PDA

Pokaż pełną wersje : WMV movie about little history of Iridia

Rankor
15-09-2005, 23:55
To tylko maly film o Doom Brigade. Pamietacie nas?

http://rapidshare.de/files/5053468/Brigadiet*****.html <= 22MB (slaba jakosc)

http://www.megaupload.com/?d=04E774FO <= 123MB bodajze (spakowana wersja). Po rozpakowaniu 149~MB. (Jakosc b. dobra).

Obie wersje roznia sie tylko jakoscia, tresc pozostala taka sama. Wersja ciezsza jest oczywiscie lepsza. Duzo lepsza.

Film naprawde warty obejrzenia. Polecam.

Specjalne podziekowania dla Ado~ (Arnus Peter Armanio)

OGEST
16-09-2005, 00:03
Jak nas niepamiętacie, to jeszcze usłyszycie :D

Nuzifax
16-09-2005, 12:57
Fajny filmik xD

Marcisz
16-09-2005, 14:59
Jak was zapomieć troche namieszaliscie na tej iridi :) . Lecz w koncu was niema

Maxxonek
16-09-2005, 17:26
Cieszysz sie ze nas nie ma :( Buu..Filmik jest wyrombisty..i jesli odzyskam chec gry i zbierzemy sie znowu to uslyszycie o nas na jakimkolwiek swiecie =) Hail Brygada Zaglady !

nightwish_88
17-09-2005, 09:29
Bardzo fajny filmik... i ta muzyka :] . Kto zna tytuł tego utworu?

Danthorr
17-09-2005, 09:32
witajcie towarzysze =)

ripper
17-09-2005, 10:27
witajcie towarzysze =)

Dezerter się odezwał xDDD

Film jest ok, pamiętam Was jeszcze, ze względu na Dantha~ - Dezertera.

Danthorr
17-09-2005, 12:24
morda psie. odszedlem z wojny Fusion vs. Independent a nie z DB vs. Pain

Rankor
18-09-2005, 00:09
Bardzo fajny filmik... i ta muzyka :] . Kto zna tytuł tego utworu?

ZET - Aniol
W necie sa tylko 4 piosenki tego zespolu ktore w dodatku b. ciezko znalezc.
Piosenke ktora jest w filmie mozesz sciagnac stad:
http://rapidshare.de/files/4941987/zet_aniol.mp3.html

Maxxonek
18-09-2005, 03:04
Z tego co slyszalem sa tam 2 utwory..ten "czeski" jako nr.1 i nr.3 a jako nr.2 jest: Manowar - Swords in the Wind. Chyba tak.

Green
18-09-2005, 09:02
Trudno by bylo o was zapomniec ;)
To byl zaszczyt i prawdziwe wyzwanie walczyc przeciwko wam :)

Pozdrowienia : Green leady

Adolphus Elbragol
18-09-2005, 12:34
Z tego co slyszalem sa tam 2 utwory..ten "czeski" jako nr.1 i nr.3 a jako nr.2 jest: Manowar - Swords in the Wind. Chyba tak.

Nie Czeski a Bialoruski. Chyba

Drugi jest rzeczywiscie Manowar - Swords in the Wind. Potem znowu Aniol. Na koncu zas: System of a Down - The System is Down.

@Green, ciekawe, czy gdyby pozniejsze Six Sens przylaczylo sie do Inde~, a nie do Fusion, zmieniloby to wynik wojny. Tak czy inaczej - Iridia z jej wszystkimi wojnami, huntami i akcjami byla najciekawszym swiatem, na jakim przyszlo mi grac, a ludzie z DB... heh, brak slow.

No...

A tam, gdzie brak slow, trzeba dzialac innymi srodkami wyrazu.

I tak powstal ten film.

@Down: ;)

Zikenus_Piotrek
18-09-2005, 18:00
Któż nie pamięta tej grupy szalonych, bezwzględnych ale i świetnie grających chłopaków:) Szczególnie w pamięci zostali mi Szczurusek, Maxxonek i Sinvord :) Pierwszy mnie zabił ( moją starą postać ;p) a dwaj pozostali byli dla mnie jednymi z symbolów serwa:) Pozdrownienia dla całego Doom Brigade i oby jeszcze kiedyś powrócili z nimi było ciekawiej :):)

Realm
18-09-2005, 18:53
@Rankor

Wez daj link jeszcze raz do piosenki, ona poprostu ownzuje o.O

a sam film w polowie mi sie urywa :<

Slay
18-09-2005, 19:22
Nie Czeski a Bialoruski. Chyba

Nie chyba, a na pewno =P
A sam plik muzyczny trafil do tego filmu dzieki <tadam!> slayowi rzecz jasna =P </tadam!>

Slava, Zywie & Hail Doom Brigade.. gdziekolwiek bylismy, jestesmy i bedziemy.

comodore2000
19-09-2005, 15:48
Musze przyznać że film mi sie bardzo podobał pokazał wiele co osiagneliście ale nie pokazał waszych błedów :P

Lord-Saimon
19-09-2005, 16:58
Hail RL friends Laki Looq itp :D:D pozdro DB xD

Adolphus Elbragol
01-10-2005, 15:14
Musze przyznać że film mi sie bardzo podobał pokazał wiele co osiagneliście ale nie pokazał waszych błedów :P Zeby uniknac takich kommentarzy, zrobilem kawalek o naszych deadach. Gdybym mial wiecej "bledow" zarejestrowanych na tibiacam, pokazalbym je.

