna
12-09-2005, 21:54
Mój system operacyjny to windows 3.11 i zawiesza sie przy odpaleniu tego zabytkowego k±pa :D A tak na poważnie to jest to Windows Xp professional, zawiesza się tylko w kontakcie z tibi±.

Maximus89
12-09-2005, 21:59
Polecam wymiane radiatora, bo moze przegrzewa Ci sie procesor. Tez kiedys tak mialem i wymiana pomogla

easy
20-12-2008, 19:43
witam
mam taki sam problem co ziom tylko
jak chciałem sobie pograć w tibie jaki¶ czas temu to komp sie zawieszał, tydzień temu zainstalowałem ponownie tibie i CHODZIŁA :) ale tylko przez jakie¶ 4 dni :/
no i nie wiem w ogóle co jest grane raz chodzi raz nie
pomóżcie mi rozwi±zać ten problem <beczy>
z góry dzięki za jak±kolwiek pomoc
pozdro

Zego
20-12-2008, 19:48
Sie niedziw jak po zainstalowaniu windowsa sie zawiesza jak nic nie instalowales oprucz tibi zadnych sterownikow ani nic tak wynika z tresci tematu...