Pokaż pełną wersje : Zwariowana Selena:)
http://img301.imageshack.us/img301/9200/212hq.png
^^
Swiat selena ja jestem ten Nakel Knight
hehehe :p macie pomysly 8o
Mac'Aron
15-09-2005, 13:42
hiho fajny scren ale puzniej <newbie> przyszly i zepsuly
...... :o
Mastersasek
15-09-2005, 13:43
Fajny ss!! :)
zawsze tak jest :p
hiho...:)
K***a bandyci zepsuli:(
Zapraszam wszystkich na MOja historyjke:P
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=531402#post531402
Coraz czesciej siedzac i czytajac tematy i posty komentujace je stwierdzam, ze wiekszosc ludzi udzielajacych sie na tym forum cierpi na zaniki mozgu. Wasze poczucie humoru jest poprostu zalosne... ok teraz czekam, az posypia sie noobowskie teksty na temat mojej wypowiedzi.
Coraz czesciej siedzac i czytajac tematy i posty komentujace je stwierdzam, ze wiekszosc ludzi udzielajacych sie na tym forum cierpi na zaniki mozgu. Wasze poczucie humoru jest poprostu zalosne... ok teraz czekam, az posypia sie noobowskie teksty na temat mojej wypowiedzi.
wlasnie ze nie poleca noobowsie teksty na twoj temat...
Ja uwazam ze szczere wypowiedzi są najlepsze i rozumiem cie ale tez mi jest przykro ze taka osoba jak ty(doswiadczona) dała taka smutną dla mnie wypowiedz:(
a mi sie wydaje ze nie masz wogole poczucia humoru ;/ kazdy ma inne poczucie humoru a ze ciebie to nie smieszy to sie nie udzielaj i nie psuj zabawe innym...
Lady Vanity
15-09-2005, 14:05
Ciekawe dlaczego odrazu krytyka? Ty masz prawo wyrażać swoje zdanie na temat ich screenów a oni na Twoją krytykę. Każdy ma równe prawa! ;)
@up: Nie, bo ja jestem Bubble i mnie trzeba szanowac.
@up2: ju ar no0p...
Mac'Aron
15-09-2005, 14:09
Zanik muzgu to ty masz i jak ci sie nie podoba nie udzielaj sie Szmatexie :D
:O tą wypowiedz jeszcze bardziej popieram brawo kozaku:):P
po twoich tekstach widac ze masz okolo 10lat i sie wyzywasz na forum bo na rl nie mozesz... zalosne poprostu :/a twoj char to zapewne 9lvl na antice...
No widac komu zanika, a komu juz dawno wyparowal. Mozg ciolku pisze sie przez "ó", a nie "u". Aaaa... dla ciebie Pan.
No widac komu zanika, a komu juz dawno wyparowal. Mozg ciolku pisze sie przez "ó", a nie "u". Aaaa... dla ciebie Pan.,
,,I,,(O.o),,I,,
Pies ci porde lizał a potem lizał gówno i :Mówi jezeli nie widac róznicy to po co przepłacac:P
po twoich tekstach widac ze masz okolo 10lat i sie wyzywasz na forum bo na rl nie mozesz... zalosne poprostu :/a twoj char to zapewne 9lvl na antice...
Alez oczywiscie, jesli twoim zdaniem 10-latki wypowiadaja sie na forum na takim poziomie to masz fajnie. Z tym mnie rozgryzles, wlasnie jestem tu po to by sie wyzyc, ale to nie dlatego, ze w rl nie moge, poprostu chce sie troche z was (noobkow) powysmiewac. Apropo moj char: Hythelitzh.
Czekam na dalsze "wjazdy" na moja osobe :) z checia odpowiem.
@kozak:
HAHA, te to rzeczywiscie blysnal inteligencja, podziwiam cie czlowieku, ze miales odwage puscic tego posta i w ten sposob pokazac jakim to jestes debilem...
Alez oczywiscie, jesli twoim zdaniem 10-latki wypowiadaja sie na forum na takim poziomie to masz fajnie. Z tym mnie rozgryzles, wlasnie jestem tu po to by sie wyzyc, ale to nie dlatego, ze w rl nie moge, poprostu chce sie troche z was (noobkow) powysmiewac. Apropo moj char: Hythelitzh.
Czekam na dalsze "wjazdy" na moja osobe :) z checia odpowiem.
@kozak:
HAHA, te to rzeczywiscie blysnal inteligencja, podziwiam cie czlowieku, ze miales odwage puscic tego posta i w ten sposob pokazac jakim to jestes debilem...
omg..."poziomie" ? :D tym mnie rozbawiles na maxa ! poprosze wiecej takich komentow przynajmniej mam sie z czego smiac :p polepszyles mi humor :] thx
ciąg sie ****u po burdelu ^^
Widze jaka masz za***ista postac(noobku)57 lvl a skille mniej niz zero ja na tym lvl mialem 81/80 i co lolu??
a to do zionków:ide do szkoły cYa
Mac'Aron
15-09-2005, 14:23
wypier..... z tad szmatexie
@altir: pisze sie "humor" :)
Pozatym moja postac ma 2 miesiace, zrob lepszy lv i skille w tym czasie grajac po 3h dziennie to bedziesz dobry.
