zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ah te n00by

Slajt
28-04-2004, 21:29
Hahahahahahaha
Widzieliście tego n00ba (bo ban z takim określeniem mu dali) Tak właściwie to ciekawe dlaczego forumm tibii.xx jest leprze ?! Jestem zwolennikiem tego forum !!!! przywiąrze się, zrobię wszystko zeby go nie likwidowali, nigdy !!!!

Dan the Automator
28-04-2004, 21:40
Ciezko powiedziec...
bo jesli mowa o "systemie" forum, to nie ma tu szczerze mówiąc AŻ TAKIEJ różnicy. BO gdyby było forum z wbudowanymi grami FPP, Photo shopem 7.0, mikrofalówką i odkurzaczem - a nie miałoby userów - byłoby niczym

To raczej chodzi o klimat - a tu cięzko oceniać... tzn punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia

Slajt
28-04-2004, 21:43
A ja wam powiem, że szybko działacie - moment i wykasowane n00biarskie tematy gościa !!!

ponczus
28-04-2004, 21:59
@Slaajt no i jest się czym podniecać??

@Dobo a kiedy ta mikrofalówka będzie bo ja bym coś zjadł <_< (zmieńcie emoty :P)

Magus
28-04-2004, 22:26
Oryginalnie dodany przez dzwiedz
@Dobo a kiedy ta mikrofalówka będzie bo ja bym coś zjadł <_< (zmieńcie emoty :P)

Niedawno doszly nowe emoticonki, przyklad masz w podpisie Doba :pochodnia: .
Przy wyborze emotek wystarczy kliknac przycisk 'wiecej'.

Monoskar
28-04-2004, 22:52
Ta mikrovolka by się przydała :P
Póki co macie Adobe Photoshop 7.0 CE PL ->
http://blizniak.pcz.czest.pl/~ukasz/soft/Adobe_Photoshop_70_PL*****

Dan the Automator
28-04-2004, 23:02
Oryginalnie dodany przez Magus
Oryginalnie dodany przez dzwiedz

Niedawno doszly nowe emoticonki, przyklad masz w podpisie Doba :pochodnia: .
Przy wyborze emotek wystarczy kliknac przycisk 'wiecej'.

+ właśnie doszły "zamienniki" tych niebieskich (nigdy ich nie lubiłem 8o)

gdyby IRC mi nie padł, to byłby kolejne zamienniki

Gonzo von Krenzel
28-04-2004, 23:17
Ontopic:
Teraz wszyscy z tego n00ba się brechtają.
Offtopic:
P.S. Super te emoty - I WANT MORE plx plx ;).
P.S. 2 Tło emota "Eek" jest widoczne na szarym tle forum, ale tu już chyba wiecie...

Slajt
29-04-2004, 18:04
Piszę w tym temacie bo szkoda miejsca na następny...
A więc:

Dodano: 20-04-2004, 16:03 CIPy znów coś kombinują, nie dając nam grać... Tym razem jest to jakaś poprawka, dotycząca karania za łamanie regulaminu Tibii. Nie zmieni to jednak niczego w samej grze. A co się zmieni, to zobaczymy już za jakieś 1,5-2 godziny. dodał: slimacek

Jak dla mnie to skandal !!! A piszę to tylko dlatego, że oftatnio pojawił się post, że niby tibia.xx the best g***no prawda !!! To chamscy oszuści i wcale tego nie kryją !!! Ja bym im chyba jakiś proces wytoczył ! I na dodatek piszą, że - tu cytuję "znów coś kombinują, nie dając nam grać..." Jak oni mogę w ogóle pisać nam grać !!!! Grrrr... Skandal !!!

Bigvirus
04-05-2004, 13:52
Oh nooby sa i bedda!!!Ale trzeba jakos ich tepic

Vanhelsen
04-05-2004, 18:18
Oryginalnie dodany przez Bigvirus
Oh nooby sa i bedda!!!Ale trzeba jakos ich tepic

n00bów nieda się wytępić, są jak chwasty, jednego wytępisz to pojawia się nowy, czasem gorszy ;(

Hrabia von Nox
05-05-2004, 09:43
Nooby są jak czyraki na tyłku. Niegdy nie dadzą spokoju jak sobie usiądziesz. :(

Matheous
05-05-2004, 10:46
Ech...A teraz prosze o wytlum,aczenie O CO CHODZI? Piszesz 'widzieliscie tego nooba costamcostam' pomijasz kompletnie gramatyke i nic nie kapuje... Jaki noob??? O co ci chodzi???Na ktorym forum bo mowisz tak bezsensownie ze nie wiem???
@Noobs:To tak jakbys probowal wytepic wszystkie kroliki albo Chinczykow...Za duzo ich zeby wogole probowac...(odnosnie krolikow-za szybko sie mnoza:)

Monoskar
05-05-2004, 12:29
Dalibyście już spokój z tępieniem tych n00bów - już mi się to powoli przejada jak widzę teksty: "bij n00bów, będziesz wielki" albo: są jak czyraki, chwasty itd.

