Pokaż pełną wersje : VAloria Peking!!!!!!!!!!!!!!!
Elo!!
Oto filmik z dzisiejszego pk!
http://rapidshare.de/files/5178961/PEKINGS.rec.html
Dodam ze JAzda była równa,gdy 62 ek napadl nas.ale to zobczcie sami!!!!!!!!!!
Akerionos
16-09-2005, 23:12
Loott widze że nie dopisał,ale pod względem zabawy napewno SPOX.
Szczególnie ten Sorc,Irek POzdro dla niego!!!!!!!!!!!!
CYA!!!
XargoTamahomeTamasuki
16-09-2005, 23:16
Nizły filmik, można obejrzeć jak się nudzi jak ja przed chwila:D
Akerionos
16-09-2005, 23:17
Nizły filmik, można obejrzeć jak się nudzi jak ja przed chwila:D
Popieram,widzałeś jazde z 62 EK??:D:D
XargoTamahomeTamasuki
16-09-2005, 23:19
tak widziałem:D
Gratz dla was, ze sie nie przestraszyliscie ich leveli i dzielnie stawiliscie im czolo ;)
P.S Szkoda, ze nie bylo fe bo mielibyscie wtedy szanse ich zabic ;D
P.S Ta dwojka knightow wybrala sie dzisiaj na pking, widzialem trupy jak pomykalem do venore.
~pozdro~ <lol>
Ufocznik
16-09-2005, 23:43
Nice... xD
Tam pod koniec przez chwile nie miałeś boltów i nie strzelałeś, pozatym to troche ci lagowało i nie wiem czemu sie nie uhnąłeś a irek zabil tego sorca i chciał ciebie zabić ;p
tak btw to mogles mowić, że idziecie pkować to bym się z wami zabrał xD
Masterrr
17-09-2005, 11:01
Zajefajny filmik :] 60 + lvl a wy jak nic jak byscie lali 12 :P gratz odwagi
CHESTER from rubera
17-09-2005, 13:05
Damn nieźle tylko trzeba było fe wtedy knighci by padli wiem cos o tym ;) Btw ten irek jakis dziwne zabił apisa potem palla prawie utłukł :/ Filmik swietny gratz odwagi :)
-=DanieL=-
17-09-2005, 17:08
człeniu gdybyście fe mieli to by ci knighci spie..... gdzie pieprz rośnie XD ale byście dystans musieli zachować zebyście sami niedostawali
Cieszę się że jest takie zainteresowanie,jutro dam filmik z kolejnego pk kusznika
ZAPRASZAM!!!!
Ufocznik
18-09-2005, 16:08
Msg me jak będziecie szli pkować! xD
Hehe bardzo fajny filmik, najbardziej mi sie podobalo jak dzielnie stawialiscie opor tym typom. Kolesie pewnie byli w szoku, ze nie moga was zabic, ladnie sie na mostku ustawiliscie z tymi liderami, ale dwa pytania ... Czemu Irek zabil Twojego kumpla i czemu sie do konca nie UHałes ?
Hehe bardzo fajny filmik, najbardziej mi sie podobalo jak dzielnie stawialiscie opor tym typom. Kolesie pewnie byli w szoku, ze nie moga was zabic, ladnie sie na mostku ustawiliscie z tymi liderami, ale dwa pytania ... Czemu Irek zabil Twojego kumpla i czemu sie do konca nie UHałes ?
1.Sir Apiso padł przez przypadek(Irek miał LAgggggggg
2.NIe uhnolem się,nie zdążyłem,poniewaz chcialem zaladowac bolty:/
Ufo nie zapomne o tobie,jutro bedzie MASS PK,moze nawet ban:P:P
Piszcie,jesli chcecie isc na pk,na VALORI!!!!
Ufocznik
20-09-2005, 23:15
@up
bana to ja nie chcę ale chyba przejde się palkiem popkować z wami bo na sorcu 1 do reda ;>
tylko pamiętaj o mnie, msg jak będziecie szli ;)
Filmik bardzo fajny , i mysle ze pomysl z liderami byl bardzo dobrym posunieciem gdyz fd wtej sytuacij ranily by tez was , a 60 knight kladzie fd na jednego hita. Pozdro dla wszystkich
OK!!
Termin ustałony,skład i oczywiście runy i bolty,leżą już w depo i nie mogą się doczekać:P:P
Piszcie gdzie chcielibyście żebyśy popekowali
Pozdro dla all!!!!!!!!!!!
Ksztan WWO
23-09-2005, 08:52
POzdro dla kusznika :]
film elegancki gdyba twój qmpel mial orszku sd i m wall to by padla typiara za 1 razem .
POzdro dla kusznika :]
film elegancki gdyba twój qmpel mial orszku sd i m wall to by padla typiara za 1 razem .
Niom masz racje,ale nie mielsismy kase na runy,teraz mamy kase all runy bolty i inne *******y.
Mam prosbe do Ludzi na forum,PISzcie gdzie chcecie zebysmy poszli popekowac,bo nie mamy pomyslu,dzis jest ten dzien,czekam na zgłoszenia do 19:00.
Z Gory Thanks
Kasztan w mej pamieci na zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
;( PLZ!!!
Gdzie mamy isc,nie mamy zadngo pomysłu:/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.