zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Programy do tworzenia filmów WMV

Slaymaster
17-09-2005, 18:09
Jesli ktos zna jakies programy do tworzenia filmow wmv z monitora bez uzycia kamery xD prosze zeby tutaj napisal ich nazwy dzieki temu na forum znajdzie sie wiecej lepszych filmow w formacie WMV :)

Raxev
17-09-2005, 18:14
Ja znam np. Hyper cama, ale on nie jest zbyt dobry...

norton
17-09-2005, 18:16
Snagit wg mnie najlepszy do sciagniecia tutaj :http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=76&id=913 (wersja demo pelana paltna)

Slaymaster
17-09-2005, 18:26
Dziekuje a jesli chcecie kazdy program jaki sobie zamarzycie w pelnej wersji
np. "Snagit" to sciagnijcie program Bearshare ;) pomaga wlasnie sciagam Snagita ^^ thx :*

norton
17-09-2005, 18:46
nie ma za co dziekowac jak wiedzialem to pomoglem :P milego uzytkowania i dobrych filmow wmv:D

Pan i Wladca
17-09-2005, 19:16
Dzięki za link, długo szukałem jakiegoś programu do filmów ***** a tu nagle...
Jeszcze raz Thx

Slaymaster
18-09-2005, 00:00
Ten Snagit troche lipny jest jak muze sie wstawia trzeba mikrofon przykladac do glosnika i nie da sie przejsc robic miedzy obrazami nie da sie napisow wstawiac ja bym chcial jakis taki profesjonalny program tak jak ten ziomek co zrobil film o eternal march albo sergio demonslayer qrde bardzo bym chcial tytul takiego programu piszcie plz :(

Player Killer
18-09-2005, 00:11
Ten Snagit troche lipny jest jak muze sie wstawia trzeba mikrofon przykladac do glosnika i nie da sie przejsc robic miedzy obrazami nie da sie napisow wstawiac ja bym chcial jakis taki profesjonalny program tak jak ten ziomek co zrobil film o eternal march albo sergio demonslayer qrde bardzo bym chcial tytul takiego programu piszcie plz :(

Ja "Snagita" używam tylko do wycinania poszczególnych fragmentów filmików rec*, dzieki niemu zapisuje w formacie avi*, potem wycięte kawałki zamieniam na wmv* i wszystko "sklejam" w "Windows Movie Maker'ze", a także w nim można podstawić muzyczkę ;)

Slaymaster
18-09-2005, 09:31
Jak importowac filmy do windows movie maker'a ze Snagita prosze powiedzcie mi bardzo mi to potrzebne i jesli jeszcze ktos wie jak wstawiac muzyke to mozecie powiedziec :D jak wstawiam filmik do wmp ze Snagita wyskakuje mi blad: C:\Documents and Settings\Mopsmaster\Pulpit\Mops project\Necro ja i dubi w.avi could not be imported.

Slaymaster
18-09-2005, 11:24
W windows movie makerze klikam w
Capture from video device i wyskakuje mi blad

A video capture was not detected. Verify that device is turned on and connected properly and then try again.

Co zrobic zeby przy pomocy windows movie maker zrobic fajny filmik piszcie tu jak wiecie :(

Player Killer
18-09-2005, 12:37
@ up

mhmmm, najpierw ściagnij polską wersję WMM (Tutaj (http://www.centrumxp.pl/download/programy/program.php?id=2091) ), a program który zamienia pliki avi* na wmv* masz (Tutaj (http://www.centrumxp.pl/download/programy/program.php?id=2100) ). Muzykę natomiast podstawiasz w WMM i w nim także sklejasz wszystkie kawałki filmu.
I tyle ode mnie. :)