Pokaż pełną wersje : To jest mój fart
Termbest_pol
28-04-2004, 09:33
Ostatnio chodze czesto na quardy dwarfy a wiec tak se bije bije loocik taki sobie scale armory battle shieldy i double axe a tu nagle bije 3 dwarf quardy i : 90 kasy 2 small amnestyt i battle hammer w tych quardach no poprostu oczy mi wszysly nawieszch :D dla mnie to nie jest tak dobre ale jak wiecie na tibia.pl jest dzial potwory patrze a tam small amnestyt bardzo rzadko :) no to sie ucieszylem no i dalej bije zabijam 2 nastepne i Stell helmet :) taki to ja mam fart :D
fajnie tylko szajsko i po co o tym piszes???
Coz za wspaniala historia...
NO co, chlopak chce sie pochwalic a wy go bluzgacie :]
Gratz farta ;)
Wadimek jestetem w 100% przekonany ze ten koles gra lepiej od ciebi, ty napewno z sd chodzisz na roty.
Gratz lootu:]
Oryginalnie dodany przez Wadimek
fajnie tylko szajsko i po co o tym piszes???
daruj sobie chlopak chce sie pochwalic to niech sie chwali jak ci nie pasuje nie musisz czytac
idZi Master Of Dizaster
28-04-2004, 15:10
heh..no luz graatz loot
Kebab Mathayus
28-04-2004, 15:13
takie sa wlasnie guardy a loot jest jeden z lepszych ze wszystkich potworow w tiibi bo wyrzucaja smiecie warte po okolo 100 gp bardzo czesto i mozne bardz oduzy bp wpisac
Guardy są bardzo dochodowymi i expodajnymi potworkami. Właściwie to są najbardziej opłacalnymi od pewnego levelu. Moga o tym poświadczyć takie osoby jak Gladaihtor, Shtahet, Paladinka czy El Juez, które często się widzi właśnie w kopalniach na guardach... A do amall amethystów miałeś naprawdę szczęście :) Bo rzadko wypadają. Mi średnio raz na parę godzin hunta :P
A mi w ciągu 10 minut wypadły 2 silver amulety, ale się nie chwale
Artuditu
28-04-2004, 16:31
Nom tez bym chcial nawet czesto takie bardzo bardzo bardzo rzadkie rzeczy znajdowac w potworach. :P
]v[ichal
28-04-2004, 16:35
hehe niezly fart , ale ostatnio tez mialem farta wiec nie narzekam - ide sobie na ghoule i otrwieram pierwszego lepszego (mysle-a moze akurat bedzie viking) otwieram a tam life ring .. za 5 minut zabijem kolejnego i drugi life ring - sprzedalem obydwa za 1 K jakiemus kolesiowi - to sie nazywa fuks
To i ja się dorzuce do tej listy farciarzy. Otóż na roku z rata wypadl mi..... <napięcie rośnie> jacket :D A tak wogle to był bh shield z bh, life ring'i z ghouli, 7 silver amuletów z trolla tylko jeszcze na dwarven ringa poluje bo pić się chce ale hicks'owanie mnie wqrza (raz po pijaku wszedlem w ogień na lol lvl'u i mi zostało 6hp - rozumieta przykre wspomnienia...)
Ja farta mam glownie ze slabymi potworami (3 wedki ze Swamp trolli w ciagu godziny expienia albo kupa kasy z rotow). Ciagle poluje na dsy, a mindstone, mysterioush fetish ani g-shield nie wypadly :/
No to gratuluje farta, bo ja akurat to loota to mam strasznego pecha :( Tak jak napisał ]v[ichal to miał największego farta chyba. Bo ja gram sorkiem i zawsze chodze an ghoule poexpować, zabieram 3-4 bp hmmów i siedze tam sporo czasu i cały czas mam nadzieje, że wkońcu znajde life ringa, bo do tej pory nie znalazlem rzadnego :/
Oryginalnie dodany przez ]v[ichal
sprzedalem obydwa za 1 K jakiemus kolesiowi - to sie nazywa fuks
Ale zes sie chlopie zblaznil...Tanio sprzedales i to bardzo na Novie life ring stoi 700 gp , zakladam ze grasz na innym swiece i tam jest drozej.
