Pokaż pełną wersje : cos o loocie z orshabaala
moja teoria jest dosc prosta, bo wszyscy sie podniecaja niewiadomo czym
niemozliwe jest ze wypadl z niego great shield, niemozliwe ze wypadl z niego warlord sword, z kilku prostych przyczyn, sprawna ekipa moze zabic orshabala moze nie bez trudu i bez ryzyka, ale moze tego dokonac. a te itemy sa zbyt zadko spotykane (1-2 na antice lub novie)
co nie znaczy ze z tego bosa nie wypada nic z rare
wedlug mnie orshaball ma ten sam loot co demon tylko ze wzbogacony o dodatkowe.
przewaznie z demona dostajemy f axe lub gsa, z orshaballa mysle ze dostajemy demon shielda tak samo czesto jak z demca f axe i gs, rozumiecie?
czestotliwosc wypadania e plate moze byc w orshabalu rowna czestotliwosci wypadania mm shielda i golden legow, a niesamowicie zadko moze wypadac jakis rare np horned helmet.
ale o zadnych magic long swordach po pierwszym baalu nie moze byc nawet mowy, i zapomnijcie o takim locie.
wiesz w sumie twoja teroria trzyma sie kupy i jest logiczna ale to tylko teoria. Zbyt mało Orshabali zabito i zbyt mało wiemy o locie który z nich wypadł by móc debatować na ten temat, to tylko domysły i przypuszczenia, nic wiecej, dopóki ci ktorzy zabili orshabala nie powiedzą co im wypadło i dopóki padły tylko dwa trudno cokolwiek powiedzieć o locie jaki zostawia. Tylko Cipsoft wie ale oni nie dzielą sie takimi informacjami. Może po upływie kilku miesięcy i kilkunastu padniętych Orshabalach skrystalizuje nam sie pojęcie o nich o tym co wyżucają z siebie. Narazie takie tematy są raczej bez sęsu, a mówiąc w prost są durne ponieważ przypominają opowiadanie bajek,albo debacie fizyków na temat wyginiecia dinozurow komuś sie coś wydaje, innemu sie coś zdaje ale prawdy nie zna żaden.
wdg. mnie orsh ma loot rata + jakiegos rare fooda, np. dragon egg. Moja teoria jest tak samo prawdopodobna jak i twoja.
Yoshu Thor
14-09-2005, 15:16
Gremlin ma rację. Orshabaale pojawiają sie bardzo rzadko. Zresztą CIPowie nie zrobili go dla lootu ylko dla masakry i chwały dla Ekipy która go zgładzi ;D
Takie Sobie Coś z Julery
14-09-2005, 16:38
skąd wiesz że nie Warlord Sword? Rostein, czy jakos tak, bohater Titani, powiedział "The loot was good, nono more like GREAT, especially for a knight like me. The thing I looted is especially wielded by a knight, it can be used by other vocations, but themost time by knight.".
to znaczy
Loot był dobry, nienie, był ŚWIETNY, zwłaszcza dla Knighta takiego jak ja. Rzecz którą zlootowałem jest specjalnie wymyślona dla Knighta, może być używana przez inne postacie ale przedewszystkim przez Knighta
ten koleś używa swordów->
zaznacza że specjalnie dla knighta->
co z tego wynika? Dwuręczny sword, a że koleś był w szoku, możliwe, że to był Warlord Sword (MLS jest jednoręczny)
Master Tixo
14-09-2005, 16:47
Mowisz ze to moze byc mls?
A kto powiedzial ze wypadla bron?
Moglo wypasc cokolwiek naprzyklad blessed shield...
Której prof najbardziej potrzeban tarcza?- Knightowi
Równie dobrze moglo to byc dsl...
Kazdy knight potrzebuje jakl najlepszego eq.. wiec dsl tez moze byc dla niego idealne..
