zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 27.04.2004 04:59:26 CET Killed at Level 182 by an orc leader

Yo Ming Sou
27-04-2004, 15:14
Wchodze sobie na Tibia.com w statystyki zobaczyc z ciekawosci czy BUBBLE ma ten 182 lvl pisze ze zdobyla(mysle cool) weszlem na nie i zobaczylem "27.04.2004 04:59:26 CET Killed at Level 182 by an orc leader "pomyslalem a to peha miala wiech wchodze sobie w tibie patrze a na samym poczotku wyskakuje mi komunikat"Due to a problem in ANTICA i reset do godziny 9.00" mysle a to miala babka FUKSA ale przypomnialem sobie ze MĘŻA ma GM czy to nie było zrobione CELOWO zeby nie była do tyłu o jakies kilka milionów expa??

Dar!0
27-04-2004, 15:21
lol słuchaj a jak ptak narobi Ci na głowę to też masz jakąś spiskową teorie dziejów na ten temat...?

po prostu lol... obsmiałem się...
co Wy dzisiaj macie jakiś dobry dzień? najpierw potwór-pszenica a teraz reset bo żona GM dostała w plecy :D:D:D

GM nie mają z tego co mi wiadomo żadnego wpływu na reset serwera... i tyle... nie wiem czy zauważyłeś tylko, że ten reset nastąpił po updacie... i tyle ale co tam przecież Bubble straciła ileś tam expa to teraz trzeba puścić ploty w świat, że to dzieki niej był format serwera :D:D:D:D

Parys
27-04-2004, 15:30
Z tego co mi wiadomo to resety robia Cipy, a nie GM. Tak mi sie zdaje. Chyba ze czlonkiem Cip-softu jest 1 z Gm i akurat on jest mezem bubble. Szczerze w to watpie. Ale kto wie....

Litawor
27-04-2004, 15:33
1. Gamemasterzy nie mają wpływu na reset serwera.
2. Bubble straciła exp - ma lvl 180.

Poza tym co by jej dał reset?

Adamsik
27-04-2004, 15:44
Matko wielka mi strata. Przeciez ona nie zrezygnuje z gry ta postaciom. To nie tragedia ze Bubble zaliczyla deda. Ja tez wczoraj zaliczylem deda!

O nie. Adams Knight zaliczyl deda. Nawet mu lvl nie spadl ale to co. Jest o 2k expa do tylu. Ale to co ma przeciez żone GM-a.

Oplakujmy mnie! Danubia na tym bardzo stracila :P

Litawor
27-04-2004, 15:47
Ale ty ten stracony exp nadrobisz w dwie godziny, a ona będzie nadrabiać przez miesiąc. A co jej mąż GM pomoże? Może jej co najwyżej nie zabanować.

Dar!0
27-04-2004, 16:23
Oryginalnie dodany przez Litawor
Ale ty ten stracony exp nadrobisz w dwie godziny, a ona będzie nadrabiać przez miesiąc. A co jej mąż GM pomoże? Może jej co najwyżej nie zabanować.

eee tam miesiąc... radzę śledzić jej profil... zobaczycie że za tydzień już będzie level up pamiętaj o tym, że im wyższa siła... tym łatwiej expić... i tyle :]

Master Mazi
27-04-2004, 16:37
Oryginalnie dodany przez Dar!0
lol słuchaj a jak ptak narobi Ci na głowę to też masz jakąś spiskową teorie dziejów na ten temat...?

po prostu lol... obsmiałem się...
co Wy dzisiaj macie jakiś dobry dzień? najpierw potwór-pszenica a teraz reset bo żona GM dostała w plecy :D:D:D

