zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gmowie robia podpuchy!

ciemne dropsy
17-09-2005, 18:27
Normalnie nienormalne. Zalogowalem sie dzisiaj na moja postac na antice, i dostalem wiadomosc: Say ": D" on trade and win golden armor. To sobie pomyslalem, ze napisze. Okazalo sie ze to podpucha i gm pobanowal wszystkie osoby ktore napisaly : D na trade... ;-) Mieliscie juz takie przypadki "przebieglosci" gmow? :)

kaczi
17-09-2005, 18:30
Hehe, fajne. ;)
A to napewno GM napisał?

Ja się z takim czymś nie spotkałem.

Adamsik
17-09-2005, 18:34
A to dobre ;D
A ty napisales : D czy nie? ;]

ciemne dropsy
17-09-2005, 18:34
Tzn. nie pisal to gm, tylko jakis koles... Moze jaki counselor moze tutor, a moze zwykly gracz zobowiazany do tego. Ale bany sie posypaly...

edit: Czytaj uwaznie: napisalem : D

Xan Arcanist
17-09-2005, 18:47
A zazwyczaj jak dostajesz bana jest napisane uzasadnienie. Jakie jest w Twoim wypadku? ;)

Dabek
17-09-2005, 18:49
a moze zwykly gracz zobowiazany do tego.

A może zwykły złośliwy gracz?

ciemne dropsy
17-09-2005, 18:50
A zazwyczaj jak dostajesz bana jest napisane uzasadnienie. Jakie jest w Twoim wypadku? ;)

Banished: until Oct 02 2005, 17:22:01 CET because of spamming

up: Dlaczego zlosliwy? Dzialal wedlug tibia rules, pomagajac gmowi :P

Xan Arcanist
17-09-2005, 18:54
Peha (nie w ustach ;) ) miałeś i tyle

Ale wielkie dzięki że powiedziałeś :)

Matek
17-09-2005, 19:36
Moim zdaniem to nie byla podpucha GMow;)

Poprostu miales pecha - powiedziales to w momecie, kiedy na serwie byl GM.

Bo pomysl logicznie - po co robic takie podpuchy? Zeby sobie pobanowac tylko? Nie sadze;)

Tibio-gracz
17-09-2005, 19:43
Ja myślę, że to była podpucha ale nie GM'a.Jakiś bystry gracz zauważył, że na Twoim serverze znajduje się GM.Wiedząc, że kanał Trade służy wyłącznie do pisania ofert handlowych zaczął wysyłać wiadmości do wszystkich o napisanie byle czego na tradzie(co jest niezgodne z regulaminem Tibii).GM zobaczył to i ban!

Rybzor
17-09-2005, 19:46
To wygladalo jak test na nubasa, przeciez wiadomo ze bys g armora nie wygral to po co wogule spamowac trade channel, jakis nub napisze : D a inne nuby sie go sluchaja i tez pisza : D :P

Barts
17-09-2005, 20:22
Hmm ja mialem kiedys cos takiego
Atomic man selling brand a new Stonecutter axe (he wants only 50k becouse he leaving lunara)
Chwile pozniej Heaven napisal ze GM zartowal (ale za ten czas dostalem z 90 Msg :/)
GM sie wkurzyl bo stalem z kumplem druidem i ktos dal reporta ze ja uzywam MC jak sie wyjasnilo to zapytalem czy nikt go nie posadza ze jest panienka skoro nikomu nie pokazal (i tak sie cieszylem ze nie ban :P)

Malio
17-09-2005, 20:31
@up atomic man.... spoko koles :D

ciemne dropsy
17-09-2005, 20:41
Atomic man to barts we wlasnej osobie :P

Co do tego czy podpucha czy nie... Glebiej sie zastanawiajac to racja, nie musialabyc to podpucha. Ale to bylo tak, ze napisalem i 2 sekundy potem mniej wiecej dostalem bana...

slimaczek
17-09-2005, 21:11
Rozumiem że ten gosciu co powiedzial "Say :D and win golden armor" dostał bana? Bo to też jest spam na trade. Wg mnie powiedizal to jakis gosciu normalny ktory wiedzial ze jest gm, ale nie pomyslal ze tez moze dostac bana.

