Pokaż pełną wersje : Zadanie dla tych, którym się nudzi
Chcialbym prosić kogoś o talencie graficznym o stworzenie logo dla mojej strony poświeconej o Tibii i nie tylko. Chcialbym aby logo zawieralo jakies elementy Tibii, OTSa oraz zespołu Iron Maiden. Prosze z góry o nie zamieszczanie prac zrobionych na "łapu capu", ale o jakies przyzwoite loga.
Są przewidziane jakieś nagrody? ;) Tylko wolałbym, żeby jeśli już mowa o nagrodach to potem się z nich wywiązać (prawda Iron_Guridan?).
Juz sie zgubilem... ile bylo takich tematow? Starczy znalezc prosty tutek do PS'a i samemu zrobic. Tylko przeczytac ze zrozumieniem.
Ja moze bym coś wykombinowal... ale czy sa jakies nagrody?
Nie przewiduje zadnych nagród. To tylko prosba, raczej zadnej nagrody nie bedzie (chyba ze ktos gra na Isarce to moze cos sie znajdzie ;) )
Cor Tibiarz
14-09-2005, 18:04
ale wy jestescie.. kolo was prosi o cos a wy tylko o nagrodach -.-
Shanhaevel
14-09-2005, 18:25
/me czyta tytuł topica.
Rozumiem. Wnioskując z nazwy tematu, nie jest on dla mnie. ;)
Tibiańczyk
14-09-2005, 18:27
Chcialbym prosić kogoś o talencie graficznym o stworzenie logo dla mojej strony poświeconej o Tibii i nie tylko. Chcialbym aby logo zawieralo jakies elementy Tibii, OTSa oraz zespołu Iron Maiden. Prosze z góry o nie zamieszczanie prac zrobionych na "łapu capu", ale o jakies przyzwoite loga.
Podaj rozmiary.
ale wy jestescie.. kolo was prosi o cos a wy tylko o nagrodach -.-
Wybacz, mam ciekawsze zajęcia. Gdyby była jakakolwiek nagroda może bym się pokusił tak jak zrobiłem to w temacie założonym przez Iron_Guridan. Jak będa podane dokladne wymiary i w jakiej kolorostyce ma to być utrzymane MOŻE do tego siąde.
Wymiary: 670x140
Kolorystyka: hmmm...najlepiej ciemnoniebieska
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.