GM nie mają z tego co mi wiadomo żadnego wpływu na reset serwera... i tyle... nie wiem czy zauważyłeś tylko, że ten reset nastąpił po updacie... i tyle ale co tam przecież Bubble straciła ileś tam expa to teraz trzeba puścić ploty w świat, że to dzieki niej był format serwera :D:D:D:D

co ty wiesz ? koles na nova (cenzura) padł pogadał z GM i nagle cofneli wszystko lol i to kilka razy tak bylo

a po za tym bubble gra kilka osób ;] przeciesz ta psotac jest prawie 23,50 h na dobe ;/ (10min save) i nie ze GM to jej maż tylko wogle ludzie z pacem przez gm sa powazane bo oni płacą im za gre a jeszcze bubble to najwiekszy lvl na całej tibii to bardzo mozliwe ze dla niej to zrobili ;]

nawigator
27-04-2004, 17:25
... Wade Walker - kiedys najwyzszy level (na nova)... który byl kolega GMa nie pwoiem jakiego :P bo tego nikt nie musi wiedziec...
padl jednego dnia.. przez lagi i byl rest serwu na drugi dzien tez padl i znowu rest byl... wiec cos w tym musi byc :>

... a moze to tylko zbieg okolicznosci :]

Bebilon
27-04-2004, 17:46
Tak se kiedys myslalem, czy wlasnie jak by ona zginela albo cos jej zginelo czy byl by reset?
Czytajac wasze posty cos w tym musi byc, babka ma znajomosci..

Dar!0
27-04-2004, 17:56
ludzie... halo halo tu ziemia... nie wiem ile razy Wam trzeba powiedzieć, że można być żoną GM, kochanką drugiego, matką trzeciego i ciotką czwartego i to nic nie da...??? BO TO NIE GM SĄ ODPOWIEDZIALNI ZA RESETY SERWERÓW... ile razy jeszcze trzeba Wam powiedzieć żeby to dotarło ?(

Gangrel
27-04-2004, 18:02
Całkiem możliwe. Najgorsza jest kurupcja:D

Adaras
27-04-2004, 18:20
Przeżywasz jak mrówka okres.

Ludzie ! Dajcie tej Bubble święty spokój, prawie codziennie są deady hi-lvli przez Kicki, nie ma po co robić afery, a tym bardziej takich tematów zakładać.

Hegemmon
27-04-2004, 18:53
wiecie co myślę o tej teorii spiskowej? jak chcecie się dowiedzieć to doskonale zobrazuje moje myśli avatar usera tego forum o nicki SHIZ... (Bebilon 8)) nic jej ten reset nie dopomógł ( no chyba, że troszkę puźniej padła drugi raz)
szkoda mi tylko tego człowieka ,który miał pecha zginąć.. ciekawe co z nim zrobi pozostałą trójka :)

marred
27-04-2004, 19:17
Oryginalnie dodany przez nawigator
... Wade Walker - kiedys najwyzszy level (na nova)... który byl kolega GMa nie pwoiem jakiego :P bo tego nikt nie musi wiedziec...
padl jednego dnia.. przez lagi i byl rest serwu na drugi dzien tez padl i znowu rest byl... wiec cos w tym musi byc :>

... a moze to tylko zbieg okolicznosci :]

Moze tym razem nie zdazyli z tym cofnieciem stanu servera (Bubble deadla o 4.00, a save jest o 9.00). To mnie wlasnie ciekawi, czy gdyby nie udowodnic cofania servera przez deady hi lvli, to czy nie zaczeloby sie rookowanie highlvli (swoja droga, ciekawe, co by wtedy robili, czy ciagle powroty do starych stanow :D)

Dar!0
27-04-2004, 20:37
Oryginalnie dodany przez marred
Moze tym razem nie zdazyli z tym cofnieciem stanu servera (Bubble deadla o 4.00, a save jest o 9.00). To mnie wlasnie ciekawi, czy gdyby nie udowodnic cofania servera przez deady hi lvli, to czy nie zaczeloby sie rookowanie highlvli (swoja droga, ciekawe, co by wtedy robili, czy ciagle powroty do starych stanow :D)