Tak, też jestem n00bem, bo nie wiem jak sprawdzić zawartość worka podczas "Trade". Może mnie ktoś oświecić jak to zrobić ?8o

Hrabia von Nox
05-05-2004, 12:48
Monoskar, chyba się źle zrozumieliśmy. Noobostwem nie jest niewiedza jak otworzyć baga na trade, ale np. chodzienie za kimś i pytanie się o coś. Noob oznacza lamera, a nie idiotę. ;)

Hrabia von Nox
05-05-2004, 12:50
Oryginalnie dodany przez Hrabia von Nox
Monoskar, chyba się źle zrozumieliśmy. Noobostwem nie jest niewiedza jak otworzyć baga na trade, ale np. chodzienie za kimś i pytanie się o coś. Noob oznacza lamera, a nie newbiego. ;)

Monoskar
05-05-2004, 13:40
Oryginalnie dodany przez Hrabia von Nox
Monoskar, chyba się źle zrozumieliśmy. Noobostwem nie jest niewiedza jak otworzyć baga na trade, ale np. chodzienie za kimś i pytanie się o coś. Noob oznacza lamera, a nie idiotę. ;)

Nieźle, teraz wyszło, że jestem IDIOTĄ (tak wynika z kontekstu Twojej wypowiedzi ->dokładnie w ostatnim zdaniu!) 8o
A może n00b, albo idiota, to ktoś kto pisze posta, potem sam go cytuje w poście poniżej (tak to widać u mnie) i mimo to nie udziela odpowiedzi na pytanie: "jak sprawdzić zawartość worka na Trade" ? 8o 8o 8o

Vanhelsen
05-05-2004, 15:22
Worek powinien ci się "otworzyć" automatycznie. Tak przynajmiej dzieje się z bp'ami. :P

Ech...A teraz prosze o wytlum,aczenie O CO CHODZI? Piszesz 'widzieliscie tego nooba costamcostam' pomijasz kompletnie gramatyke i nic nie kapuje... Jaki noob??? O co ci chodzi???Na ktorym forum bo mowisz tak bezsensownie ze nie wiem???

Chodzi tu oto, że jeden z userów forum dostał "bana za n00bostwo" czy jakoś takoś. :P

Slajt
05-05-2004, 18:19
Od nośnie forum tibii.xx.pl:

Postaci Sprzedam/kupię/zamienię postać. Moderatorzy Archarius, slimacek, Moderatorzy

Czy to nielegalne ? :baby:

Stinky
05-05-2004, 19:25
Ehhhh, nie wiem dlaczego sie czepiacie? Ja osobiscie najpierw znalzlem sie na tamtym forum, bo to forum kolegi.
@Slajt
Daj sobie spokój, nie masz tak naprawde zadnego powaznego argumentu czy oskarżenia. Jak Ci sie nie podoba tam to sie nie odzywaj i siedź tutaj :] :]

Slajt
05-05-2004, 21:31
Argumenty mam wystarczające, a jak sie nie podoba to jazda na forum tibii.xx.pl i masz argumenty w 1/2 tematów ! X(

Monoskar
05-05-2004, 22:08
Oryginalnie dodany przez Wieszok
Worek powinien ci się "otworzyć" automatycznie. Tak przynajmiej dzieje się z bp'ami. :P

Napiszę to jeszcze raz żeby nie było niejednoznaczności o co mi chodzi ;)

Chcę kupić item X za 101gp. Mam zamiar dać sprzedającemu 1 platynę i 1 gold. W operacji "Trade with" mogę wybrać tylko 1 przedmiot, powiedzmy że to będzie 1 gold. Jak mam dołożyć tą 1 platynę, żeby zrobić to za jednym zamachem? ;(

Ostatnio kupiłem Plate Armor za 600 (miałem 2 platyny i 400gp). Sprzedający dał mi Bag'a żebym tam włożył kasę. Pytanie brzmi: jak on sprwdził zawartość tego worka???

L..i..S..e..K
05-05-2004, 22:16
*up*

Jeżeli umieszczasz kase w worku \ BP to odrazu widzać na podgladzie. (Obok worka\Bp są platynki , goldy).

Sprawdz to!

:baby:

Dany_2004
06-06-2004, 19:15
Znam tyle noobów .... byście sie zabili żebyście zobaczyli nOOba którego znam !! :D :D :D :D ale on ma dałna 8o 8o 8o 8o 8o 8o (jak zawsze)

Sorcerer Maciek
08-06-2004, 19:44
re Dany_2004: Hmm... nie mów tak, bo to poważna choroba, nie ma się czego śmiać (ani porównywać innych). A tak w ogóle - to forum jest najlepsze! Ja stąd się bie ruszam! :D