Pokaż pełną wersje : Możecie z tym skączyć?
Mam prośbe można skączyć z tematami typo furora thread itd.
Jeśli chce ktoś pooglądać screeny z huntów, z advenców, z wojen, a musi wchodzić na temat gdzie jest 10 zdjęć na 15 stronahc bo każdy tam gada, to niewidze w tym sensu...mam przelecieć 30 storn zęby zobaczyć co mnie interesuje?? ...dla mnei ot bezsens
Ufocznik
13-09-2005, 23:06
Mi też się nie podoba, że zamiast tradycyjnych tematów tak jak kiedyś są "podziałki na servy" i tam jest po 20~ stron a w jakimś tam (chyba danubia) było nawet 100~ (kto to wymyślił?*) -.- więc jestem za żeby wrócić do zamieszczania screenów w osobych tematach.
A jeśli chodzi o ten temat to myślę, że jest troche niepotrzebny :P
edit. "skĄczyć" ?
---
*nie ja
Master Mind
13-09-2005, 23:09
Całkowicie sie zgadzam.
Thristen
13-09-2005, 23:22
Całkowicie sie zgadzam.
a ja nie bardzo bo gdy beda ciagle tematy typu "to teraz dam ssy z huntu na dragach" potem za kilka godzin ta osoba znowu da temat o huncie na demonach i beda zasmiecac forum a dzieki tym tematą klucą sie, wklejaj ssy w jedne wielki tkz. Smietnik :D
sam wklejam ssy do only celesta i mi to niczemu nie wadzi ^.^
OnlyM(PL)
13-09-2005, 23:22
tez tego zabardzo nie lubie =/ ale co mozna zrobic
popieram...chcialem o tym napisac ale sie balem ze zaraz bedzie "nie ma zdjecia nie ma tematu" i skasuja...tak jak to czesto robia...
takie tematy (danubia)itp sa bezsensowne zdjec jest malo a trzeba przegladac za duzo stron...rozumiem jakby nei bylo tam komentarzy to wtedy spoko...
Bedoctoos
15-09-2005, 21:16
wydaje mi sie ze temty sa glownie dla tych ktorzy graja na tym swiecie a po za tym mozna caly czas byc na biezaco i nie trzeba przelatywac 30 stron. Ja uwazam ze takie tematy sa super poniewaz nie pokazuja jednego huntu na np dragach tylko lacza sie w fabule.
befavaza
15-09-2005, 21:22
Mam prośbe można skączyć z tematami typo furora thread itd...
...dla mnei ot bezsens
Dla mnie twój post jest bezsensu...i nie "skączymy" z tymi tematami bo są przydatne.
PS.Naucz się pisać
Master_Gepoxo
15-09-2005, 21:27
Muhahahaha , Jesli ktos zaklada temat:
- ktorego nie bylo
- da sam zjecia
To sobie moze zakladac ile wlezie;]] I to jest iwylacznie ich sprawa
Gepoxo~
Jerkov Thundersword
15-09-2005, 21:29
Mam prośbe można skączyć z tematami typo furora thread itd.
Jeśli chce ktoś pooglądać screeny z huntów, z advenców, z wojen, a musi wchodzić na temat gdzie jest 10 zdjęć na 15 stronahc bo każdy tam gada, to niewidze w tym sensu...mam przelecieć 30 storn zęby zobaczyć co mnie interesuje?? ...dla mnei ot bezsens
Ehh... a co ma powstawać po 1 temacie dla każdego gracza? Komentarzy i tak nie unikniesz. I nie śpiesz się tak, bo robisz dużo błędów. Pisz powoli i wyraźnie.
Kargulek
15-09-2005, 21:50
Niestety nie mozemy z tym ''SKOUĄNDŻYĆ''
Mi tam takie tematy odpowiadają bo się nie czeka 5 dni żeby jedna osoba wrzuciła screeny ze swojej jednej postaci, tylko codziennie jest dostawa, bo wiele ludzi wkleja te ssy i na każdej stronie jest conajmniej 10 i to jest w tym fajne, że temat nie gaśnie po kilku dniach, albo cały czas widzi się screeny jednej osoby, tylko kilku i jest to pewne urozmaicenie. Raz 100 lvl, raz 50 itp.
Ps. Słownik ortograficzny nie gryzie ^^
a ja nie bardzo bo gdy beda ciagle tematy typu "to teraz dam ssy z huntu na dragach" potem za kilka godzin ta osoba znowu da temat o huncie na demonach i beda zasmiecac forum
Taaa.. Wchodzę sobie na temat z jakiegoś świata bo mam nadzieję, że zobaczę ssy z huntu 27 leveli na gsach a tutaj co? Jakiś kolo 19 knight pokazuje fotki jak to bardzo ladnie awansuje w swordzie -.-" Co mnie obchodzi jak kurde sie awansuje na 60 sword no powiedzcie mi to cholera!
Osobiście wolałbym aby były zrobione 2 podfora (tak to sie nazywa? :baby: ) "Zdjęcia". Jeden z podziałką na hunty i na ssy od kilku osób (ewentualnie jednej B) ), a drugi w którym byłyby wszystkie tematy typu "Aldora thread", "Only Calmera" i zdjęcia różnych gildi... To by był dobry pomysł. Oraz np. udoskonalić tak forum aby rozpoznawało czy ktoś wkleił dobrze chociaż 1 link z fotką. Zakonczylo to by wreszcie tępe tematy które tylko zabierają czas ;]
===Właśnie straciłem 5 minut mojego cennego życia ponieważ temat i tak zostanie pewnie usunięty -.-'===
Moim zdaniem po to jest forum by wrzucac zdjecia od siebie a nie do tematu swojego swiata.
Ale my mamy na forum takich noobow ze zaczna komentowac "gsyyy nuuuda", "kup se lepszeeee eqqq", "buahaha masz 10lvl", "nie zasmiecaj forum".
- Niech sami wrzuca ss.
Sa tacy jak panowie powyzej ze zamiast wyrazic opinie komentuja ortografie.
I po co to wam? Przez to napewno jemu do glowy sama nie wjedzie.
.::Zycio::.
28-06-2006, 13:38
Dzial zdjecia to zdjecia administrator powinien odrazu takie tematy usuwac albo przenosic do innych działów :/X( X( X( X( X( X( X(
:o To jest temat z dawna :o dopiero zauwazylem wiec PO CO GO ODSWIEZASZ :p
~~Moje zdanie~~
A moje zdanie toooo.... na ch.j odświeżasz temat sprzed roku????!?!!?Zobacz czasem na date napisania ostatniego posta....
Rekin Master
28-06-2006, 14:28
Dzial zdjecia to zdjecia administrator powinien odrazu takie tematy usuwac albo przenosic do innych działów :/X( X( X( X( X( X( X(
dzialasz mi na nerwy debilu...po co pisac cos w polrocznym temacie? -.-
nie aktualne -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.