Mozna sie tylko domyslac
Może samych orshabali nie zostało zbyt dużo zabitych ale na samej titani w tym momencie przez niego zostało zabitych 782 graczy (a on tylko 1 :]). Więc życzę powodzenia każdemu kto ma zamiar walczyć z nim (szczególnie sam na sam :p )
Bardzo możliwe, że wypada coś ciekawego, ale jak ten Knight z Titanii mówił to w takei cos mi sie wierzyc nie chce, bo dotychczas zabitych Orshaballi bylo niewiele i jakis rzadki item raczej nie wypadl tak szybko...
wielki90
14-09-2005, 17:03
Na Danubi z orsh~ wypadło tylko pare gp's :)
ja juz znam tego Rosteina...:P jak mial 104lvl to mnie ubil jak mialem 10:PP
(sorki za offtop)
a co do loota to mogl byc to WL Sword:) to nie jest wykluczone...
Angel of Death
14-09-2005, 17:14
MLS jest jednoręczny
Jaki jednoręczny, co Ty gadash ~.~
Puki co wykluczyć nie można żadnej możliwości ale bez względu na to co z niego wypada to moim zdaniem ryzyko jest zbyt duże...
A tak w ogóle to ktoś wie ile za niego jest expa??
teraz zrobil sie temat co morze wypaść a co niemorze kazdy napisze cos innego a i tak rzaden z was niebedzie wiedział co wypadło hyba ze sie zapytacie i wam odpowiedzą dlamnie takie debatowanie jest bezsensowne (kto rozgryzie cipsoft)
Powiem tak:
Moze CiPowie wkoncu znalezli brakujace ogniwo Tibii. Bossowie. I jak to bossowie w innych grach maja bardzo dobre przedmioty. Wiec nie powinismy byc pesymistami, bo chyba chcemy zeby jakies lepsze itemki wypadaly nie?
Moim zdaniem za jego zabicie powinna byc godziwa nagroda, lecz sama satysfakcja tez jest bardzo dobrym "lootem" :P Badzmy dobrej mysli...
skąd wiesz że nie Warlord Sword? Rostein, czy jakos tak, bohater Titani, powiedział "The loot was good, nono more like GREAT, especially for a knight like me. The thing I looted is especially wielded by a knight, it can be used by other vocations, but themost time by knight.".
to znaczy
Loot był dobry, nienie, był ŚWIETNY, zwłaszcza dla Knighta takiego jak ja. Rzecz którą zlootowałem jest specjalnie wymyślona dla Knighta, może być używana przez inne postacie ale przedewszystkim przez Knighta
ten koleś używa swordów->
zaznacza że specjalnie dla knighta->
co z tego wynika? Dwuręczny sword, a że koleś był w szoku, możliwe, że to był Warlord Sword (MLS jest jednoręczny)
powiedzial tak zeby blysnąc, jakbys byl na jego miejscu i wypadlo by ci 10 gp z orshabala to powiedzialbys ze wypadlo ci 10 gp czy mls? oczywiscie wybierajac druga opcie rozslawilbys sie na calym servie,a pierwsza, nic by sie nie stalo. wybor nalezalby do ciebie
drizztpl
14-09-2005, 20:09
Wg mnie raczej nie wypadło coś dobrego, istnieje bardzo mała szansa, że np. taki MLS wypadnie za pierwszym razem z Orshabaala. Albo Rostein kłamał, albo miał niezłego fuksa albo admini ustawili że z każdego Orsha lecą super itemki.
Takie Sobie Coś z Julery
14-09-2005, 22:55
Moglo wypasc cokolwiek naprzyklad blessed shield...
Której prof najbardziej potrzeban tarcza?- Knightowi
taaa? potrzebna tylko knightowi? to czemu koleś powiedział, że prz4z inne profesje będzie żadko używana?? wyobrażasz sobie sorca/druta który lata z Giant Swordem/War Hammerem i nigdy nie uzywa tarczy, chyba że musi? jest chyba odwrotnie -.-
Wielki MarIuSzzo
14-09-2005, 23:06
Popieram Twoja teorie Kajzer, ale...
ale o zadnych magic long swordach po pierwszym baalu nie moze byc nawet mowy, i zapomnijcie o takim locie.