Co do mojego zadkiego loota to hmmm... No life ringi z ghouli to podstawa ;p a cos zadszego ... hmmmm aa pamietam takie diamenty z huntera nie pamietam nazwy ale wypadly mi 2 xD
Moje farty:
3 silver necklates w dwuch pokojach po 5-6 troli kazdy.
4 small ametists po wizycie w cyclopolis (guardow zabilem naprawde malo).
Yellow Gem chyba z 4 arkanisty jakiego zabilem (poczatkowo myslalem ze to GP)
Po ~500 smokach bez rare w 3 kolejnych: Small Diament, Dragon Shield, Dragon Hammer.
BoH + mistic turban w czwartym necro.
Dzisiaj 4 studed legs w 4 kolejnych spearmanach (niestety na main :( )
Moje 2 farty to :
kiedy za 6 gp dostalem backpacka hmm :)
i kiedy zabilem beha i mialem bh shield a potem two hand sword
LUDZIE POMOCY. DOSTALEM HACKA I STRACILEM DP NA CALMERZE. MOGLI BYSCIE MI COS DAC. NIE CHCEM WYLUDZAC RZECZY OD GRACZY PROSZE TYLKO O POMOC ZA WSZYSTKO JESTEM BARDZO WDZIECZNY
PIOTRAK CALMERA
Moje 2 farty to :
kiedy za 6 gp dostalem backpacka hmm :)
i kiedy zabilem beha i mialem bh shield a potem two hand sword
LUDZIE POMOCY. DOSTALEM HACKA I STRACILEM DP NA CALMERZE. MOGLI BYSCIE MI COS DAC. NIE CHCEM WYLUDZAC RZECZY OD GRACZY PROSZE TYLKO O POMOC ZA WSZYSTKO JESTEM BARDZO WDZIECZNY
PIOTRAK CALMERA
Mój fart (chcociaz kiedys i tak musiało by się zdażyć)
Zabijam i zabijam głupie szkieletony nową postacia nabiłem se już z 8 na 9 lv i 0 viking helmettow (a zbieralem tylko te bo z lenistwa niechcialo mi sie lootbaga robic i go taszczyc ze soba), pozniej sobie ide zabijam 3 szkielty i we wszytkich vikingi :/
gratz to trzeba miec szczescie ja na guardach expie od 47 narazie do 50 obecnego i wylecialo 10 steel helmet i sporo kasy tylko 3 axe ringi a small ametyst to jak boh z bk ....
Mój najlepszy fart to był dragon hammer z pierwszego smoka jakiego zabiłem na Tibii :]
Ja mialem dobra historyjke... :)
Ide sobie moim sorcem (pierwsza postac) ide sobie ide ide ide ide ide na trolle i ide ide ide az w koncu doszeldem.... :D No i przeszukuje ciala (chyba bylem za glupi zeby isc na trolle [chodzilem na ciala zabitych trolli bo trolle meni bily na rookardzie i sie balem LOOL :D]) i znalazlem silver amuleta.... nie wiem co to jest ale zakladam ... potem ide na dol do jaskini jakiegos tam klany trollowego i widze Baga. Jak zwykle Zajrzydzura wszedzie musi poweszyc i znalazlem scale armora :) ciekawe po co ktos go odkladal (jak wiadomo po trollach takie rzeczy nie wypadaja) ale sie cieszylem :)
Szkoda ze jak wracalem to mnei Witch zabila :) nie wiedzialem ze nie wolno tam lazic
TheNatoorat
07-05-2004, 17:20
Moja fartowna historyjka? Hmm...
