Pokaż pełną wersje : Rrzeczy do fake
Cwynio pogromca
18-09-2005, 11:06
Podajcie jakies linki albo napiszcie skas mam wziasc potwory,ludzie,rzeczy itp. do fejkow(w spriet edytorze jest tego za malo).
Podajcie jakies linki albo napiszcie skas mam wziasc potwory,ludzie,rzeczy itp. do fejkow(w spriet edytorze jest tego za malo).
Jaki z ciabie ułom! W sprite editorze jest WSZYSTKO!!! Kolejny temat do zamknięcia. :topic: :glupek: :topic:
Facet niezle masz wymagania jak dla ciebie 10 000 (slownie dziesiec tysiecy) plikówe to za malo.
Flame Daniel
18-09-2005, 16:47
tylko 10 000 ? :(
A skad mam wziac taki program do fake-ów (np: Sprite Editor) >?? ;-)
tylko 10 000 ? :(
no faktycznie BAAAAARDZO mało.. -.^
A skad mam wziac taki program do fake-ów (np: Sprite Editor) >?? ;-)
bodajrze na tibia.org.pl w downloadzie jest Tibia Sprite Editor.. Poszukaj takze tu na forum.. duzo bylo podobnych tematow..
Sprite Editor wypakowuje WSZYSTKIE możliwe grafiki z Tibii... Więc nie wiem w jaki sposób Ty chcesz mieć więcej... Chyba, że chcesz jakieś nietibijskie, stworzone nie przez Cipsoft, ale wtedy to byś się okazał kompletnym idiotą...
Dark Sven
30-09-2005, 18:12
Sprite Editor wypakowuje WSZYSTKIE możliwe grafiki z Tibii... Więc nie wiem w jaki sposób Ty chcesz mieć więcej... Chyba, że chcesz jakieś nietibijskie, stworzone nie przez Cipsoft, ale wtedy to byś się okazał kompletnym idiotą...
i po co gniocie odswiezasz?
@up up
racja, po co odswiezasz temat ktory ma 2 tygodnie czy wiecej...
@topic
jejjjjj..... jesli ci sprite editor nie pasuje to wejdz to tematu "pomoc dla nowych fakeowcow"(chyba tka nazwa)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.