Pokaż pełną wersje : Film wmV anihilator
Czapeczka
15-09-2005, 19:05
nudzilo mi sie wiec postanowilem nagrac na wmv film z anihilatora Lord Maslo
niewiem czy mi wyslo sprawdzcie
LINK:
http://rapidshare.de/files/5131276/anni_maslo*****.html
Angel of Death
15-09-2005, 19:10
Ee to chyba żart ? Filmik nakręcony kamerką w dodatku nie umiesz sie posługiwac programem, nie umiesz ustawic kamerki i nie ma dźwieku
ocena poniżej 0/10
Aż szkoda mi pisac zeby oceniać ten badziew ~_~
Nie warto nawet tego sciagać no chyba, że chcecie się pośmiać jaką niektórzy mają "wspaniałą" inwecje twórczą :D
Czapeczka
15-09-2005, 19:15
Ee to chyba żart ? Filmik nakręcony kamerką w dodatku nie umiesz sie posługiwac programem, nie umiesz ustawic kamerki i nie ma dźwieku
ocena poniżej 0/10
Aż szkoda mi pisac zeby oceniać ten badziew ~_~
Nie warto nawet tego sciagać no chyba że chcecie się pośmiać jaką niektórzy mają "wspaniałą" inwecje twórczą ...
to mi powiedz jak sie da jak innaczej niz kamerkom tojak
Angel of Death
15-09-2005, 19:18
Chłopcze zacznij na Polskim uważać bo twoja ortografia jest tragiczna. Co do pytania to aż mi słów brak -_- Ostatnio zrobiła się moda na filmiki wmv i jest duużo tematów o tym jak sie robi filmiki + poradnik więc szukaj, bye.
eee? kamerka to znaczy taka prawdziwa ?:) no nie mow mi ze monitor kamerowal :D
Angel of Death
15-09-2005, 19:42
@Up ... Zgadłeś i to jeszcze bardzo nieudolnie kamerował :P ;)
Sam przyznam że kiedyś, jak nópkiem byłem kamerowałem monitor żeby zrobić filmik ale skutek był 20 x lepszy (filmik z DB był :-P>
hehe dobre wiec musze sciagnac i zobaczyc co on powyprawial :D
Granteon
15-09-2005, 19:45
Omg niezle... kamerowal monitor kamerą :D w zyciu nie widzialem rzeczy bardziej smiesznej...
Btw musisz mniec program, ktory wstawi na Movie Makera itp. filmik .rec, gdzies byl taki temat, szukanie nie boli :P
Muahahahahhaa ale ziomek kamerka nakrecac ahahahahahaha tego jeszcze nie bylo -.-
Każdy może miec na bani :confused: ...ekhm
Morderczy Mamut
15-09-2005, 19:55
kamera buhaha
wojtasek ziom
15-09-2005, 20:01
MAsz fajn monitor B)
zimne_piwo
15-09-2005, 20:29
więc najpierw krytyka: otóż dowiedziałem się właśnie, że nie mam choroby morskiej, choć rzucało na tym statku, że aż mi się w głowię kręci xD
pomysł z kamerą...hmm...niby nie jest taki zły, ale wykonanie jest beznadziejne, bo nic nie ustawiłeś ani ostrości, ani pola widzenia....może to poprostu kac...nie wnikam co się działo przy kręceniu filmu :)
teraz trochę otuchy: otóż najpierw mogłeś zobaczyć sam czy dobrze wyszło, jeżeli nie to mogłes poprawić, a zaskoczył byś wszystkich :) film to nie taka prosta rzecz; jak chcesz dostać oskara to musisz trochę popracować, obróbka, muzyka, dużo pracy i efekty będą o wieleee lepsze xD
Procz tego co napisał Zimne_piwo dodam, ze procz kamery mozesz uzyc programu - wystarczy poszukac :)
Martin 1991
15-09-2005, 20:41
Huahuahuauhauhua Co To Ma Byc Omg Koleś Weż Się Schow... Kompletna Tandeta. :D :D :D :D :D :D
Czapeczka
15-09-2005, 20:52
dzieks zimne piwo a gdzie moge znalesc taki prog.?
Omg! Co to miało byc ? typ dostał kamere i szpanuje !
jakby ktos chcial moglbym wrzucic moj film wmv na ten sam temat (anni masla) ale moj nie jest krecony kamera ;p tylko w tym sek ze bez muzy (opisywalem w innym temacie) ;/ wiec bez muzy sie nie oplaca
Kryptonics
15-09-2005, 21:15
heh...jestem ciekaw jak można tak konkretnie s*******ić akcje.Największa kompromitacja na tym forum OMFM OMFG.
