Pokaż pełną wersje : DL hunt - harmonia
Zapraszam do oglądania:
Dragon Lord hunt (http://gondimil.friko.pl/DL.html)
Szliśmy w ekipie:
Ja (Gondimil) - paladin lvl 35
Zoltan Wycieczkowicz - Elite knight 42 lvl
Rufen - master sorcerer 31 lvl (adv na 32 w trakcie hunta)
Loot był nieciekawy, z DLi sam shit wypadł, tylko kasa, drag hamy i 2 t-booki
Lord Muminek
27-04-2004, 20:43
SS'y super :D Nic tylko pozazdrościc :D
no no..fajny dl huncik...:) i teraz do was modki: Bardzo prosze o zdjęcie ze mnie tych upomnień bo jestem grzecznym użytkownikiem forum na www.tibia.pl
<EDIT by Dr. Omader>Jak nie przestaniesz prosic o zdjecie tego upomniania to ci nastepne walne!!! Wez sie chlopie opamietaj i zacznij patrzec na to co piszesz bo ja nie widze poprawy... nie ma to jak komentarz na poziomie"no no..fajny dl huncik...:)".... i ty twierdzisz ze sie poprawiles? a nasteonym razem jak masz do nas sprawe to na PW a nie na forum....
Spoko :] szkoda ze niedales zdiecia koncowego z lootem :( ale humcik fajny ;)
GH !!!!
normalnie fajne ss'ki :)
ja juz niedługo, bo na 20 lvlu ide na Draga z kumplami... :D
ale przy moim nabijaniu lvlu to będzie za jakieś 3 miechy :P
wypas zdjątka mogły by być zdjątka z lootu ale bez tego też są fajne:)
Walokon14
11-06-2004, 16:29
ss'y sa za<cenzura>ste. Mnie by zabil 1 dragon a tam sa Dragon lord'y. :baby: ;) :)
Pikne ss'y , Szkoda , ze moj qmpel nie chce ze mna isc na Dl hunt , DSM go nie kreci ;( ale moze kogo innego nakrece 8) Widzialem ostatno jak koles DL solowal ...
Nie mogl sobie poradzic ale jebnol exori za 250 i jakos go pokonal , naszczescie nie bylem zbyt blisko bo akurat bym dostal ...
No piknie sie polska Tibijska rozwija :) obecnie ja juz soluje DL'e :))
<edit by Dr. Omader>TO ZACZNIJ UZYWAC OPCJI >EDYTUJ< I NIE PISZ PODWOJNYCH POSTOW... i przestan zebrac o zdjecie tego upomnienia my widzimy kiedy mamy zdejmowac a u ciebie poprawy nie widac!!!
Tibianin
12-06-2004, 11:26
Super ss-y ale powiedzice ile ich zabiliscie ze taki loot kiepski(mozliwe ze gdzies pisze tylko niezauwazyelm)
Ladny hunt,Ciekawe forki,niesety loot nie zbyt dobry :)
Nudne te SS'y.... Ja bym wolal film.... Tylko widac podzial expa i nic wiecej...
@tikozax : e tam narzekasz :) nie jest tak zle filmik bylby tez dobry ale screeny tez ciekawe.
Nastepnym razem na pewno loot bedzie lepszy bo gorszego juz chyba sie nie da miec :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.