2 dni temu poszedłem palkiem 12 lvl na PoH...
ide ide ide ide ide...
patrzę, mino guard... biję... zginał... loot? Double axe! Idę dalej - 2 cyce. Biję... zginęły... patrzę... w jednym halabarda i wolf tooth chain a w drugim club ring! Ide dalej, zobaczyłem że przydałaby miu się mana. Myślę... "ludzie zostawiaja żarcie w minosach" podchodzę... bronze amulet! I wtedy to dowiedziałem się o pewnym quescie i zdobyłem 5 power boltów, 12 burst arrowów i talon! TO był fart...
maszlesz
07-05-2004, 17:28
A ja chodze na te guardy i chodze... juz chyba z 5 lvl'i na nich zrobilam (wczesniej z blokerem :) ) teraz już sama i nie miałam zielonego pojęcia, że one small ametysty dają, bo nigdy mi się żaden z nich nie trafił :(
W ogóle szczęścia do loot'u nie mam. Z cennych rzeczy jak dotąd znalazłam 1 guardian shield w DS (a ubiłam ich setki) i raz war hammer z ww (też po duuuuuuźej ilości zabitych ww). I tyle szczęścia. I wogóle zawsze na brak kasy cierpie i EQ mam do bani :( Ale może jeszcze szczęście mnie spotka :)
Ja uważam, że mam naprawdę zajefajnego farta. W jednym tygodniu: war hammer z wild warriora, plate armor z valkiri, beholder shield z beholdera, halabarda i club ring z cyklopa. Hmmmm... wydaje mi się, że coś jeszcze, ale nie pamiętam.
@Vorment
Wiem chyba o jakiego baga Ci chodzi :) On jest z pewnej skrzynki :P Ale jak ludzie zobacz juz co im sie trafilo to zazwyczaj ze szczescia wyrzucaj na ziemie :P
A co do mojego farta to jest pewien loot z beholdera :)
Otóz:
Beholder Shield
Morning Star
i jeszcze kilka gp
To wszystko w jednym :) Wiem ze morning star jest czesty ale w takim zestawieniu :)
Mathayus
13-05-2004, 17:59
no jak fart to fart
nmiales naprawde duze szczescie zadko tak sie zdaza
Faolitiarna
13-05-2004, 19:21
ja tam chyba najlepsze co znalazłem to 6 macek podczas treningu tak żebym oczywiście nie expił i nie nastawiał się na hunt idę patrze a tu macka(mace dla niekumatych) biorę a tam następna, razem były 4 jedna wypadła z rotworma a jedna dostałem za darmo bo się zadarłem z głupia frant że potrzebuje podszedł koleś i mi dał 8)
The_FaLLen
13-05-2004, 19:28
Fajnie tylko po co mi to wiedziec.Chcial bym mieć takie szczęście na dsach same guardian shieldy :D
Ja zawsze myslem ze jak dragona zabije to mi odrazu wypadnie dragon shield i wszytskie rare... Ale w pierwszym trafilme small diamond, nie ucieszylo mnie to ale jak na stronce sprawdzilem a tu bardzo zadko to bylem w niebo wziety :P (co robi z czlowiekiem 300gb :P)
Mi tam często z Valkyrii wypadają Plate Armory i
Two-handed axe. :))
Na 14lv to bardzo opłacalne szczęście.
Pitagora
15-05-2004, 09:10
mi tam moim knightem z valkyri wypadlo z 7 plate armorow, a po 2-3 godzinach expowania na outlaw camp 2 war hammerki :>
WOWOWOWOWOWOW Ja otwrłem przypadkowego parcela leżacego w depo(potrzebowalem do treda, nie chodze i nie żuluje) i był w nim bow i chain armor, a że mialem szczęscie to opyliłem za 300gp:)
knight66
16-05-2004, 16:08
Naprawdę miałeś farta ale mi z huntera wypadly 2 razy z rzedu dragon neckace wiec to tez fart no nie:)
Mój best fart:
Zbieram se parcele bo na domku widziałem z 5 runków i zbieram zbieram mam 200capa jeszcze i parcel is too heavy. No to ja o co kaman i sprawdzam ile waży. 1678(sic!) do dziś pamiętam tą liczbę było w nim 15 scale armorów magic light wand loot bag z macek i viking helmetów spellbook i inne śmieci. :D
ja mialem farta jak poknalem cyclopa i mialem 50 hp a tu wychodzi nastempny !!!
