zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Rozmowa Z GOD'em tibii

KoZa01
16-09-2005, 16:54
expie se na gl i odzywa sie do mnie Guido on Berylia
pyta sie czy sharuje konto mówie nie czy cheatóje mówie nie a on na to give me your account number and password ja mówie why ? a on na to musze sprawdzic czy nie uzywasz cheatów i czy nie sharujesz konta ja mówie nie a on give or i must delete your account dałem mu i kolo sie pyta gdzie jestes w tibii ja mówie GL carlin a kolo come to depo ja mówie ok ide sobie ide i nagle wywaliło z gry i do tej pory nie moge wejsc ;/ o co moze chodzic
raz pisze Account number or password is not correct.
a raz Your account is disabled for five minutes wait. ;/
nie wiem czy postac istnieje czy mi ja wykasował ma ktos jakies pomysły ;/

Vamerian
16-09-2005, 16:56
Jakiś gościu podszył się pod Guido, i cię oszukał.

Maximus89
16-09-2005, 16:59
Jestes noobkiem i dales passy jakiemus oszustowi. Pozegnaj sie z twoja postacia i calym accountem bo.....MASZ HACKA

Lucifer
16-09-2005, 16:59
podstawowa zasada.
ZADEN Z GM NIE MA PRAWA PROSIC O PODANIE NR KONTA I HASLA

co moge powiedziec...LOL!

Duke Dran
16-09-2005, 17:01
Hack :S przykro mi przyjacielu.

Asthan
16-09-2005, 17:02
To niebył GM to był oszust nigdy niepodaje sie swoich passow NIKOMU to sie tyczy GMów tesz to pisze jak zaczynasz grac w tibie jak chronić swoj accont

Duke Dran
16-09-2005, 17:02
Poprostu hack... może to będzie jakaś naucza dla ciebie na przyszłość.

Majin
16-09-2005, 17:04
Mało możesz zrobić, bo zostałeś shakowany :confused: Maximus89, widzę, że nie za bardzo wiesz co to nOOb :/ (ewentualnie jesteś cięzkim przypadkiem newbie :p ) Dużo straciłeś? Jaki miałeś level? Zrób sobie nową postać i nikomu nie podawaj swoich passów (no chyba, że tata będzie chciał zobaczyć co to Tibia :p )

Raul
16-09-2005, 17:06
Czytajcie, czytajcie ten temat i zobaczcie jak wielkim idiotą można być. Wałkowane setki razy o tym, ale nie, po co mi wiedzieć, nie? ;)