zaloguj się

Pokaż pełną wersje : style fake'ow

Malio
15-09-2005, 11:04
pisze ten temat aby dowiedziec sie jakie najbardziej lubicie fake'i?? byc moze pomoze to fake'owcą w robieniu fake'ow poniewaz beda wiedziec co jest na forum mile widziane a co nie.. ja osobiscie zaczynam mojego pierwszego fake'a bo ostatnio zainteresowalo mnie to wiec.. chce wiedziec czego oczekujecie...

Walekifa
15-09-2005, 11:24
Chcemy :

Smieszne fake story
Efekty specjalne

Niechcemy :

Kolejnych fake o Bubble itp. -.-
Następnego fake story -Potworyt podbijają tibie!

Malio
15-09-2005, 11:44
a moze byc jakis przygodowy? podpowiem ze koles bedzie ratowal swoja ukochana :PP czy inny zrobic?

Aval'yah
15-09-2005, 12:00
Doh. Nie ma czegoś takiego jak "style fake'ow". Nie pytaj się ludzi co im się podoba a co nie, rób to co TY uważasz za ciekawe. Jeśli będziesz starał się tworzyć pod publiczkę, to IMO wyjdzie to do dupy.

Malio
15-09-2005, 12:22
eh... no ok to mozna kasowac.. myslalem ze to dobry pomysl sie spytac :confused:

Cor Tibiarz
15-09-2005, 14:49
pisze ten temat aby dowiedziec sie jakie najbardziej lubicie fake'i?? byc moze pomoze to fake'owcą w robieniu fake'ow poniewaz beda wiedziec co jest na forum mile widziane a co nie.. ja osobiscie zaczynam mojego pierwszego fake'a bo ostatnio zainteresowalo mnie to wiec.. chce wiedziec czego oczekujecie...

Eh a w temacie o przygodach rzemka mowiles zeby pocwiczyl ortografie :P

Topic bezsensowny :/

Belvedor
15-09-2005, 15:06
Imo fejki lepsze sa, jesli autor dziala spontanicznie, niz planowane dluuugo i dokladnie, bo maja wiecej humoru. Wykonanie to nie wszystko, a spontan zapewnia, ze czeka nas dawka jakiegokolwiek smiechu, bo jak nawet nie wyjdzie fejk, to mozna sie posmiac ^^

Chessterr
15-09-2005, 17:28
CO ZA LOL-,- Zrób fake a my go ocenimy -,-

Wszystko zalęzy od ciebieB)

Malio
16-09-2005, 09:57
ok zaczne robic fake... moze i macie racje.. niepotrzebnie ten temat zakladalem.. srry

FakeMan
16-09-2005, 19:16
Na wczesniejsze zyczenie malio : SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC SKASOWAC