ja spiepszam a tu jakis gosc idzie i po cyclopie !!
to byl moj fart!!
moj brat mial farta bo znalazl 1,8k:):):]:]!!
kubusiek
17-05-2004, 15:30
no no farta masz ostrego. ale ne zabardo wiem po co o tym gadasz. muj fart :
z kumplem zabilem smoka otwieramy D-shield i d-hammer :P ja dostalem hammera i reszte a on shielda woalbym na odwrut ;(
Moj fart :D : Mialem 12 lvl druidem i poszedlem z kolega na ds 8) nawalalem go hmmkami (bez niewidki)z wielkim trudem i z uhami udalo mi sie go rozwalic i wypadla guardians shield 8o 8o Byl to moj pierwszy DS w karierze wiec bardzo sie cieszylem :P :))
Teraz to DSy masowo wycinam z niewidka zeby nie tracic hp :P I poszukuje g - shielda :P :D
-------------
Wulkan of the druid -> Julera -> Carlin -> 17lvl i 22 mlvl (i rosna)
V.E.N.O.M
20-05-2004, 13:48
najwiekszy fart to dwa bronze amulety po kolei w dwuch mino
Moje największe farty:
1. Beholder Shield
2. 2 small ruby w 2 kolejnych amazonkach
3. drugi gs i k armor
4. pare dh
Renihali
20-05-2004, 21:34
NIekotorzy moga mi wierzyc lub nie ale to prawda...
Ide se do Kazordoon moim druidkiem no i jestem w depo... otweram se dla beki baga a w nim ... KNIGHT ARMOR I PLATE LEGSY !!! Myslalem Ze Sie Poleje Ze Smiechu I Ze SZCZESCIA !!! A Ostatnio w Deadhumanie znalazlem guardian shield :D:D:D A Procz Takich Tych To jeszcze powiem ze zrobilem z 5 leveli na dwarfach i rotach a w depo mam juz z 6 dwarven ringow :D:D No i to hyba wszystko aha i Jeszcze moim knighte mz pierwszego BH solo wypadl mi 2handed sword... A halabarda w cycu byla czesto takze tez mam farta :D:D
kumpel na fibuli w ciągu okolo 40 min wyciagnał z bh 4 two-heandet swordy ^^
ja niedawno wracając z expa z kopalni znalazlem trupa a w nim dragon hammmer i bp ale mi koles za*** trupa X(
aha 1 wyprawa na poh i z 2 GS'a wypadły k legsy :D (byłem z 2 kumplmi ale spodenki ja nosze 8) )
Termbest_pol
23-05-2004, 06:35
Dzieki za te wszystkie posty nie sadzilem ze asz tak duzo napiszecie (moj pierwszy teamt 5 gwiazdkowy) zapraszam na dalsze postki :)
Mister Knight
24-05-2004, 21:01
Fajnie, też tak bym chciał. Sory że wykorzystam twój temat ale nie mogę się powstrzymać 8o
Pierwszy raz dzisiaj poszedłem solo na dragona. pierwsze 3 nuda :/ Później 4 smok, wypadły mi p-legsy, serpent sword, prawie 100gp w kasie, i parę burst arrows. Jak na mnie pierwszy hunt i takie rzeczy to fajnie :P Później na AmazonCamp ktoś zlurował zerka, no i że ja go pokonam :P to ide sobie twardo na pomoc. Patrze dead body. Otwieram a tutaj dragon-hammer. Wracam do depot i mój kolega kończył z Tibią, dał mi wszystko co miał w depot pamiętam też mialem niezla breche później :D POZDRO600
P.S. jeszcze raz sorki za wykorzystanie twojego tematu :baby:
Termbest_pol
24-05-2004, 21:27
Oryginalnie dodany przez Mister Knight
P.S. jeszcze raz sorki za wykorzystanie twojego tematu :baby:
E tam stary ja zachecam do tego zeby sie dopisywac (swoje farty) a wiec nie przepraszaj ;)
Pierwszy hero c shield
drugi hero hunt c arm c legs 2 fs i cos tam jeszcze
Pierwszy demon hunt g legi p ammy 2 g ringi.
