Pokaż pełną wersje : Tibiacam=Podsumowanie ;D
Bartolini
27-04-2004, 21:43
Cze. zalozylem ten temat dlatego ze juz mam powoli zamieszanie. ;) Czy jest juz tibiaCam do najnowszego clienta czyli (chyba) 7.26 ??jakies filmy?? A co do krecenia filmikow to jak sie wloguje to odrazu sie tworzy czy w odpowiednim momecie moge wlaczyc start a nastepnie stop. dziekuje za wszystkie odpowiedzi ;)
wjskatecrew
27-04-2004, 23:01
no właśnie czy moge prosic o wstawienie lnku do najnowszej tibi cam tylko prosiłbym o linka sprawdzonego i bez zadnych key logerów bo ja juz tesz sie troche głubie z tymi tibiacamami bo nie dawno 1 sciagałem a jusz musze zmieniąc plx o pewny link
ancient kavu
28-04-2004, 18:05
Jest.Na nowym tibicam mozna ogladac filmy z poprzedniej wersji ;)
Z reszta są specjalne tematy od tibicam i tam znajdziecie wszystkie odpowiedzi, WSZYSTKIE.
Temat do zamknięcia
nauczcie sie czytać, nauczcie sie szukać, albo zmiencie forum na www.tibia.xx.pl bo tam jest oddzielny dział na tibicam. Zobaczcie co sie dzieje, pytacie tutaj o tibicam i zawsze sie znajdzie jakis matoł co sie zapyta o SSy....
Ludzie nauczcie sie nareszczie nie robic balaganu i pomyslec takze o moderatorach ktorzy musza po was sprzatac. To juz przestaje byc smieszne. Jest przyklejony temat o Tibicam wiec piszcie w nim !!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.