PDA

Pokaż pełną wersje : Trąbka-do czego jest?

Mysz z Morgany
18-09-2005, 08:58
A więc postanowiłem sobie poexpić i poszedłem na cmentarz koło Carlin. Na stoliczku w podziemiach leżała trąbka(famfare) więc ją wziąłem. Jak się klika na nią use to lecą nutki :) W jakim celu można ją wykorzystac??

morwi
18-09-2005, 09:14
mozesz polozyc w domku...

Luke06
18-09-2005, 10:07
I mozesz sobie na niej 'pograć'...

Mysz z Morgany
18-09-2005, 10:20
Myslalaem, że można np za jej pomocą otworzyć jakieś expowisko (tajne) albo coś. A ona mi tylko capa zabiera i miejsce w depo (zależy czy ją mam przy sobie). A czy na jednym serwerze jest tylko jedna trąbka? Napiszcie jak ją macie. A i juz nie mam lvl 10 w AB w jaskinii trollów zdobylem 11 lvl :]

Mysz z Morgany
18-09-2005, 10:24
No i chodzi mi tylko o tych ziomali z Morgany. :)

Xtreme
18-09-2005, 10:50
Trąbka jest w queście w krypcie w Carlin ..
Na pewno ktoś ją wyżucił .Tego questa moze zrobić każdy raz ..
I jest on bez ograniczenia lvl-owego ;]

Druid Baros
18-09-2005, 10:50
Czy jezeli dam mu zagadke jak zdobyc ta trabke to czy bedzie sie liczyc jako quest spoling?
EDIT:@down:Jezeli podamy ci rozwiazanie questa to bedzie to taki quest spoling:p(ktory w dodatku jest zabroniony)
Edit'2:Wymyslilem maly rym(zagadke,chyba zagadki nie sa zabronione?)

Gleboko w jaskini,
w skrzynce ukryta,
strzega ja potwory
o ktore zaraz zapytasz:p.

Edit'3(:P):Adi Olsztyn,ty to jednak umiesz komus nagadac:p

Mysz z Morgany
18-09-2005, 10:53
A ktoś wie jak zrobić questa listonosza?

Pramus
18-09-2005, 10:56
A ktoś wie jak zrobić questa listonosza?

Póki co widze, ze nie jestes doswiadczonym graczem jak i zarowo forumowiczem. Poza tym zeby zrobic tego questa musisz miec PACC. Nawet gdybys mial to bym ci nie powiedzial, bo to jest Quest spoiling. Wujek dobra rada mówi - poczytaj regulamin forum.

@EDIT
widze, ze masz 9 pkt, karnych. czlowieku jeszcze 1 i dostaniesz bana. Mysle, ze jestes:
-czlowiekiem ktory sobie robi jaja
-osoba kompletnie nie umiejaca uzywac forum.

Mysz z Morgany
18-09-2005, 11:11
W sumie to gram w Tibie od 2 tygodni. A jeśli chodzi o questy to prawie nic o nich nie wiem wiec dzieki ze mi powiedziales o tym ze nie wolno o nich gadac. Dzieki.