życzę szczęścia w rookowaniu Bubble... najpierw poradź sobie z nią, a potem z jej przyjaciółmi... 8)

ehh... myślcie co piszecie...

next great sorcerer
27-04-2004, 20:50
czy ktos oprocz mnie patrzył w jakim odtępie czasu napisano te posty?

a co do tematu have a nice Bubble rooking heh i to jest całkiem możliwe CiP chce robić wszystko żeby ten lvl w dół nie poszedł ( ja czekam na takie coś:lvl 500++ tak będzie za pare ładnych lat,może nie tyle ale i tak jakis lvl boski ktos robi screen po deadzie i wystawia na wszystkich stronach o tibii(u see bla bla bla bla)

Dar!0
27-04-2004, 20:53
zapytam o jedno... lubicie ploty? lubicie plotkować? zaraz się wzburzą głosy, że nie o nie przenigdy w świecie, że plotki to zło...

więc wyobraźcie sobie jedno...
jesteście najlepsi w jakieś tam dyscyplinie sportowej w calej swojej szkole... i w pewnym momencie dochodzi do tego że słyszycie... - ooo ten i ten to jest pedzik... dwieście osób to powtorzy - mimo że to jest wymysł chorej wyobraźni... mimo że świadczą przeciw jakieś tam teorii o Was fakty... w takim akurat przypadku jak ten który rozpatruję - to że macie dziewczynę, plany, nie znacie żadnego pedała... i co? miło wam jest słuchać o sobie farmazonów...? już to widzę... co wówczas mówicie o plotach...? że to gówno prawda... że plotkarze to ludzie płytcy, ludzie ograniczeni... by nie rzec wręcz że idioci...

a teraz przełóżmy to co powiedziałem powyżej na sytuację z jaką mamy doczynienia... mówi się Wam, że GM nie mają wpływu na reset serwera... to nie... Wy dalej swoje... podnieca Was to..? mimo tego że Wasza teoryjka dawno została obalona przez stan faktyczny to wy nadal sie uzewnetrzniacie... PLOTKARSTWO...

Mleczyk
27-04-2004, 20:57
hm... no i co że umarła??

ma pacca, jest najwyższym lvlem w Tibii - myślicie, że sobie nie poradzi?? do tego mąż GM itd....

Jezu, na prawde przeżywacie, ja zginałem na 10 lvlu dość niedawno i jakoś nikt nie płakał...

btw. wolałbym mieć postać taką jak Bubble i zginąć sobie na 182 lvlu niż męczyć się moim druidem ;)

pozdro

rex
27-04-2004, 21:03
a dlaczego tu nie ma okien?
a dlaczego wszystko wokół obite jest materacami?
a dlaczego łóżka nie mają ostrych krawędzi?
a dlaczego pieprzycie głupoty o jakimś spisku?
a dlaczego nie weźmiecie sie za porządną rzecz typu lvlowanie, skillowanie, wypalanie many?
a dlaczego nie zamkniecie tego teamtu? ?(

zajmijcie sie ludzie czyś normalnym a nie jakieś kombinacje alpejskie wymyślacie

tomo
27-04-2004, 21:11
Heh, a ja mam dziecko na boku z zona GMa to mi GMkicki robi i bany za nic wiecie? xD nie moge z wami ... Hehehehehe niezli jestescie...

OStatnio padla ShtaheT (najwiekszy lvl na danubi) bo dragon lord ja zabil, i dostala spazmu, dala delete swoja postac i w drugi dzien deleta odwolala ;) Co z tego ze ona padla jak i tak granica LVLi jej a nawet namba 2 jest spora (roznica nawet 130 a 131lvl e expie jest taka jakbys z 1lvla wskoczyl nagle na jakis 30:P)
I niic, i tak jest najbardziej boska i tak :P

btw: i nie bylo zadnego reseta ;)

Litawor
28-04-2004, 19:23
Czy jesteście ślepi??? Przecież Bubble spadła o 2 lvle w dół więc nie ma żadnej korupcji czy oszustw. Po resztę mojej opini udaj się do moich poprzednich postów.

