Pokaż pełną wersje : Fake?
Kargulek
16-09-2005, 18:53
http://i7.photobucket.com/albums/y263/kargul/helmy.gif
Nie wiem czy to fake czy prawda,ocencie:pjak bylo to sry
btw ten typ na screenie to 110ek z antica:p
Mi się zdaje że to fake... Widzicie tą lewą strone drabiny przy golden helmecie?
OnlyM(PL)
16-09-2005, 18:58
moze byc fake albo nie widzialem jak niektorzy H-lvl na starych swiatach mieli vinget?, horned, golden. na tibianews jest ss jak 2 gosci ma thunder hammer MLS great axe i chyba blassed shield. Ale raczej to fake -.-
Raczej to nie jest fake. Wszystkie te hełmy na anticie istnieją (niedawno nawet była aukcja horned, i winged helmetu, więc możliwe że ten osobnik kupił je do swojej kolekcji:P ) A drabina tak wygląda ze względu na błąd w grafice.
Thristen
16-09-2005, 19:31
Raczej to nie jest fake. Wszystkie te hełmy na anticie istnieją (niedawno nawet była aukcja horned, i winged helmetu, więc możliwe że ten osobnik kupił je do swojej kolekcji:P ) A drabina tak wygląda ze względu na błąd w grafice.
Swięta racja ;F
To jest kolekcjoner i pewnie cala kaske jak ma/Zdobedzie Wydaje na te cacka!
zreszta mozna sprawdzic ktos kto gra na antice czy to nie fake :p
moim zdanie fake.. nie spotkalem sie z takim bledem (drabina)
Chessterr
16-09-2005, 19:36
Fake. Błąd z drabiną...
Xan Arcanist
16-09-2005, 20:48
Fake <limit 10 znaków>
e co tam muwić fake na 100% !!
jezeli antica to moze to byc prawdopodobne. tam sa rozne ciekawe itemy. ( dla debili i kretynow, ktorzy potrafia tylko powiedziec ze ss moze byc tylko i wylacznie fakiem - antica to najstarszy serwer tibii )
Gratz dla tych wszystkich, którzy mówią, że to fejk <wiem, że się pisze fake xP>. Otóż na 99.9 % mylicie się xP. Jakbyście nie zauważyli Antica to najstarszy serw i takie cuda mogą się tam zdarzyć xP.
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=944862
Cos jeszcze? Bylo na tibianews~
Moim zdaniem to nie jes Fake :) jak wiecei antica najstarszy server :p np Kiedys Golden Helmety Dawaly Warlocki :) Wiec dlatego tak duzo ich jest na Antice ;P moze sie myle ale na 99% to nie Fake
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.