@altir: pisze sie "humor" :)
Pozatym moja postac ma 2 miesiace, zrob lepszy lv i skille w tym czasie grajac po 3h dziennie to bedziesz dobry.
skad mamy wiedziec ze mowisz prawde z ta liczba godzin -.- kazdy tak moze napisac :/zreszta wystarczy zobaczyc inne twoje posty to od razu widac ze twoim celem jest osmieszanie,ponizanie i wychwalanie swojego "ja" dla mnie jestes nikim i nawet nie bede zwracal uwage na twoje posty <masz dobry sposob na nabijanie postow :P wystarczy wywloac klotnie a posty leca...>
Brothers Squad
15-09-2005, 15:26
Lol 1 screena i dyskusja na ten temat na 3 strony wyszla chociaz nikt o nic sie nie pytal tylok bylab dyskusja czy to fajne czy nie :p :) P.S Foxal to ja ;)
Fajne nabijanie postów.... btw. Topić z seleny już jest więc po co ten, się grzecznie pytam ? ;|
skad mamy wiedziec ze mowisz prawde z ta liczba godzin -.- kazdy tak moze napisac :/zreszta wystarczy zobaczyc inne twoje posty to od razu widac ze twoim celem jest osmieszanie,ponizanie i wychwalanie swojego "ja" dla mnie jestes nikim i nawet nie bede zwracal uwage na twoje posty <masz dobry sposob na nabijanie postow :P wystarczy wywloac klotnie a posty leca...>
1.Z tego co wiem i widze to on nie gra za dlugo...
2.Nie wszystkich celem jest nabijanie postow...
Nabijanie postow-spam-
wypier..... z tad szmatexie
Idiotom mowimy nie!
1.naucz sie pisac.
2.wyrazaj sie
ciąg sie ****u po burdelu ^^
Widze jaka masz za***ista postac(noobku)57 lvl a skille mniej niz zero ja na tym lvl mialem 81/80 i co lolu??
a to do zionków:ide do szkoły cYa
1.wyrazaj sie
2.Zrob w tym krotkim czasie 57 lvl i takie skille co on ma to pogadamy.
3.Ty miales taki lvl i takie skile?OWNED maj mader is bubel
4.znajdz w najnowszym slowniku slowo lolu.
5.ten screen to dno i 23232 metrow mulu co w tym smiesznego?
Nie zalapales ironi(i?)?
hythe@
1.Z tym twoim podpisem przesadziles(nie chodzi mi o buble tylko o tym pod kazdym postem:P)
@vavi: Twoja mama nie moze byc bubble, bo to ja jestem BUBBLE! hAHuhau
@vavi2: Z podpisem nie przesadzilem, gdyz piszac maria nie mam na mysli postaci religijnej, tylko cos zupelnie innego, posluchaj piosenki Killaz Group - na***ka na kalibra to dowiesz sie o co mi chodzilo z tym podpisem :)
@all: Wy tu myslicie, ze se posty ponabijac chcialem, a ja poprostu mialem chec sie wyzyc na noobkach. I przynajmniej dzieki mej osobie, temat sie "lekko" powiekszyl :)
ok sry za nabijanie postów ok nara:) a pozatym ja zrobilem 57 lvl w niecale 1 2 miesiaki(w lagach) ale dobra cYa
Mac'Aron
16-09-2005, 18:47
1.Z tego co wiem i widze to on nie gra za dlugo...
2.Nie wszystkich celem jest nabijanie postow...
Nabijanie postow-spam-
Idiotom mowimy nie!
1.naucz sie pisac.
2.wyrazaj sie
1.wyrazaj sie
2.Zrob w tym krotkim czasie 57 lvl i takie skille co on ma to pogadamy.
3.Ty miales taki lvl i takie skile?OWNED maj mader is bubel
4.znajdz w najnowszym slowniku slowo lolu.
5.ten screen to dno i 23232 metrow mulu co w tym smiesznego?
Nie zalapales ironi(i?)?
hythe@
1.Z tym twoim podpisem przesadziles(nie chodzi mi o buble tylko o tym pod kazdym postem:P)
nie pouczaj mnie !!! HUNTED
Bunkier danubia-selena
30-09-2005, 14:11
Hehe, niezle.. Jakie eq? moze mi cos spadnie z ciebie ;p
Goboos Knight
25-10-2005, 07:00
http://i8.photobucket.com/albums/a49/GGabriel/zarbollwymiatacz.jpg
tibia_tylko
25-10-2005, 07:15
Bubble nie zachowuje sie jak no0b tak jak ty,forum jest dla wszystkich ,
ps.jasne ze ty bubble <haha>
tibia_tylko
25-10-2005, 07:17
@vavi: Twoja mama nie moze byc bubble, bo to ja jestem BUBBLE! hAHuhau
@vavi2: Z podpisem nie przesadzilem, gdyz piszac maria nie mam na mysli postaci religijnej, tylko cos zupelnie innego, posluchaj piosenki Killaz Group - na***ka na kalibra to dowiesz sie o co mi chodzilo
@all: Wy tu myslicie, ze se posty ponabijac chcialem, a ja poprostu mialem chec sie wyzyc na noobkach. I przynajmniej dzieki mej osobie, temat sie "lekko" powiekszyl :)
idz do mamusi i sie na niej powyzywaj bo to nie jest miejsce od wyzywania sie !!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.