Niby czemu? Przeciez loot jest mimo wszystko losowy. Wczoraj zabilem 2 DLe i przy drugim wylecial mi DSM wiec wszystko mozliwe.
Popieram Twoja teorie Kajzer, ale...
Niby czemu? Przeciez loot jest mimo wszystko losowy. Wczoraj zabilem 2 DLe i przy drugim wylecial mi DSM wiec wszystko mozliwe.
wiec za drugim orshabaalem moglo wypasc e plate ale nie mls, nie porownuj magic long sworda do czegokolwiek, 1 sztuka na antice to chyba o czyms swiadczy, nie?
Catrishia
15-09-2005, 09:16
Rostein nie powiedział, że ta rzecz jest rzadko używana przez inne profesje tylko, że jest używana przez wszystkie profesje, ale najbardziej przydatna jest dla rycka. Powiedział także, że loot był więcej niż dobry czyli świetny, więc ja bym obstawiał jakąś dobrą tarczę, ewentualnie hełm. Na pewno nie broń bo palek raczej jej nie używa. Oto moje zdanie.
Walekifa
15-09-2005, 11:21
wdg. mnie orsh ma loot rata + jakiegos rare fooda, np. dragon egg. Moja teoria jest tak samo prawdopodobna jak i twoja.
Dragon egg? :P Lepiej od razu demon egg :P.
tak naprawde to niewiadomo co z tego dupka wypada :)
Kolos from rodos
15-09-2005, 13:26
hmm,kto wie,może to był warlord sword? bo skoro zmienili jego wygląd po updacie...może trzeba spojrzeć na to z tej strony? a co do teori Kajzera to wątpie żeby to było 10 gp..i myślę ze to był jakiś wartościowy item
Ja mam nadzieję, że z Orsha wypada Warlord Sword, lub ewentualnie jakas good tarcza ;)
@UP: Słuszna uwaga, czy zmienili wygląd Warlord Sworda tylko do oglądania? :confused:
Aval'yah
15-09-2005, 13:43
Moim zdaniem jakiekolwiek teorie nie mają na razie sensu.Orshbaal pojawił się dopiero 4 razy, z czego tylko na 2 światach udało sie go pokonać. Gdyby rózne rary wypadały z częstotliwością podobną do wypadania mpa z demona, to prawdopodobnie nigdy nie zostałyby wylootowane, demon boss pojawia się po prostu za rzadko.
Lady Vanity
15-09-2005, 13:52
Skoro jest to najsilniejszy potwór i przy okazji boss demonów, musi coś z niego wartościowego wypaść! Prosta teoria. Podtrzymuję wypowiedź, że może to być Warlord sword.
Matmnich
15-09-2005, 16:16
Pewnie loot z Orshabaala jest super może Magic plater armory wypadają CZASAMI może nawet demon armor wypada z niego (na razie był dostępny tylko w qescie +100lvl):].A właśnie czy wiadomo coś o potworku silniejszym od niego (evil eye czy coś takiego)czy ktoś go już ubił?? :cup:
Profesja Druid,Knight,Socrater
LVL 22 druid mlvl 45,knight lvl 47 mlvl 7 ,socrater lvl 16 mlvl 30
Świat ASTERIA rulez!!!
