Pokaż pełną wersje : Projekty- moje bronie i nie tylko..
Hegemmon
28-04-2004, 20:38
Zainspirowany wyczynowymi grafikami yona i dopingowany wielką nudą postanowiłem sam popróbować. Ofcors moim swordom(narazie tylko swordy) wiele brakuje do szczęścia ale w paincie z moim doświadczeniem w tej dziedzinie naprawdę trudno o więcej.
Poniżej itemki poukładane hronologicznie( w kolejności tworzenia)(wszystkie jednoreczneza wyjatkiem drugiego 8)
1. http://hegemmon.republika.pl/cristalsword.png 20:01 You see a crystal sword(Atk:35 Def:29).It weighs 21.5 oz.Crystal is shining with blue light.
2. http://hegemmon.republika.pl/dune.png 20:02 You see a dune sword(Atk:99 Def:99).It weighs 100.0 oz.This sword belonged to Muad'Dib.
3. http://hegemmon.republika.pl/ws.png 20:03 You see a wing sword(Atk:41 Def:46).It weighs 51.0 oz.Its blade forged by ancient Jin's.
na razie tylko to... od razu proszę zeby tutaj nie dochodziło do rękoczynów :) no i tak to coment plx :sword:
heheh,gratzzz-,-,wiecej takich,moze sprobuj zrobic nowe outfity,zbroje,tarcze,itp
Artuditu
28-04-2004, 20:44
Fajne dobry jestes :D. Gratz !!!
(mogli by ten 2 miecz dac jesli by byl to odrazu na smoki)
hahaha 8) :D :)) :P ;)
Matheous
28-04-2004, 21:32
Fajne ale chyba ODROBINKE przegiete:) Rob dalej:)
Jakby takie przedmoty wprowadzic to by musialy byc jak MPA u demonow...Albo wrl...
dizajn broni jest bardzo fajny. technicznie moglyby byc troche lepsze. Ale ogolnie sa w bardzo tibijskim stylu i nie odstaja bardzo od tych oryginalnych z gry :) (chyba sa 2x za duze, ale co tam)
czy dune sword nie bylby zbyt morderczy? ale co tam :) (jak juz dyskutowalismy)
generalnie, zle nie jest, a wierze ze bedzie lepiej :P
Hegemmon
29-04-2004, 08:47
no ja tez wierze ze bedzie lepiej...
rozmiar ich jes faktycznie troszke duzy... ale czy jest potrzeba aby one byly oryginalnych rozmiarow?
dune sword to zas wynik mojego sentymentu do książki pt. "Diuna" i jej kolejnych części których tytułów nie będę wymieniać bo jest ich troszkę a ja jestem leń :P
wykończenie faktycznie nie jest zbyt dobre.. yon kiedy pokazałeś jak zrobiłeś sworda to ja jestem tak między drugim a trzecim z czterech etapów... więc jeszcze kawałek drogi przede mną :P
szkoda tylko że twoich grafik ludzie jeszcze nie komentują tak jak bym się tego spodziewał( do tej pory przynajmniej 50 comentów :P ) co innego jakbyś to dał do działu Zdjęcia... bo dział twórczość to chyba omijają forumowicze bo nie wiedzą co tu może być fajnego :)
Artuditu gdybyś miał miecz z takimi parametrami w ręce knighta powiedzmy 60lvl ze skilami ~80/~80 to byś smoki kilkoma zręcznymi ruchami tibijskiej ręki kładł w wieczny sen :P
Jak dla mnie spoksik.... Gratz vien... znaczy.. eld.... hegemmon :) Ja nie mam ccierpliwości, chociaż pieron jeden wiem co będzie ze mną na starość :D
w ostateczności ujdą ..
-- Offtopic --
Ty się lepiej zajmij kolejnymi częściami opka! a nie się opitalasz robiąc jakieś graficzki ... takie zabawy zostaw Yonowi ;)
Hegemmon
30-04-2004, 15:34
hmm po liczbie komentów wniskuję, że niewielu osobom podoba się moje opko... ci co komentują chwalą a co jestem wdzięczny :baby: ale skoro mając małą "widownie" mam słabą motywację no i jeszcze czasami nie moge dać nowej częśći bo nie chciał bym zostać ukarany upomnieniem za nabijanie post za postem (tam coprawda jest tak na początku ale to było kiedyś ?( )
P.S. jeśli to ledwo uchodzi to co by było gdybym wrzucił ss z tym co mi wyszło kiedy próbowałem zrobić Outfit .. wtedy to by byłby dopiero dym ;)
:sword: :miecz: :king: :blazen: :axeman: :2handed:... te nowe obraski są super...... :baby: a ten smoczek też mi się podoba :] :baby: :baby:
Nie lam sie :) outfit (jak i potwory i inne takie) to dosyc trudne rzeczy. praktycznie masz tyle samo miejsca co na bronie, a obiekt musi zawierac o wiele wiecej elementow (no nozki, raczki, glowke :) . Poza tym ta koszmarna izometria, nie wiem kto to wymyslil :/
Tworcy tibii mogliby sie pofatygowac zeby kupic np. Warcrafta 2 i zobaczyc jakie sa tam cudowne obiekty (nie w izometrii oczywiscie) i w jaki sposob sa przedstawiane.... A ten rzut izometryczny powoduje ze naraz widac wszystko (trzeba przedstawic kazda czesc ciala) i nic (bo na nic nie ma miejsca.... juz nie bede sie rozpisywal ze izometria nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia...
slowem. o zgrozo!!
Hegemmon
30-04-2004, 18:17
hmm :baby: naprawde sadzisz ze nie mam sie czym przejmowac? :baby: to spojrz na to:
http://hegemmon.republika.pl/listonosz.png
i co zatkalo? :baby: :baby:
kurcze te "baby" jest rozbrajajacy :baby: :baby: :baby:
Lord Tomekk
30-04-2004, 19:46
Ej, mi też się to podoba :baby: :D
A może jeszcze Magic Fire Energy Long Battle Sword ;)
Skille: 500/500 i wypada z ratów :baby:
Shanhaevel
17-05-2005, 14:35
@up
Noob, loooolz... -.-
coś jest nie tak.. bo ja widze piękne X ;/
Radek 666
17-05-2005, 21:33
dawajcie mi też proste zlecenia looooolz ;)
Aaaale nOObek! Niedość, że odświerza temat z przed roku, to jeszcze pisze posta nie na temat. Za takie coś powinien być ban -.-.
Descartes
17-05-2005, 22:08
A wiecie, że zanim on odpowiedział, to był najstarszy temat w Grafikach?
Shanhaevel
17-05-2005, 22:17
Tacy frajerzy wszystko zepsują. -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.