Matheous
28-04-2004, 21:40
A ja to mam gdzies:P Codziennie ludzie gina i nic na to nie poradzicie...Ale ciekawi mnie co innego-WSZYSCY tutaj mowia(PRAAWIE wszyscy:) ze to nieprawda-a w sondzie wiekszosc glosow jest na Tak...Lol?
WG mnie to nieprawda bo to by byl kit na max i jakby to okazalo sie prawda to bym rzucil tibie w cholere-bo jest skorumpowana:)

Necromancerka
28-04-2004, 21:49
nikt nie jest doskonaly...............a to ze ma meza geme-mastera to jej duzo pomaga bo dostaje od niego prezenty magic plate armor...........itp............to sie wie........

egg
29-04-2004, 00:30
zapytam o jedno... lubicie ploty? lubicie plotkować? zaraz się wzburzą głosy, że nie o nie przenigdy w świecie, że plotki to zło...

to jest forum, tutaj sie przedstawia swoje zdania i opinie
konfrontuje sie ze z opiniami innych użytkowników - plotkarstwo (call i what u want)

Dar!0
29-04-2004, 09:48
Oryginalnie dodany przez egg

to jest forum, tutaj sie przedstawia swoje zdania i opinie
konfrontuje sie ze z opiniami innych użytkowników - plotkarstwo (call i what u want)

mylisz pojęcie dyskusji... [która i tak i tak na tym forum jest hmm... bardzo dziwna... bo nie przebiega dzięki paru osobm z góry tak jak powinna... [czyli swobodnie] ale nie o tym mowa... ] dyskusji czyli wymiany poglądów opartych na faktach... nie na domysłach... z pojęciem plotki

Dar!0
29-04-2004, 09:51
Oryginalnie dodany przez Necromancerka
nikt nie jest doskonaly...............a to ze ma meza geme-mastera to jej duzo pomaga bo dostaje od niego prezenty magic plate armor...........itp............to sie wie........

po pierwsze... zazdrość przemawia... co Ty się tak tych prezentów doczepiłaś... podobno nie o to chodzi, a cały czas przewijasz o tych prezentach :baby:
po drugie... to się wie? a skąd...? widziałaś? masz jakiś świadkow...? więc dopóki nie masz i nie wiesz czegoś na bank i nie masz dowodow którymi możesz to poprzeć... to plotkujesz... :baby:

Bigvirus
29-04-2004, 12:55
Gm nic takiego zrobic nie moze:DA jak moze to ja hce byc Gm:D

Grevil
30-04-2004, 08:31
Hej a pewni jestescie ze to przez reset?Bubble zaliczyła zgon coś koło 5 nad ranem.Może była zaspana...A to że przez lidera to poprostu przypadek bo bubble takie coś bierze na 1 strzal.Wiec pewnie zebrała się gromadka i akurat lider farciarz zadał ostateczny cios :D

Litawor
30-04-2004, 16:15
Jej śmierć mogły też spowodować lagi, albo może kłopoty z internetem. W każdym razie chyba się zdenerwowała, bo od tego czasu jeszcze się nie zalogowała.

nawigator
30-04-2004, 16:35
Oryginalnie dodany przez marred

wiesz ten caly Wade Walker zginal 2 razy przez kicki spowodowane mas kickami z tibi.. wiec wiesz nikt tu nie mówi o czyms takim ze h lev zostal zabity przez kogos i cofke robia ;]

Real Finuko
02-05-2004, 21:02
ale macie jazde...Jakiś high-lvl spadł o lvl!!Żałoba!!
Ludzie dajcie sobie z tym spokój!Nie znudziło wam się to plotkowanie?Codziennie gina tysiace( no może przesadzilem:P) graczy:P a jakos nikt z tego powodu nie placze:P
Dajcie sobie z tym spokój!! X(