Sozemego
15-09-2005, 16:59
Pewnie loot z Orshabaala jest super może Magic plater armory wypadają CZASAMI może nawet demon armor wypada z niego (na razie był dostępny tylko w qescie +100lvl):].A właśnie czy wiadomo coś o potworku silniejszym od niego (evil eye czy coś takiego)czy ktoś go już ubił?? :cup:
Profesja Druid,Knight,Socrater
LVL 22 druid mlvl 45,knight lvl 47 mlvl 7 ,socrater lvl 16 mlvl 30
Świat ASTERIA rulez!!!
nie, evil eye nie jest silniejszy i prosze te dane o postaci to wsadz do podpisu lub do profilu.... bo tak naprawde nikogo to nie interesuje
Terranova
15-09-2005, 17:01
Rostein nie powiedział, że ta rzecz jest rzadko używana przez inne profesje tylko, że jest używana przez wszystkie profesje, ale najbardziej przydatna jest dla rycka. Powiedział także, że loot był więcej niż dobry czyli świetny, więc ja bym obstawiał jakąś dobrą tarczę, ewentualnie hełm. Na pewno nie broń bo palek raczej jej nie używa. Oto moje zdanie.
Hmmm, jesli jest używana przez wszystkie profesje i przydatna dla knighta, to może to być wszystko. Od helmu, armora, legsów po sword/axe albo club. Wszyscy tego używają ale knightowi najwięcej to pomaga. Także nie wiem po co tu snuć donysły jak i tak z tego nic nie wynika. Dopóki Rostein albo ktoś z kolesi którzy mu pomagali nie pierdnie nic na ten temat to można sobie zgadywać i zgadywać.
Pozdro.
Chociaż faktycznie palowi nie są potrzebne bronie, więc pozostaje tylko armor, legi, halmet albo shield. Więc nadal wiemy, że nic nie wiemy.
I sie niedowiemy o ile UNIT niepowie
..::QRAS::..
15-09-2005, 17:18
moim zdaniem powinna byc wprowadzona sonda i kazdy by zaglosowal na jaka czesc eq glosuje co wypadla od helmu po buty :p ja bym obstawial sworda jakiegos ...
hmm,kto wie,może to był warlord sword? bo skoro zmienili jego wygląd po updacie...może trzeba spojrzeć na to z tej strony?
no pewnie, jezeli to co mowisz jest prawda to z orshabaala wypadaja tez DSLE i great shield przeciez ich grafika tez zostala zmieniona po update.
niby to boss ale powiedz czy ktos wylotowal cokolwiek wartosciowego z jakiegokolwiek bosa? Nie...
jedynym atutem orshabaala to to ze to najsilniejszy boss wiec jest duze prawdopodobienstwo ze cos jednak z niego wypada. Ale z tego co slyszalem na danubii byl jakis nowy gem, nie sadze zeby to bylo cos naprawde cennego
jak zawsze z***any net zrobil swoje i nagle sie pojawil drugi post O_O
Warzyw the Master
15-09-2005, 17:43
Nie ma co liczyc na dobre rzeczy -.-. Loot pewnie jak z demona, lecz moze czesciej. I tak sie nie dowiemy w najblizszym czasie :D
Mowicie tutaj o loocie demonowym (chyba najbardziej prawdziwa wersja)... no bo coz... z Orshabaala 10 gp? Tyle ludzi zabil i w tyle ludzi go zabijali (tyle uhow, sd itd.) ze ma wypasc 10 gp ktore wypada z trolla?? Moze miec taki loot jak demon ale ze wsyzstko wypada czesciej a najrzadziej wypada jakis Thunder Hammer/Great Axe/Warlord Sword (niepotrzebne skreslic).... To chyba najbardziej wiarygodna rzecz... bo jakby wypadal swietny rare to w koncu Rary juz nie bylyby Rarami bo ludzie bo coraz czesciej rozwalali Orshabaale...
Warzyw the Master
15-09-2005, 17:53
Up /\
Pomazyc o tych itemach kazdy moze ...
Thristen
15-09-2005, 19:21
http://i7.photobucket.com/albums/y290/Thristen/Other/24601210.jpg
co powiecie na to co znalazlem w fotolugu jakiegos br ;>?
micnur@work
15-09-2005, 19:32
Nic...
