Pokaż pełną wersje : Inferna Battle
Zapraszam do ogladania filmiku z inferny walcza High lvle , w szczegolnosci zobaczcie jak tam sie latwo expi =)
http://rapidshare.de/files/5015063/privet_inferna_battle*****.html
Fajny filmik :)
PS: MUZA ROX :p
Filmik spoko tylko jak dal mnie troche za krotki :(
Ale muza rzeczywiscie ROX!! :D
Bad boy, bad boy..... :p
Na Infernie wiara używa Aim Botów a jak mi wiadomo tam nie ma wyciszenia to walka z Aim`erami jest w sumie bez sensu. Filmik taki sobie. Niektórym napewno spodobała się muza więc daję wam tytół: "Bob Marley - Bad Boys" ;)
Fajny film i niezła muzyka,tylko szkoda że jest taki krótki.
Xanterus
13-09-2005, 19:47
spoko filmik, rzeczywiscie latwo sie expi zobaczcie na tego co pierwszy padl ile za niego "Ezrael" exa dostal 88 tysiecy B) muza bardzo mi sie podoba i jesli ktos wie z kad mozna ja sciagnac to plx napiszcie B)
Master Knight de'Vere
13-09-2005, 20:21
Bardzo fajny filmik gratz dla autora tego filmu postarał sie chłopak :P
Dla pytających co to za nagranie to jest nagranie z filmu "Bad Boys II ". Jak znajde tytuł to podam :P
Pierwszy w film w tym formacie i jestem w szoku :) takie swiaty sa spoko tyle ekspa dostawaliscie za az milo sie oglada ;)
Juz Mnie Zaczyna Denerowac ta moda na filmiki wmv teraz niebendzie wogule REC tylko wmv -.-
Benedictus stoPIERWSZY
13-09-2005, 22:31
dla waszej informacji:
Ezrael (hacker) shakowal 127 master sorca (Filthy ragon) na infernie i od tego sie wszystko zaczelo.....
jasne brawo dla niego -.- hakuje hlvl i potem tylko ich zabija dla expa a potem siie jara z filmikow ....
cala inferna go nienawidzi....
ladnie macie pod sufitem
OMG filmik od***any ;d dawno takiego pk nie widzialem (jak na otsie ;p)
To jush jego sprawa czy hackuje czy nie ... przynajmniej potrafi zrobic bardzo dobry film ;D
black jack
13-09-2005, 23:03
Juz Mnie Zaczyna Denerowac ta moda na filmiki wmv teraz niebendzie wogule REC tylko wmv -.-
co ty masz do filmow wmv moim zdaniem som lepsze niz te rec-.-
Jestescie tacy poje***i czy tylko udajecie ? To jest filmik ktory jest na Gamemaster Board jako dowod uzywania cheatow przez Ezraela, a wy sie podniecacie tym ze koles expi na ludziach... n/c jak ktorys chce poexpic to zapraszam na Inferne, dostaniecie za mnie jakies 60k expa+... Jesli zdolacie mnie zabic of course... ehh so noobish...
//Devlar
co ty masz do filmow wmv moim zdaniem som lepsze niz te rec-.-
a mam to ze w ciul duzo zajmuja w porownaniu do rec
black jack
13-09-2005, 23:22
a mam to ze w ciul duzo zajmuja w porownaniu do rec
ogladniesz potem kasujesz czaisz
hehe no fajny troche krótki ;<
Muza rox0r (mimo że słyszałam to 1szy raz w życiu:])
~~~~~~~~
Bad boys,
Whatcha gonna do,
Whatcha gonna do..
When they come for you?
:D :D :D
Fajny filmik i musze powiedzieć, ze dobrze ogląda się filmiki ***** ze wzgledu na muzyke itd. Ale moim zdaniem one powinny byc robione na specjalne okazje, bo jesli chodzi o wojny czy hunty to zdecydowanie lepiej oglada mi sie filmiki .rec. Poprostu wiecej na nich widac, sa bardziej czytelne, a poza tym rozmiar jest zdecydowanie mniejszy. Troche szkoda ze wmv teraz wypiera stare dobre recki :(. Ale mam nadzieje ze jeszcze ich koniec tak szybko nie nadejdzie, a poki co ciesze sie z fajnie zrobionego *****, GZ dla twórcy. POZDRAWIAM!
