Pokaż pełną wersje : Pytanie - NPC Lil - pracuje nad questem :D
Czy ktoś zna może i wie gdzie jest npc o nazwie Lil bądź też podobnej? np Lilly Lilian itd :)
@down
No ale nie wiadomo czy to jest quest. Dopiero nad tym pracuje.
No ale skoro tak to dobra. Nie chodzi mi o quest, po prostu sie pytam: CZY KTOŚ ZNA NPC O IMIENIU PODOBNYM DO Lil ?
@2xdown - dzięki za wsparcie :)
quest spoiling is forbidden
@edit
Skoro piszesz Pytanie - NPC Lil - pracuje nad questem :D
to mozna wnioskowac ze prosisz o pomoc q quescie :P
Jerkov Thundersword
16-09-2005, 00:06
quest spoiling is forbidden
On pyta tylko gdzie jest npc a nie jak wykonać quest. To tak samo jakbym zapytał gdzie jest npc Aruda. Niestety nie wiem gdzie znajduje się npc o imieniu Lil~, ale zapewne gdzieś na pacc area.
Lilly jest na rooku i sprzedaje antidote :] :] :p :p ale raczej nie o tego NPC ci chodzi :D
No właśnie też mi się nie wydaję żeby to o nią chodziło choć kto wie :)
Podejrzewam, że to Lil wyciągnąłeś od Spoconego Cyclopa? Tak?
Z tego co pamiętam (?) npc Lil był gdzieś przy/w Dark Catherdral
Van Deer Zudrak
16-09-2005, 22:17
Niejestem pewien ale na Pacerze (taki serw) kręci się po Thais (aktualnie jest koło froda)
P.S.
Niejestem pewien czy ta kobita sie lily nazywa !!!! (Mugłbym to sprawdzic ale o tej porze są kolejki na serw :P)
On pyta tylko gdzie jest npc a nie jak wykonać quest. To tak samo jakbym zapytał gdzie jest npc Aruda. Niestety nie wiem gdzie znajduje się npc o imieniu Lil~, ale zapewne gdzieś na pacc area.
Pytania o NPC to też QS, o ile się nie myle.
@ Up
A jeśli chciałbym się dowiedziec gdzie na Rooku jest NPC Questin to też byłby QS? Jeśli ktoś pyta o NPC który sprzedaje coś, kupuje, jest ogólnie dostępny, nie tylko do questów to nie widzę powodów by nie powiedzieć gdzie się znajduje.
Aczkolwiek nie wiem jak jest z tym NPC Liljakośtam
Podejrzewam, że to Lil wyciągnąłeś od Spoconego Cyclopa? Tak?
Dokładnie :) W jednym z postów dowiedziałem się że lil ale z małej litery oznacza również dwarfy :)
master czajoh
17-09-2005, 17:18
Pytania o NPC to też QS, o ile się nie myle.
raczej nie, a jeśli bym spytał gdzie jest npc np. sprzedający runki to to był by quest spooling ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.