Nic przecież nie widać...
Thristen
15-09-2005, 19:36
Nic...
Nic przecież nie widać...
ekhm umnie widac wszystko :
jak nie dziala to sorka ale jest tam roes z Great shieldem
tzn byl bo teraz i ten fotolog nie dziala...
Edit" juz dalem Up ss który juz widac :D flago.com ma zablokowanie linkowania
..::QRAS::..
15-09-2005, 19:38
co powiecie na to co znalazlem w fotolugu jakiegos br ;>?
na tym zdjeciu jest pokazany great shield ale i co z tego jak latwo takie cos porobic -.-
http://forums.tibiabr.com/showthread.php?t=57461
sami zobaczcie i ocencie ;)
Hmmm, jesli jest używana przez wszystkie profesje i przydatna dla knighta, to może to być wszystko. Od helmu, armora, legsów po sword/axe albo club. Wszyscy tego używają ale knightowi najwięcej to pomaga. Także nie wiem po co tu snuć donysły jak i tak z tego nic nie wynika. Dopóki Rostein albo ktoś z kolesi którzy mu pomagali nie pierdnie nic na ten temat to można sobie zgadywać i zgadywać.
Pozdro.
Chociaż faktycznie palowi nie są potrzebne bronie, więc pozostaje tylko armor, legi, halmet albo shield. Więc nadal wiemy, że nic nie wiemy.
na co palkowi shield ? tarcza tez raczej odpada ...
Matmnich
15-09-2005, 23:08
nie, evil eye nie jest silniejszy i prosze te dane o postaci to wsadz do podpisu lub do profilu.... bo tak naprawde nikogo to nie interesuje
A z kąd taka pewność-.^ może już z nim walczyłeś? a propo nie będziesz mi rozkazywał-.- :evul:
THE LOOT, I can swaer on my Family that the loo is: Golden ring, Fire Axe, Two Handed Sword, Golden Sicle.
Na nova też udupili orshabaala :P Ale jak widać loot nie był zachwycający~
Takie Sobie Coś z Julery
15-09-2005, 23:31
ja wciąż twierdzę, że to był Warlord Sword... czemu? Rostein powiedział, że ten loot byłby używany RZADKO przez inne postacie!!! Palek, rzadko używa i tarczy, i broni-> magowie używają tarczy non-stop! więc co? dwuręczna broń!!! a on zaznaczył że bardzo dobra dla takiego knighta jak on, a on używa swordów!!! był także w szoku, więc nie jakichś SoV itd, zostaje więc warlord Sword :) btw, nie pytajcie mnie skąd wiem że MLS jest jednoręczny, po prostu wiem :)
Mlody Kojot
16-09-2005, 00:03
Wyjdz stad. Mam dac screena jak Alex ma go na lapach ? NIE JEST ON JEDNORECZNY.
Takie Sobie Coś z Julery
16-09-2005, 00:23
Wyjdz stad. Mam dac screena jak Alex ma go na lapach ? NIE JEST ON JEDNORECZNY.
Kolejny Fake? nie dziękuję. Jeśli dasz filmik, to przeproszę wszystkich których "uraziłem" (ciebie to chyba uraziło) moim gadaniem o tym, że jest jednoręczny. Czekam na filmik do poniedziałku, potem będzie że to fake/otserv
i nie,nie wyjdę, to wolny kraj ! ! !