drugi necro hunt bohy
jeszcze kilka takich bylo ale nie pamietam juz
Szczawix
25-05-2004, 09:37
:] jak mialem deda ;( i wypad mi skul staf to zdążyłem się wrucić i nikt mojich zwłok nie obszukał
z becho two chandedsword i becho shield z jednego
1 drag i d shield i d hammer :))
1. z 4 huntow na BH wypadly mi 3 Bh shieldy :]
( kazdy hunt liczyl gora 3 godziny )
2. Mysterious Fetish z DS'a w HG xD
Externus
26-05-2004, 19:52
ja raz zlootowalem golden legi z demona :D robilem za blokera wiec mialem baaaaardzo duze wydatki (jakies 50 bp uhow ... masakra) ale team pozwolil me golden legi i giant sworda zatrzymac :) reszte wzieli oni bylo tego dzies drugie tyle ale w innych itemach wiec ja jako 1/4 druzyny dostalem polowe lupu :):D:):D
Frank Horrigan
27-05-2004, 14:33
5 godzinny hunt przy necro house. Efekt??
- 4 life ring'i
- 1.5 bp viking helmetów
- bp scale armor'ów
- kupe kasy
- mind stone z DS'a
Monoskar
27-05-2004, 14:40
Wczoraj pierwsze 2 zabite stworki to Dwarf (wypadł dwarven ring) i Dwarf Soldier (wypadł axe ring).
Może ktoś chce zamienić axe ring'a na sword ring'a na Hibernie w okolicach Carlin :P
Faerghail
28-05-2004, 10:32
Brass armor i chain armor - (rownoczesnie) z mino guarda
chrzanu5
30-05-2004, 07:09
teraz ja cos dodam :D poszedlem kolega na zamek Elvenbone idziemy na huntera zabilsmy JA PATRZE A TU DRAGON NCKLACKE z 1 huntera!! idzemy dalej juz wracamy 2 warriory pokonalismy i on sprawdzal loota zapomnial 1 sprawdzidz ja ptarze a tam w bagu butelka i POISON DAGGER!! :)) :)) :))
Siweczek
30-05-2004, 07:53
Moje farty to:
Mialem malo zycia napisalem do gostka pliss uh me a on mi rzucil pol plecaka uh wiec sie nie uhnolem tylko zjadlem mieso i sie schowalem na jakis okres
A wiecej nie mialem ale mialem pecha: mialem cos z 8 lukuw z 20 kusz i ide na fibule sprzedac w drodze wszystko mi zabrali i nic nie mialem ;(
Termbest_pol
03-06-2004, 12:08
Heh ostatnio ide se na draqi i poszedłem na poh patrze DS na mnie idzie .. no to mysle aaa omine se no ale jakos mi sie nie chcialo uciekac i ide BOOM!! 8o
Zgadnijcie co .... G SHIELD :) no były gs zrollowane no to zwiałem do draqa obok Kazzarod :) patrze BOOM! 8o
D shield Prawie zwariowalem kolega mowi idziemy do orc forrest no to lecimy 1 lider BOOM! 8o Warrior helmet
No to ja prawie się ;( ze szczęścia wracamy ama nas dopadła BOOM 8o NO i Prosze państwa Small rubin idziemy Na bh :) zgdnijcie co było w 4 bh BOOM! 8o
BH shield Wszystko naszczescie unieslismy wracamy do venore i tu nagle BOOM 8o Kolega dał mi bp uh za frre :) to był mój najszczęśliwszy dzień.