Tibio-gracz
18-09-2005, 11:56
Rozumiem że ten gosciu co powiedzial "Say :D and win golden armor" dostał bana? Bo to też jest spam na trade. Wg mnie powiedizal to jakis gosciu normalny ktory wiedzial ze jest gm, ale nie pomyslal ze tez moze dostac bana.

Założyciel tematu napisał, że dostał wiadomość ale nie na tradzie tylko na normalnym kanale gdzie mogą rozmawiać tylko 2 osoby.Czytaj ze zrozumieniem!

Malio
18-09-2005, 12:41
tak atomic man? to ty?? fajnie :D potem ci powiem kim jestem :D i vermyna na forum spotkalem .. cool

Khazar
18-09-2005, 12:52
Atomic man to barts we wlasnej osobie :P

Co do tego czy podpucha czy nie... Glebiej sie zastanawiajac to racja, nie musialabyc to podpucha. Ale to bylo tak, ze napisalem i 2 sekundy potem mniej wiecej dostalem bana...

omg rozbraja mnie Twoja naiwnosc. nie dopuszczasz do wiadomosci ze ktos Cie w c**a zrobil... uwazasz ze to pomocnik GMa kazal Ci na trade napisac ": D" zeby GM Cie mogl zbanowac. przeciez jezeli bys tego nei napisal to nie dostal bys bana....
przyjmij w koncu do wiadomosci ze jakis koles obserwowal trade channel i widzial ze GM tam "grasuje" i zeby sie zabawic (glupio) napisal do kilku ludzi msg zeby na trade napisali ": D" to dostana g arma. ludzie pisali a GM tylko banowal za zlamanie regulaminu. ale powtarzam Ci: TO NIE BYL ZADEN POMOCNIK GMa NA BANK!!! bo po co nib GM mialby upadac tak nisko i robic takie "podpuchy"? zeby sobei tylko roboty narobic z banowaniem?

Baradax
18-09-2005, 14:07
Hahahahahha, na Novie tez taka wiadomosc dostalem, powiedzialem :D i nic mi sie nei stalo ;)

Karrith
18-09-2005, 15:23
widzialme filmik na tibia.de, gosciu na rooku (4lvl) wyslal te sama wiadomosc do wszystkich na serwie, zeby cos tam napisali na game chacie, a akurat wtedy gm byl online, polecialo z 20 banow:D

Jerkov Thundersword
18-09-2005, 18:28
Normalnie nienormalne. Zalogowalem sie dzisiaj na moja postac na antice, i dostalem wiadomosc: Say ": D" on trade and win golden armor. To sobie pomyslalem, ze napisze. Okazalo sie ze to podpucha i gm pobanowal wszystkie osoby ktore napisaly : D na trade... ;-) Mieliscie juz takie przypadki "przebieglosci" gmow? :)

GM nie może zrobić czegoś takiego, dlatego to nie był GM. Jeżeli czytałeś chociaż Tibia Rules, to byś wiedział, że namawianie kogoś do popełnienia przestępstwa jest również przestępstwem. Czyli ten cham, który cię wyrolował również złamał Tibia Rules i uszło mu to na sucho.

Btw... dostałeś bana nie za "przebiegłość GMów", tylko za własną głupotę ;)

Vadikel
27-09-2005, 22:58
up: Dlaczego zlosliwy? Dzialal wedlug tibia rules, pomagajac gmowi :P

Dlatego że u nas na servie też takie coś bylo nawet kilka kolejek ktos se jajca robil i pisal cos typu say on trade; :d "win" "no pay me" itp i jakos bany nie lecialy ;)
ktoś sie wyglupiał a akurat Gm byl i dostaliscie bany za spamowanie :)