a screena też daj :) o ile wiem, tylko Bubble ma MLSa, a to jest nawet niepewne -.-
a wiem że jest jednoręczny z OTSerwów, tam ludzie mogą sobie robić Demon Raty, Master Bugi etc, ale nie zmienią tego, czy coś jest jedno lub dwuręczne, a jeśli nawet, to osoby ze zwykłą, niezmodyfikowaną Tibią nie mogłyby grać
Jedi Master
16-09-2005, 00:26
Myślę, że nie ma co gadać. Poczekajmy lepiej na wieści od ludzi, którzy zwyciężyli z Bossem Demonów. Oni powiedzną nam prawdę na 100 %. B)
Kolejny Fake? nie dziękuję. Jeśli dasz filmik, to przeproszę wszystkich których "uraziłem" (ciebie to chyba uraziło) moim gadaniem o tym, że jest jednoręczny. Czekam na filmik do poniedziałku, potem będzie że to fake/otserv Filmiki latwo zfakeować, więc to raczej nie jest żaden 100% dowód na cokolwiek.
a wiem że jest jednoręczny z OTSerwów, tam ludzie mogą sobie robić Demon Raty, Master Bugi etc, ale nie zmienią tego, czy coś jest jedno lub dwuręczne, a jeśli nawet, to osoby ze zwykłą, niezmodyfikowaną Tibią nie mogłyby graćKlient nie sprawdza, co serwer kazał włożyć do reki. On widzi tylko "w ręce grafika numer 3232", a czy to jest MLS, czy p-arm, czy trawka, to go nie obchodzi, więc sam fakt, że w jakimś OTS coś jest 1/2 ręczne nie oznacza, że jest tak naprawdę.
W związku z tym zanim jacyś wiarygodni ludzie nie powiedzą, co im wypadło, to można tylko spekulować. Pozostaje czekać, a na pewno z czasem pojawią się jakięs informacje co do lootu orshabalda i innych bossów.
Terranova
16-09-2005, 08:23
na co palkowi shield ? tarcza tez raczej odpada ...
Hmm, choćby po to, żeby coś zablokować? Wielu palów używa tarczy czy to do blokowania, czy też noszą ją w razie gdyby się zrobiło gorąco. Wtedy tarcza w rękę i runki wchodzą do akcji. Zresztą pal uha się o wiele lepiej niż knight - a skille w shieldingu wcale nie są słabsze niż u knighta gdy taki pal przyłoży się do treningu. Więc dobra tarcza jest też dla palków przydatna.
Pozdro.
Mlody Kojot
16-09-2005, 09:16
O matko.
Przygrzales teraz. Alex jak sam wiesz jest najprawdopodobniej najbogatszym czlowiekiem w Tibii z racji prowadzenia sklepu internetowego z Itemami w Tibii. Jako jedyny ma MLS i wypozyczal go on niektorym graczom za oplata.
Wtpada troche poczytac. Aty skad niby wiesz ze jest jednoreczny?
Sozemego
16-09-2005, 12:26
A z kąd taka pewność-.^ może już z nim walczyłeś? a propo nie będziesz mi rozkazywał-.- :evul:
pewnosc tą mam z filmiku zamieszczonym na tibia.de. Evil eye nie jest silny. I ja ci nie rozkazuje, to tylko moja sugestia, bo niestety przykro mi ale nikogo twoja postac nie interesuje :(
MLS jest bronia Dwureczną a co do waszego lot uwazam ze wcale nieby zaden rare
14:13 Rhapsody: fire axe and golden sicle
slowa blokiera z novy skoro u nich niebyło zadnego rare to z jakiej racji inni mieli by miec rare to by było wedlug mnie nie fer
Belvedor
16-09-2005, 15:34
Hehehe tak czytam wasze wypowiedzi i stwierdzam ( w sprawie loota ), ze piszecie to co chcecie zeby wypadalo. Bo tak, ludzie graja w tibie ludzac sie, ze znajda cos ekstra, jednak jest pare rarow, ktore nigdy nie zostana dane do gry, poniewaz sa nagroda specjalna, za wybitne zaslugi na rzecz Tibi.
MLS - odpada, jedna osoba go ma za zorganizowanie konwentu.