Kiedyś mialem taka sytuacja ze ktos w depo wyrzucil k armora no i ja BOOM 8o wziolem ;)
Van_Waterflew
04-06-2004, 21:57
My lucky:
1st zabilem sam (na rooku) minosa
2st mam niezle skile jak na 8lvlowca (29/24)
3st 2 katany w dwych rotwormach podrzod
4st rozwalam stada rptwormuw:)
Randagast z isarki
05-06-2004, 00:46
Co do farta to mi na 3 gsy 2 k legsy wypadły ale szał był.... I najlepsze że jak mknąłem z tym do depo to akurat jacyś pk byli ale jakoś wparowałem do depo cały podjarany ^^
Co do tematu to mam pecha do lootu :) raz wypadl mi war hammer z WW :P dwarven ring z dwarfa 8o
Ja znalazlem:Brass armor,Double axe i 23 gp-przez siebie zabitego Mino Guarda.Mysle ze to fart! 8)
Czeszosz
06-06-2004, 15:20
Ja mialem ciekawa sytuacje. Ide sobie na fibuli zabijam roty ide twardo patrze Ds leje sie z nim ide dalej a tu wyskakuje 2 potem 3 z 10 rotow sie uzbieralo i zaraz 4 =] Ledwo co ucieklem jeszcze te lagi :/ Masakra
Hmm...
Mi jedyna chyba NAPRAWDE fajna rzecz jaka wypadla to byl Dwarven Ring z chyba milionowego zabitego dwarfa. Ale najfajniejsze było to, że wtedy z jakimś gosciem lazilem i sie non-stop o loota klocilismy, a tego dwarfa chyba odpuscil i poszedl dalej-na rota. :D
Jeżeli DW ring ze zwyczajnego Dwarfa jest dobrze to kazdy chyba wie gdzie jest Dwarven Bridge...
Wlasnie na tym DW bridgu jak z Venore uciekalem bo ktos pod Venore 2 GS zlurowal to wskoczylem na DW bridge i patrze Dwarf no to go rach-ciach i... TADAM :D
Dwarven ring :D
Elendart
09-06-2004, 20:27
niezly fart ja tez kiedys mialem podobny kiedy
2 razy pod rzad wypadl mi war hammer z wild wariorra
8)8)
ja to mam farta
chodze sobie od jakiegos czasu na mino maga expujac przy okazji na trollach , zbieram i sprzedaje zagarki :)
i co - mino mag jak zwykle tylko 10gp i te sliczne martwe weze whhhrrrrrrrr.......!!!!!!!!!!!!!
a tak przy okazji jak ktos chce sobie zafundowac zegareczek piszcie (danubia) xsywa jak wyzej ;)
Entar Srebrna Tarcza
10-06-2004, 18:01
przy dp w ab ( doslownie jakies 2 kratki od niego) znalazlem bag a w nim...
dragon neackle, protection amulet, scimitar, 500gp i jakies 200 boltow
niestety zdazylem wziac wszystko oprocz boltow :P ale i tak mialem szczescie :P
Mój najleprzy loot to backpack który był w ciele jakiegos goscia a w nim:
- ok: 450 kasy
- BP runów IH
- BP runów HMM
- two hunded sword
To najleprzy fart jaki mialem do tej pory... :)
Lolita kosmita
10-06-2004, 21:22
Waaa Co powiedziales ze co ci wypadlo z wild warriora ??????? wogle to mozliwe !!!??!?!?! ja zabilem 10 i jakies syfne gp mi zostawialy !!!!
Ahh te wasze fart :PP a tak do fartow to mi z troli zawsze 10 gp wypada :p
Dr.Unknown
10-06-2004, 21:31
Otóż ja mialem arcyciekawom sytuacje... :))
Ide sobie do carlin(lagg jak...)i patrze kolesia goni valkiria, a on ucieka do carlin.Szedlem z nim łeb w łeb...i pomyślałem ze on jej uzieknie a ona zlapie mnie!(mialem wtedy 9 lvl:/)i tak tez sie stalomając 2 , 2 DWA punkty zycia wszedlem po drabinie...a valkiria...poszla zwiedzac miasto :) poszedlem do świątyni się healnoc(przed swiątynią trupy) i słysze rozmowe:
-Damn lurer! i hate then! i wanna kill him!
