zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibiacam=Podsumowanie ;D

Bartolini
27-04-2004, 21:43
Cze. zalozylem ten temat dlatego ze juz mam powoli zamieszanie. ;) Czy jest juz tibiaCam do najnowszego clienta czyli (chyba) 7.26 ??jakies filmy?? A co do krecenia filmikow to jak sie wloguje to odrazu sie tworzy czy w odpowiednim momecie moge wlaczyc start a nastepnie stop. dziekuje za wszystkie odpowiedzi ;)

wjskatecrew
27-04-2004, 23:01
no właśnie czy moge prosic o wstawienie lnku do najnowszej tibi cam tylko prosiłbym o linka sprawdzonego i bez zadnych key logerów bo ja juz tesz sie troche głubie z tymi tibiacamami bo nie dawno 1 sciagałem a jusz musze zmieniąc plx o pewny link

emill
28-04-2004, 17:22
A gdzie jakieś ssy???(

ancient kavu
28-04-2004, 18:05
Jest.Na nowym tibicam mozna ogladac filmy z poprzedniej wersji ;)
Z reszta są specjalne tematy od tibicam i tam znajdziecie wszystkie odpowiedzi, WSZYSTKIE.
Temat do zamknięcia

rex
28-04-2004, 19:14
nauczcie sie czytać, nauczcie sie szukać, albo zmiencie forum na www.tibia.xx.pl bo tam jest oddzielny dział na tibicam. Zobaczcie co sie dzieje, pytacie tutaj o tibicam i zawsze sie znajdzie jakis matoł co sie zapyta o SSy....

n3m3s!s
28-04-2004, 21:22
Ludzie nauczcie sie nareszczie nie robic balaganu i pomyslec takze o moderatorach ktorzy musza po was sprzatac. To juz przestaje byc smieszne. Jest przyklejony temat o Tibicam wiec piszcie w nim !!