Pokaż pełną wersje : Poison arrows
Mam pytanie jak mocna jest siła poisonarrows i jak mocna jest ich trucizna??A i czy trucizna zawsze dopadnie przeciwnika?
Gdy trafisz przeciwnik obrywa ciagle po 1, jakby cie zatrul snake albo poison spider ;)
Bardzo mała, jak masz mo możesz sprzedac to zrób to jak najszybciej bo i tak zarobisz obrażenia jakieś 1-2 przy skilu 50 ale słuza tylko do zatruwania i do podobnej zabawy jak kiedys ze śnieżkami tylko że sa większe obrażenia :p
Niektórzy kupują je na rooku i biją minosy z tego ;)
One truja roznie, czasami zaczynaja truc od 2, a czasami od 5.
Poison arrowów używam dość często i zawsze jest tak że najpierw bija z 10 razy po 2, a potem przez okolo 20 razy po 1.
Poison arrow zadaje mniejszego dmg od normal arrowa, tak przynajmniej wynika z moich obserwacji.
Swoją drogą to jedyny sposób by ucapić coś mocniejszego na test servie na rooku. B)
Lagghunted
19-09-2005, 17:00
Ja czasem też używam poison arrow :elf: ( na mainie ), zaczynam z tego jak walcze z guardem, zatruwam go rzucam :mag: FF pod nogi no i czekam aż 165 exp dojdzie :)
Ja czasem też używam poison arrow :elf: ( na mainie ), zaczynam z tego jak walcze z guardem, zatruwam go rzucam :mag: FF pod nogi no i czekam aż 165 exp dojdzie :)
Takim sposobem raczej nie nabijesz szybko lvlu...
Bardzo mała, jak masz mo możesz sprzedac to zrób to jak najszybciej bo i tak zarobisz obrażenia jakieś 1-2 przy skilu 50 ale słuza tylko do zatruwania i do podobnej zabawy jak kiedys ze śnieżkami tylko że sa większe obrażenia :p
A mi sie wydaje ze najpierw idzie po 2 potem schodzi do 1 i znika.... na ludziach oczywiscie po 1 tylko idzie...
Ogon Levitaurim
20-09-2005, 19:46
Takim sposobem raczej nie nabijesz szybko lvlu...
takim sposobem oczyscisz wejscie do kopalni
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.