a ja wypalam teks
-damn goblins...thay almos killed me...- i poszedlem:)
sry za bledy ale sie spieszylem... 8o
forrrzuno
11-06-2004, 19:34
;( Ja niestety mam troche gorsze szęście bo z dwarwów(lub czymś podbnym) wypadają mi tylko muchomorki ;( ;( ;(
Miales niezlego farta,ja mialem kiedys:Brass arma,duoble axe,!5 gp,hatcheta,wedke w mino guardzie 1!
jak już się chwalimy to mnie z Valkirii wypadł Double axe,
fajnie nie?? 8)
fajnie,
ja z amazonki wyciagnelem small ruby :))
i sprzedalem w ab za 250gp
Entar Srebrna Tarcza
13-06-2004, 22:03
dzis z rana w elvenbone castle w mino znalazlem na raz
chain armor. chain helmet, mace, 13gp i bronze amulet!!
a ja miałem takiego farta nie na mainie tylko na rooku :P
Ide potrenować nowego chara (na palka lub sorca)
schodz do podziemi patrze dośc dużo martwych orków,no nic ide dalej.Wchodze do pomieszczenia (tam gdzie jest ten room z Chain Armor i brass helmet)
patrze a tam jeden mino na czerwonym hp i obok niego jakies zwłoki ,no nic mino sie na mnie rzuca ja go dobiłem,i z ciekawości przeszukałem zwłoki...
Bow,Bag
50+ Arrows,jakies 70gp do tego wędka i lina :P
Wtedy to myślałem że sie zleje pod siebie ze szczęścia :)) Strzały sobie zatrzymałem a łuk sprzedałem za jakieś 350 gp :P (jeden już miałem to na co mi drugi ?)
Artur-Knight
14-06-2004, 20:39
Ja expiłem na dragach z kumplem potem kumpel poszedl i postanowiłem sprawdzic czy solo zabije draga i ide zabijam i otwieram: a tam 10 burst arrows:)
No to ja widze, że też mam niezłego farta :]
Z ghuli to parę razy life ring wypadł;
Z valkiri parę razy palte armor, double axe oraz jakieś diamenty;
z trolli 3 silver amulet;
z swamp trolli wędki;
z mino quarda także wędki :))
z dwarf quardów raz ametyst, parę razy battle hammer oraz jeden raz steel helmet;
Reszty nie pamietam :))
Ja sam nie mam za wielkiego farta, ale moj qmpel znalazł boots of haste w carlinie koło depo :)
/do dzisiaj nie wiem jak on to zrobił ...
mój the best loocik to byl człowieczek, w ktorym mialem d-hammera i jakieś śmiecie na foldzie. nie uniosłem d-hammera więc zostaiwlem p-legsy i polecialem do carlin. ukryłem go ale jak już wróciłem to nic nie było... ale i tak troche do przodu. poza tym w elf bane zerki mnie zabiły, straciłem d-hammera na 12 levelu i mlv, chcialem go odrobic.. patrze zaraz zabijaja pk, a ciało ląduje pode mną i wyciągam p-armor... aż tak dobrze nie jest, ale zawsze 8)
Ja w 4 Bh znalazlem 4 bh shieldy fart jak nic ale to bylo jakis rok temu od tego czasu nic nie wypada ;/
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
hm, boh,dlanca,wh w 2h bk; carm clegs i wh w godzine hero (clegi w pierwszym), 30h na dlach bez lootu, 3 dolle w ww pod rzad, wh w liderze
Sorcercer from Isara
19-06-2004, 14:32
gratz szczescia chuc na gsy bedziesz mial k armory :D :O ?( 8) ;( 8o :] :( :)) X( :) :P ;) :rolleyes: :baby:
Agent Spiryt
19-06-2004, 17:01
protection amulet z pierwszego zabitego gsa
Moj fart był że ledwo przeżyłem jak poszłem do ghostlandu na ghule wlazłem i były 3 ghule mialem 1 UH 2 ghule rozwaliłem ale nastepny tak mi dowalil że zostalo mi 2 HP . I to nie był fart?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.