zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Koniec z Blacklistą

Kele
15-09-2005, 10:16
Czarna Lista Secury już chyba przestaje istnieć.... Sairyiah wyjaśnia to wszystko na oficjalnej stronie blacklisty... http://blacklist.silverguardians.de/ ;( Jesli blacklisty nie będzie to co będzie z Securą?

Heliwurab
15-09-2005, 10:27
Jeśli dobrze zrozumiałem, gościu i jego/jej kumpela/kumpel mają już dość trzy letniej pracy :) A więc oni odchodzą bo są zmęczeni po tych 3 latach, ale JEŚLI Excessus się zgodzi to on będzie prowadził DALEJ blackliste. Nie zrobi nowej tylko bedzie dodawal nowe informacje, a te informacje ze starej blacklist weźmie na swoją stronę, ktorą chyba nadal będzie http://blacklist.silverguardians.de . Oczywiście mogłem źle zrozumieć ;) Tak więc BL chyba nie schodzi z programu... :) Oby!

[Edit]

A to co znaczy? :

This thread will probably be followed by heate ddiscussions about creating a new blacklist ,etc. and providing another list is created , i will consider sharing the data we have collected over the years to assist.

Kele
15-09-2005, 10:34
@up

Źle zrozumiałeś... Excessusowi bedzie przekazana kasa..... Jesli sie zgodzi....

@upedit
Chodzi o to, że i tak ta blacklista najprawdopodobniej będzie prowadzona przez kogoś innego i Sai~ udostępni im wszystko ze starej bl... Ale od tego trzeba zacząć, że to by musiała być osoba bardzo zaufana, z dobrą reputacją etc. :/

Sar
15-09-2005, 11:55
hmm wtrace swoje 3 grosze ;)

ci co sa uczciwi pozostana uczciwi, ci co kradna, lootuja, luruja itp dalej beda to robic nie zaleznie od tego czy bedzie blacklista czy nie, wiec praktycznie nic sie nie zmieni,

ci co mysla ze teraz zacznie sie chaos na securze sa w bledzie, blacklista nie miala nigdy na celu zapobiegac 'zlym uczynkom' a jedynie informowac kto ich dokonuje

jedyna roznica polega na tym ze teraz uczciwi gracze moga sie zemscic :D

to tyle na ten temat :)

Jerkov Thundersword
15-09-2005, 13:09
Czarna Lista Secury już chyba przestaje istnieć.... Sairyiah wyjaśnia to wszystko na oficjalnej stronie blacklisty... http://blacklist.silverguardians.de/ ;( Jesli blacklisty nie będzie to co będzie z Securą?

Są jeszce ludzie tacy, jak GM Mayhem :) Don't worry, be happy :) Sairyiah napewno jeszce wróci do pracy nad blacklist ;) Przynajmniej ludzie nie będą patrzeć na Dokilo, który nadal trzyma się w Worlds of trade tylko dlatego, że jest kumplem leadera i nie wyrzuca go nawet za to, że ma 5 skulli na blacklist... -.- Ja nie zamierzam opuścić mojej gildii tylko dlatego, że przez Dokilo znajduje się ona wśród czarnych gildii. Mam rangę honorową i ejstem szanowany przez społeczność Secury x) Ale ja skromny B)

Anhel
15-09-2005, 15:49
szanowany bo dużo gadasz na gm-chacie, i nie nobkujesz

Jerkov Thundersword
15-09-2005, 15:51
szanowany bo dużo gadasz na gm-chacie, i nie nobkujesz

Roltf lol lmao :) Między innymi tak x)

Anhel
15-09-2005, 15:53
głownie, a raczej i przede wszystkim ;)

Jerkov Thundersword
15-09-2005, 16:20
głownie, a raczej i przede wszystkim ;)

Głównie... z tym, że często pomogłem wielu ludziom na wiele sposobów :) czasami poprzez radę, czasami poprzez UH, czasami poprzez ctrl+r, czasami poprzez zabicie lurowanego potwora... czasami również sam pomoc otrzymywałem :) A ty nie pyskuj, bo kogo dostałes fri itanz? x)

Anhel
15-09-2005, 16:23
fu nop :) byś się uczył a nie ... :D