Ale daje ci 5/10 bo po 1.Zdrowo sie uśmiałem a po 2.Odważyłeś się masakrycznie skompromitować na oczach ludzi.Wydaje mi sie że zrobiłeś to specjalnie bo nie wiem jak można tak s*******ić sytuacje będać trzeźwym.
Lord-Saimon
15-09-2005, 21:25
autor tego filmu ma wpisana w gildie swoje EQ muhahaha co za typ XDXD
Eee... film mi sie bardzo podobał... duzo w nim emocji. Muzyka super dobrana do miejsca akcji... Ogolnie to chyba zwale na monitor sie jak to drugi raz ogladne.
A tak btw.
-Sciagasz sobie program TibiCam (http://www.home.no/tibicam/TibiCAM*****)
-Sciagasz sobie program CamStudio (http://www.centrumxp.pl/download/programy/download.php?id=1628) (CamStudio jest damowym program służącym do nagrywania sekwencji video z pulpitu komputera głównie w celu tworzenia demonstracji.)
-Nagrywasz sobie filmiki z TibiCam
-Odtwarzasz je za pomocą TibiCam
-Włączasz CamStudio, zaznaczasz obszar który ma się nagrać <film będzie wtedy w ".avii"
-Otwierasz jakiś edytor do filmów (chociaż by Windows Movie Maker - Po Service Pack 2 jest bardziej rozbudowany i mile się w nim pracuje)
-W edytorze importujesz swoj filmik .avi... dodajesz muze, efekty, przejscia, itd.
-Zapisujesz w "*****" i co mamy? ZA***ISTY FILMIK Z ANIHILATORA W LADNEJ GRAFICE I MUZYCE!!
;]
//Your's
/Nakaye <SteroL> ;]
zimne_piwo
15-09-2005, 22:05
dzieks zimne piwo a gdzie moge znalesc taki prog.?
tutaj masz ładny poradnik jak robić filmy http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=49389 ....
od siebie dodam, że możesz trochę pokombinować z programami....SnagIT jest dobry nawet do filmików xD ale inwencja twórcza należy do Ciebie...bo film można zmontowac nawet z screenów xD
więc powodzenia :)
do osób, które zamiast naprawadzić 'młodego' człowieka na dobrą drogę, dały same komentarze krytyczne...WSTYDZCIE SIĘ xD
no wiecie nie chcę się rozpisywać, ale jak zaczynaliście grę pewnie też mieliścię jakieś przygody....a tak po za tym to był eksperyment, nie uddał się to fakt ale kto wie co mógł stworzyć może nowy typ nagrywania filmów i jutro by powstawały masowo filmy nagrywane kamerą xD
więc jeszcze raz powodzenia xD
Angel of Death
15-09-2005, 22:12
Heh już to napisałem, ale najwyraźniej nie zauważyłes, ale ja swój pierwszy filmik nagrałem <jeszcze nópkiem byłem ;-)> również kamerką :-P Ale efekt był 10 x lepszy ;p
Nie no fajne nawet.
Znaczy się śmieszne, ale to prawie to samo :P
Pozatym:
Dobija mnie to:
Gildia: ( Tu eq ). Brawo.
Masakra nie film... ale ważne że się starał ;)
·OMFG!
Powiem jedno
¤¤ Sorry, you can't donload this file because you not too nOObish to seee it!¤¤
Typie ale żes sie zbłaznił !
Hot Sauce
16-09-2005, 06:58
@up
Gratulije angielskiego -.-' ty tez sie tym zblazniles
A film chu***y co tu duzo gadac -.-
Hunter of Freedom
16-09-2005, 11:14
lol??????????
Hunter of Freedom
16-09-2005, 11:16
Ja pie***** jaki ty chlopczyku jestes dretwy to az szkoda slow na ciebie. Takimi filmami to ty mozesz co najwyzej sobie dupsko podetrzec po sraniu wraz z ta twoja chu**** kamerom . ja nie wiem po co to wogule dawac na forum . Mogles zrobic osobny temat pt. "Ja i moje noobowski filmy" albo "z noobami wzapanbrat". Tak ze wiesz nie dawaj takich cioterskich filmow.
niezly hardcore
popieram to co mowil..ee zapomnialem cos z ortografią
Człowieku film beznadziejny naucz sie kręcic filmy ale przypał hahahah tragedia. Kamerką w ekran idiotyzm buahaha ch**a było widac non stop ekran zamazany to jakas parodia czy co buahaha
O lol , byłeś nietrzeźwy czy co , bo jak oglądałem miałem takie wrażenie. :D
Amatorka stary...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.