Straznik Monopolowego
14-09-2005, 14:22
filmik naprawde za***isty ;) fajna muza i akcja jeszcze lepsza
Dla pytających co to za nagranie to jest nagranie z filmu "Bad Boys II ". Jak znajde tytuł to podam :P
Tytuł podałem w swoim poście... :) Jednak przypomnę "Bob Marley - Bad Boys"
muza bardzo mi sie podoba i jesli ktos wie z kad mozna ja sciagnac to plx napiszcie B)
Emule, Bearshare, Inne P2P..... Tytuł podawałem ;)
niezły film ;p
mam pytanie: na 4um ostatnio jest bardzo duzo filmow *****
jest jakis poradnik do nagrywania filmów? moze na tivia.pl jest takowy? dacie link? ^^
dla waszej informacji:
Ezrael (hacker) shakowal 127 master sorca (Filthy ragon) na infernie i od tego sie wszystko zaczelo.....
jasne brawo dla niego -.- hakuje hlvl i potem tylko ich zabija dla expa a potem siie jara z filmikow ....
ladnie macie pod sufitem
Zgadzam sie.
Ezrael jest poj**** niedosc to hackuje h lvl to do tego uzywa rozne makra **** za zhakowanie Ragona powinien dostać bana na ip.
Heh spoko filmik
Lepra mój kumpel mdzn. ;d
Muza rox (;
The Larch
14-09-2005, 16:21
Tak, Ezrael jest spoko - umie się bawić i w dodatku shackował nawiększego PA na Infernie, respect! Pvp enforced = 1337!
mam pytanie: na 4um ostatnio jest bardzo duzo filmow ***** jest jakis poradnik do nagrywania filmów? moze na tivia.pl jest takowy? dacie link? ^^
A gdyby Ci się chciało poszukać to znalazł byś odpowiedzi na swoje pytania!
Program do nagrywania polecam SnagIt7, a poradnik gdzieś tu chyba widziałem!
ogladniesz potem kasujesz czaisz
HAHA LOL!! ROTFL^^ mi nie chodzi ze duzo zajmuja na dysku tylko do sciagniecia "czaisz" ?
po pierwsze to nie ezrael shackowal Filthiego Ragona , tylko zrobil to Delphi Osman
po drugie na filmiku pokazany jest jak Besmo , Khoda , Ezrael , Delphi uzywaja Aim bota i niszcza gildie Bandits
po trzecie ci ludzie maja dobre lvle nie tylko za expa na monsterach tylko na Filthim Ragonie przyklad Delphi Osman 3.8 miliona expa w 1 dzien 0 siedzenia 24 h na demonach tylko zwykle ubijanie 126 ms
black jack
14-09-2005, 18:56
HAHA LOL!! ROTFL^^ mi nie chodzi ze duzo zajmuja na dysku tylko do sciagniecia "czaisz" ?
cza byc [CIERPLIWYM]!!!^^
dla waszej informacji:
ladnie macie pod sufitem
Chłopcze wyloozuj.... z kąd inni mają wiedzieć, że to hacker(jeżeli tak jest) przecież nie grają na infernie, to mogą go nie znać -.- zastanów się następneym razem, zanim cos napiszesz....
Pozdro~
;] nice film ale na danubi czasami sa lepsze akcje ^^
fajny filmik jedank takie dedy na wojnie do normalka.
Fajny filmek...kurde ta inferna :P :D
Za***isty filmik a zwłaszcza spodobała mi się wpadająca w ucho muzyka xD
Thunder Birth
15-09-2005, 01:47
Po zobaczeniu tego filmu polecam przejrzenie tych sreenow: http://www.freewebs.com/aimbottersalert/
@The Larch: Tylko skończona lama lub porzałowania godny oszust uzywa na wojnie aimbota. Bo co to za "zabawa" jak to okresliles jezeli program sam za ciebie celuje sprzela i cie uha ? Może podoba ci sie taki styl grania, ale mi nie.
Jeżeli chcecie sie dowiedziec wiecej natema tego co aktualnie dzieje sie na Infernie sprawdzcie te linki:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=946018&pagenumber=1
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=board&boardid=10385
Szybko można wywnioskować "kto jest kto".
Regards
Thunder Birth
The Larch
15-09-2005, 09:31
Aimboty były i będą używane na Infernie, szczególnie przez mass-pk'erów pokroju Kroonika i s-ki, więc mnie nie dziwi że Ezrael i s-ka też z nich korzystają - pozatym nawet nie nalevelowali uczciwie to czemu mieli by grać uczciwie?
edytka: Pozatym udowodnienie im cheatowania przed GMami jest chyba niemożliwe, bo nie traktują oni żadnego filmiku jako dowód.
Tak, Ezrael jest spoko - umie się bawić i w dodatku shackował nawiększego PA na Infernie, respect! Pvp enforced = 1337!
Nie Ezrael a Delphi. Jakiego najwiekszego PA ?? Przynajmniej kiedyś dało się grać bo filthy nie wpadal do miasta i nie puszczal ue co 1-2 minuty, jak dzieje się teraz gdy gildia fraternitas przybywa do jakiegokolwiek miasta. Pominę fakt że używaja macro, pingują hackują.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.