Maxxonek
01-10-2005, 18:33
Któż nie pamięta tej grupy szalonych, bezwzględnych ale i świetnie grających chłopaków:) Szczególnie w pamięci zostali mi Szczurusek, Maxxonek i Sinvord :) Pierwszy mnie zabił ( moją starą postać ;p) a dwaj pozostali byli dla mnie jednymi z symbolów serwa:) Pozdrownienia dla całego Doom Brigade i oby jeszcze kiedyś powrócili z nimi było ciekawiej :):)
o.O To pozostaly Ci w pamieci nie te osoby co powinny..my tam tylko sprzatalismy..

Trudno by bylo o was zapomniec ;)
To byl zaszczyt i prawdziwe wyzwanie walczyc przeciwko wam ;)

Pozdrowienia : Green leady
The same to you Green =) Dzieki za screeny domku kiedys tam =D

Hail Aurak, Draconites, Bozacks and SIVAKS ! (and some Eggs of course =))

Signed,
//Maxxonek
//Sivak of the Doom Brigade (Crazy Blocker)

Marcisz
01-10-2005, 20:10
Maxxonek przyjedziecie w koncu na ten basen do swiebodzina ?? :D powspominamy :)

Marcisz
01-10-2005, 20:11
Maxxonek przyjedziecie w koncu na ten basen do swiebodzina ? :> powspominamy stare czasy huehue :)

Przybitek
01-10-2005, 20:43
Eh moglbym sciognac ta lepsze wersje ale mega upload to szmelc a rapid takich duzych plikow nie obsluguje np na mega uploud mam trans 50 kb/s a na rapidzie 1,5 mega na sec jest roznicA?? ;P eh sciogne z rapida obejrze i daje edita ;p

Maxxonek
01-10-2005, 20:47
Maxxonek przyjedziecie w koncu na ten basen do swiebodzina ? :> powspominamy stare czasy huehue :)

Nie przyjezdzamy po tym co zrobil Saimon. Trzymaj sie.

Szczurusek
02-10-2005, 00:05
Ehh filmik wiadomo ... =) No a co do DB zycze milego jednoczenia sie bo jak wszyscy wiemy ja jednoczyc sie nie bede, mimo ze mam wsrod was przyjaciol, koniec z Tibia to koniec z Tibia i tyle. Moglbym to w sumie dla was zrobic, ale jednak wole skonczyc z ta gra zanim ona skonczy ze mna =)

Maxxonek
02-10-2005, 00:06
Ehh filmik wiadomo ... =) No a co do DB zycze milego jednoczenia sie bo jak wszyscy wiemy ja jednoczyc sie nie bede, mimo ze mam wsrod was przyjaciol, koniec z Tibia to koniec z Tibia i tyle. Moglbym to w sumie dla was zrobic, ale jednak wole skonczyc z ta gra zanim ona skonczy ze mna =)

Ze tak sie wyraze - bzdury. Zrobisz to dla nas albo hantat na rl ! Btw. love ya bro ;*

Anum
04-10-2005, 16:40
Oglądając pierwszy raz aż mi się łezka w oku kręciła. Ech te stare dzieje :).

Rankor
05-10-2005, 15:37

Szczur, do maja zostalo duzo czasu, Zdarzysz jeszcze to przemyslec. ;)
Pomyslec, ze taka IMO slaba gra porafi tak dobrze jednoczyc ludzi...

Reth'ik,
09-10-2005, 01:52
;( Film świetny... Wzruszylem sie podczas ogladania.
To nie jest tylko guildia... To jest coś wiecej....

~~Hail DB~~

Lord-Saimon
09-10-2005, 11:24
Nie przyjezdzamy po tym co zrobil Saimon. Trzymaj sie.
co ja wam takiego zrobiłem?? xD wiecie basen otwarty od pn. do niedzieli w godz. od 9.00 chyba do 22.00 welcome to Świebodzin :)

Maxxonek
09-10-2005, 12:19
co ja wam takiego zrobiłem?? xD wiecie basen otwarty od pn. do niedzieli w godz. od 9.00 chyba do 22.00 welcome to Świebodzin :)

Taa,juz wyjezdzamy -.^ Take care Swiebodzin, bez niektorych =)

Lord Dreathan
09-10-2005, 15:18
Jedyne co mi się nie podobało to to, że dwa razy leci ten sam utwór.

Lisu
11-10-2005, 02:40
Jak zwykle nie zalapalem sie na film'a....

Filmik... znośny..... :D
Gildia... Miodzio....

....Take care guys....

Adolphus Elbragol
11-10-2005, 11:29
@Lisku, kijasnie dlugo pytalem, czy ma kto jakie filmy z dzialanosci db. Nie dostalem zadnego z Twoim udzialem.

@Lord Dreathan, fakt, moglem wrzucic tam cos innego, ale aniol tez ownuje.

@Reth, nie ma co plakac, trzeba wyczekiwac maja :)

@Saimon, insultowanie gildii i udowadnianie na kazdym pojedynczym kroku, jak zalosnie niski jest twoj poziom wypowiedzi i tak dalej. + pomoc niewlasciwej stronie podczas trapu na Sheilon. Wymieniac dalej?