PDA

Pokaż pełną wersje : Niekulturalne zachowanie niektórych moderatrów

Tibio-gracz
12-09-2005, 22:46
Chciałbym zwrócić uwagę na niekulturalne zachowanie $orcerera (moderator).
Cytuję fragmenty jego powodów kasacji tematów:
"Rusz tyłek i poszukaj leniu śmierdzący.", "Kiepskie te kody. Moja stara ma lepsze."
Uważam , że nie jest to dobry przykład dla użytkowników.W regulaminie jest zabronione używanie wulgaryzmów i obrażania innych użytkowników.Moderatorzy zaraz dają upomnienia za wulgaryzmy a tu proszę jaki nam daje przykład sam moderator.Powód napisany przez Gimlego syna Gloina:
"Baran z ciebie"
Komentarz taki jak do $orcerera.
Jeszcze jeden powód napisany przez $orcerera:
"Może tak, a może nie. Ale co to zmienia?"
Nawet jeśli problem z działem download jest opisany gdzie indziej to moderator powinien dać link do niego albo chociaż nakłonić użytkownika do skorzystania z opcji szukaj.Czy nie uważacie, że takie zachowanie nie przystoi moderatorowi?

Raul
12-09-2005, 22:49
Zapewniam Cię, że głupota niektórych użytkowników zasługuje na o wiele gorsze komentarze.

Maximus89
12-09-2005, 22:52
Mi sie tam podoba jak modki i adminy kasuja IDIOTYCZNE POSTY IDIOTOTYCZNYCH UZYTKOWNIKOW, a w szczegolnosci podobaja mi sie"powody". A jak Tobie nie pasuje to nikt cie na tym forum siłą nie trzyma

Shinjix
Szczerze mowiac raportujac niektore tematy wydaje mi sie, ze modki i tak w duzym stopniu sie hamują. Szczegolnie jak sie czyta poraz XXX (trzy liczbowa cyfra) temat o tym samym problemie.

Asthan
Mysle ze te powody sa bardziej smieszne jak wulgarne przynajmiej dlamnie a jakbys czytal caly dzien forum i widzial posty niekturych i dostawal pelno wiadomosci na PW to jusz byś miał dosyć

Tibio-gracz
12-09-2005, 23:12
Mysle ze te powody sa bardziej smieszne jak wulgarne przynajmiej dlamnie a jakbys czytal caly dzien forum i widzial posty niekturych i dostawal pelno wiadomosci na PW to jusz byś miał dosyć

Wiesz tez tak uważam ale śmieszne powody to są powody Raula ,a $orcerera trochę no nie na miejscu, zawsze można komuś wytłumaczyć coś ale bez takich komentarzy.

Zapewniam Cię, że głupota niektórych użytkowników zasługuje na o wiele gorsze komentarze.

Tak, tylko te przykre komentarze powinno się raczej zachować dla siebie.Wyobraź sobie, że nauczycielka do Ciebie ma pretensje o to, że napisałeś daty przy temacie to wtedy przychodzą na myśl rożne "słówka" ale raczej nie powinniśmy ich wymawiać.

Rybzor
12-09-2005, 23:16
Tez mnie to na poczatku denerwowalo, ze modki biora forum za bardzo na luzie i czasem troche przesadzaja piszac takie wlasnie powody kasacji, jednak po czasie zrozumialem ich i teraz wiem jak to jest;), pewnie tak jak i mi przejdzie ci takie podejscie do mod teamu ;)

Dabek
12-09-2005, 23:40
Już to wałkowaliśmy, tutaj (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35520).

I nie trzeba po raz drugi, bo ja nie wiem kto tu jest niekulturalny...
http://img204.imageshack.us/img204/5129/kultura1xx.png