Warlord sword - imo nie, bo zbyt cenny ( nawet jesli patrzec na czestotliwosc orshabaala, poprostu rar, ktory jest, by blyszczec w naszych glowkach, jako cos ponad mozliwosc )
Jesli macie juz gdybac, to nad czyms, co jest mozliwe do zdobycia, jednak tylko smietanka na servie go moze zdobyc... O co mi chodzi? A o Ms'a, Dh'a, moze Demon arma. Cos co nie przekracza wartosci niewyobrazalnej :P
Takie Sobie Coś z Julery
17-09-2005, 21:30
up:
a czemu nie Warlord Sword? Możliwe że to on, i to z tego samego powodu który podajesz.
O matko.
Przygrzales teraz. Alex jak sam wiesz jest najprawdopodobniej najbogatszym czlowiekiem w Tibii z racji prowadzenia sklepu internetowego z Itemami w Tibii. Jako jedyny ma MLS i wypozyczal go on niektorym graczom za oplata.
Wtpada troche poczytac. Aty skad niby wiesz ze jest jednoreczny?
heh, wcale nie ma MLSa (a nawet jeśli ma, to nie jako jedyny) A nawet jeśli ma, to nie wierzę, że pożyczałby komukolwiek! I czytam to forum regularnie.
Co do jednoręczności-> przypomniała mi się inna rzecz... Test Servery. Na ostatnim jeden z naszych forumowiczów (nie pamiętam który) miał MLSa, a w drugiej ręce MMSa (mastermind shield) więc jeszcze to...
Mlody Kojot
17-09-2005, 21:43
up:
a czemu nie Warlord Sword? Możliwe że to on, i to z tego samego powodu który podajesz.
heh, wcale nie ma MLSa (a nawet jeśli ma, to nie jako jedyny) A nawet jeśli ma, to nie wierzę, że pożyczałby komukolwiek! I czytam to forum regularnie.
Co do jednoręczności-> przypomniała mi się inna rzecz... Test Servery. Na ostatnim jeden z naszych forumowiczów (nie pamiętam który) miał MLSa, a w drugiej ręce MMSa (mastermind shield) więc jeszcze to...
O matko. Czytaj dalej polskie fora to sie duzo dowiesz. -.-
Test serv a normalna gra na normalnych zasadach to co innego. Zreszta podrzuc screena zobaczymy.
O matko. Czytaj dalej polskie fora to sie duzo dowiesz. -.-
Test serv a normalna gra na normalnych zasadach to co innego. Zreszta podrzuc screena zobaczymy.
Tak, tylko, że test server jest organizowany przez CIPsoft w rzeczy samej ;).
Co do okazałości loota to może być to git loot, jak na refugii po dlach, albo na furorze po demonach, a może być, że po 3000 Bossach nic nie wypadnie.
Niby można wierzyc osobie z wyższym lvlem, bo przypuszczalnie powinna to być osoba konmpetentna, ale również może chcieć się dowartościować, lub poprostu sobie z nas biednych tibijczyków zażartować ;).
Hmm, to samo bylo z faraonami. Zabito ich wiele..., lecz dopiero po dlugim czasie, ludzie zlootowali z niego djinn blade, tak samo moze byc z Orshaabalem... biorac pod uwage, ze na kazdym swiecie bedzie on sie pojawial max. kilka razy w roku zlootowanie z niego przypuszczalnego rara bedzie bardzo trudne i wymagajace szczescia... mozliwe, ze bedziemy czekali na ten czyn kilka lat...
Angel of Death
17-09-2005, 22:53
http://forums.tibiabr.com/showthread.php?t=57461
sami zobaczcie i ocencie ;)
Moim zdaniem napewno to jest fake, wielkośc tego obrazka i wszystko jasne - ktoś sobie posklejał ze spritów i tyle :-]
*Nitro* PL
17-09-2005, 22:57
Moim zdaniem narazie z orisha nie wyleciało nic pożądnego bo zapewne ludzie by sie pochwalili tym bo jaki jest sens ukrywania (taki że właśnie niektórzy myslą że nie wiadomo co wypada). Ale może w przyszłości wypadnie jakis rare.
