zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kłopot z Shieldingiem

DruS
16-09-2005, 13:05
Siema, mam problem... mam knight 14lvl skille: 46/43, gdy trenie to mam -full def, bad sword ( dagger ) leją mnie dwa potworki ( najczęściej 2x elfy ) i niewiem czemu Swording leci dużo szybciej od Shieldingu bo aż o 3 ! co zrobić żeby teraz szybciej rusł shielding a mniej swording żeby to sie wyrównało mniejwięcej ! Prosze o Pomoc :(

Cacuss
16-09-2005, 13:26
Najprawdopodobniej potwory sa za mocne albo ty masz za slaba tarcze i wtedy duzo ich ciosow leci na pancerz albo zabieraja ci zycia, a shielding robi sie wtedy gdy blokujesz ich ciosy (chmurka na twojej postaci). A wogule magiczne przycisk szukaj : trening. Masz tam napisane od A do Z jak sie trenuje.

wielki90
16-09-2005, 13:45
Siema, mam problem... mam knight 14lvl skille: 46/43, gdy trenie to mam -full def, bad sword ( dagger ) leją mnie dwa potworki ( najczęściej 2x elfy ) i niewiem czemu Swording leci dużo szybciej od Shieldingu bo aż o 3 ! co zrobić żeby teraz szybciej rusł shielding a mniej swording żeby to sie wyrównało mniejwięcej ! Prosze o Pomoc :(
Jeżeli chcesz wyrównać skile(głupota) to wal np. z fista lub axe, albo z czego kolwiek. Pamietaj, że co 30 sec musisz Blood Hita zrobić :) Lepiej ciągle trenić swordem i nie równać skili gdyż jest to strata czasu.

Sylvien
16-09-2005, 14:39
Trenuj tak, jak trenujesz.
Na większych skilach Ci sie wyrównają. Ja osobiście miałam zawsze shielda o dwa większego (np 44/46) A obecnie mam skile 70/69 (25% do shielda) Więc don't care.

Enjoy.

~GooFy~
16-09-2005, 17:31
A ja sie wogle dziwie ze trenisz na elfach . Idz lepiej na dwarfy albo lepiej na roty (roty roxx :D ) a wogle super magiczny przycisk "szukaj"

DruS
16-09-2005, 18:09
Ok wielkie dzięki :P Możecie zamknąć ten temat jak coś ;) a co do tarczy to ma Dwarven Shield'a :] NarQa :D

emilok
14-09-2006, 11:48
Na takich skilach jeden leci parę chwil, pewnie po drodze na miejscówkę coś stukłeś raz czy dwa i fighting podskoczył.

Kruca, nie zauważyłem że to wrzesień ale 2005 roku :P