PDA

Pokaż pełną wersje : WMV jak dodac dzwiek movie maker...

Fyo
14-09-2005, 21:43
Gdy prubuje dodac dzwiek w movie makerze to mi sie poprostu wylancza znacie moze jakis inny program ktorym moglbym dodac dzwiek?

Huo
14-09-2005, 22:01
Tak - słownik ortograficzny...

Fyo
14-09-2005, 22:10
@up
Nie podoba sie? --->WYPIE...RDALAJ
a nie offtopuj

Huo
14-09-2005, 22:13
Och tak... sam wypierpapier ;/. www.google.com power mothertrucker. Może jakieś konkretne bluźnierstwa co? Dałbym ci serdecznego bana na IP, bo za podpis za info postaci to really (jak nie wiesz to znaczy naprawdę) ssiesz. I dlaczego napisałeś "WYPIER... dalaaj", by się pochwalić jaki jesteś bonzo, B00so? W0w!11onone.

Fyo
14-09-2005, 22:37
@up
dokladnie tak jeste pod wielkim wrazeniem ze sam na to wpadles jak na 11lat to gratuluje hueheu

EDIT
aha jeszcze jedno zobacz w lewo jest takie cos i tam pisze "imie" przczytaj je to bendziesz juz wiedzial wszystko

Huo
14-09-2005, 22:45
I teraz mogę powiedzieć, że jesteś n00bkiem... oczywiście powód to:

-Nie umiesz nic mi powiedzieć, tylko brechtać się z mojego wieku?. Przynajmniej jakoś się udzielam, nie zbanowano mnie z 3 razy tak jak Ciebie... i nie bluźnię bez powodu tak jak ty 'małolacie'. Umiem też szukać, w przeciwieństwie do Ciebie. Także już skończ, bo wiesz mieć trzecie konto na tibia.pl to wychodzi poza regulamin... i możesz dostać bana...

Fyo
14-09-2005, 22:50
@up
niech banuja ile wlezie zalorze 4 jakis problem?

Straznik Monopolowego
15-09-2005, 03:02
oj zamknijcie mordy i nie zasmiecjacie forum chcecie sie poklucic to wymiencie gg
topic: nie znam sie :P ale zdaje mi sie ze moze windows media player cos da

Tlenowy
15-09-2005, 08:17
Weś sprubuj sciągnąć najnowszego Movie makera. Oto link http://centrumxp.pl/download/programy/program.php?id=2091
Poprostu pobierasz i masz instalke i instalujesz (nie trzeba miec orgynalnego windowsa :P)

Descartes
15-09-2005, 08:24
VIRTUAL DUB. I już nie płaczcie, kupię wam skarpetki bez dziur.

Premm
15-09-2005, 10:32
Znalazly sie dwa "psy" ehh... Nie zasmiecajcie forum -.- bo po co? Myślcie, wysilcie Wasze małe móżdzki i popatrzcie na samych siebie :evul:

@topic

Hm... powiadasz Movie Maker? Hm... jakiego masz Win.?

Flasz
15-09-2005, 11:43
Pinnacle studio 9 RULES choc jak nie którzy wolą ROX

Fyo
15-09-2005, 12:13
win xp
ani movie maker 1 ani 2 nie dziala

p.l
15-09-2005, 16:03
@up
niech banuja ile wlezie zalorze 4 jakis problem?
tak, ban na IP.

Fyo
15-09-2005, 19:11
@up
haha smieszny jestes zmienne ip -.-

Takie Sobie Coś z Julery
15-09-2005, 22:34
Foy, nie dość że jesteś idiotą to jeszcze głupkiem, szukać nie umiesz, a jak ci coś nie działa, używaj potężnego www.google.pl i spróbuj tam...

-Nie umiesz nic mi powiedzieć, tylko brechtać się z mojego wieku?. Przynajmniej jakoś się udzielam, nie zbanowano mnie z 3 razy tak jak Ciebie... i nie bluźnię bez powodu tak jak ty 'małolacie'. Umiem też szukać, w przeciwieństwie do Ciebie. Także już skończ, bo wiesz mieć trzecie konto na tibia.pl to wychodzi poza regulamin... i możesz dostać bana...

zgadzam się BAN NA IP!

haha smieszny jestes zmienne ip -.-

lolz? Nubazantidoratopokallanazita!!!! <-- to znaczy "idota/noob"
a to twoje rzucanie tekstów takich jak "WalSięNaRyj" itd świadczy o tym, że masz ~12 lat, blablabla i wychodzi na to, że jesteś głupi <--- stać mnie na większe bluzgi... btw, naprawdę ci się przyda słownik ortograficzny, i dobra nauczycielka polskiego!

modki, możecie go zbanować, to jeden z tych irytujących noobków którzy na pierwszy rzut oka nie łamą regulaminu, a naprawdę zasługują na chłostę :)
przepraszam za odświeżenie, ale nie mogłem się powstrzymać ;)

Fyo
15-09-2005, 23:07
@up
rotfl sam jestes noobkiem i co z tego debilu ze zbanuja mi ip jak sie polacze jeszcze raz i juz bende mial inne niejaki "p.l" napisal ze mam bana na ip to dlaczeego ja tu jeszcze cos pisze?