Takie Sobie Coś z Julery
17-09-2005, 23:12
up: jest sens ukrywania, taki sens, że cię wszystkie wyższe levele nie nawalają bo nie mają pewności :P
Prima Scorpio
10-10-2005, 22:13
Jak poprosiłem Rosteina żeby pokazał to mi strzelił w pysk :P zaczał się drzeć i tłuc ludzi przed depo, lol :D więc od niego sie nie dowiemy czy z orshy wypada jakis rare. :D
*******enie o Szopenie xD (Chopinie).Nabijcie lvl i czekajcie na Orsha~ i sami sie dowiecie co mozna wylootowac, proste.Lepiej zamknac ten topic -.^
slawekmag
08-11-2005, 19:39
kHuNdAhAmA
czyli thunder hammer albo może jeszcze jakaś inna broń + dead rat :p
na 100% wypada z niego Thunder Hammer oraz green gem, bo wypadł na Elysi
Shagarot
08-11-2005, 21:07
Moim zdaniem z Orshbaala zawsze wypadać bezie 1 Rare typu Thunder Hammer, Blessed Shield itp
Amperodruid
09-11-2005, 07:15
napewno jakies rary wypadaja bo to nie jest słaby monster jak potrfil za 950 skelić ;pp
slawekmag
09-11-2005, 12:53
mi sie wydaje że rary będą ale rzadko
/\/\ienki
09-11-2005, 13:16
napewno jakies rary wypadaja bo to nie jest słaby monster jak potrfil za 950 skelić ;pp
i za 1500 potrafi
ponury demon
14-11-2005, 21:06
moim zdaniem te rary sa błogosławieństwem od bogów i nie zawsze musza zsyłac na nas swoje blessy :P.
I jeszcze słowko do Takie Sobie Coś z Julery
wiekszego nooba jeszcze na tym forum nie widzialem jak mozna twierdzic ze mls jest jednoreczny ze wie sie wszysto lepiej od innych np: od tibia.pl (pozdro). Wogule nie wiem co tacy ludzie robia na tym forum. (sorka za wszystkie bledy ort ale nie chce mi sie klikac "alt":P)
Dziki Świstak
14-11-2005, 21:43
@up: zgadzam sie
@topic: W polowie tego topicu nic ciekawego nie wyczytalem, gadacie o mlsie ze jest dwureczny czy jednoreczny, a gdzie o topicu? :D co do tego loota z orsha~ to mi sie wydaje ze z orsha rary wypadaja tak czesto jak i z demona, nie znam sie na demonach, ale przypuscmy ze ze 100 demonow zlotujemy mpa, tak samo ze 100 orshow zlotujemy 1 mls na przyklad czy tam warlord sword :) a t hammer to taki sobie rar.. ja itak bym nie pogardzil :)
Cragmorton
14-11-2005, 23:08
a t hammer to taki sobie rar.. ja itak bym nie pogardzil :)
LOL. Taki sobie rar??? Buahahaha.
Tu sie nie ma co wydawac. Spekulowac mozna ale nie ma to sensu bo i tak nie bedzie mozna tego zweryfikowac.
Stasioman
15-11-2005, 07:59
@up:
Ale jak już to coś wypadnie, to będą mogli powiedzieć "a nie mówiłem?!?!?".
I jeszcze słowko do Takie Sobie Coś z Julery
wiekszego nooba jeszcze na tym forum nie widzialem jak mozna twierdzic ze mls jest jednoreczny ze wie sie wszysto lepiej od innych np: od tibia.pl (pozdro). Wogule nie wiem co tacy ludzie robia na tym forum. (sorka za wszystkie bledy ort ale nie chce mi sie klikac "alt":P)
:glupek: Narzekasz na innych a sam jesteś pier*** leniem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.