PDA

Pokaż pełną wersje : Niełuki w Carlin

Turtle Sikornik
18-09-2005, 13:58
Wiele Razy sie zastanawiełem jak poszedłem z ROOK'a do Carlin gdzie tu jest szkola dla jakis najemników czy coś.Chodząc po mieście jak miałem już 12 lvl Zobaczylem Royal Shoolhouse. Dom szkolny!Szybko wszedlem do środka i zobaczylem npc Philip. Jak sie mówi hi to dalej nie wiem co.Dziś miałem taki sam problem bo popróbowałem szczęścia.Plx morze mi ktoś powiedzieć co sie dalej do niego mówi?? :(

Vanhelsen
18-09-2005, 14:17
nie ma takiego czegoś jak szkołą dla najemników... w zalerzności do tego, jaką wybrałeś profesję będziesz miał swoją gildię, w każdym mieście (z paroma wyjątkami) są gildie każdej profesji (mag, pall, drut, knight). Tam się kupuje spelle i to wszystko jeśli chodzi o gildię, nic więcej się tam nie zdobywa (chyba)... expa, skille, eq i te inne pierdułki musisz zdobywac na własną ręke.

choć tak jak się teraz zastanawiam to ten system gildi to jakiś shizo jest... po co gildia skoro tam tylko spelle się kupuje? tam powinno być coś więcej.... >.<

Snicckers
18-09-2005, 14:30
"niełuki" mówisz.... -.-'

Turtle Sikornik
18-09-2005, 14:39
nie ma takiego czegoś jak szkołą dla najemników... w zalerzności do tego, jaką wybrałeś profesję będziesz miał swoją gildię, w każdym mieście (z paroma wyjątkami) są gildie każdej profesji (mag, pall, drut, knight). Tam się kupuje spelle i to wszystko jeśli chodzi o gildię, nic więcej się tam nie zdobywa (chyba)... expa, skille, eq i te inne pierdułki musisz zdobywac na własną ręke.

choć tak jak się teraz zastanawiam to ten system gildi to jakiś shizo jest... po co gildia skoro tam tylko spelle się kupuje? tam powinno być coś więcej.... >.<
wiesz co Wieszok? Gdybyś przeczytał lepiej to morze byś zrozumiał że ja mam pytanie w sprawie Philip'a a nie Gildii .Już od dawna wiem że są gildie i morzna tam kupywać czary.Ale morzna tam coś jeszcze.Sprzedawać viale ,kupywać runy i Spellbook'i

ciemne dropsy
18-09-2005, 18:12
Sam jestes niełuk. Patrz posty i podpis -.- I too be niełuk?

Jerkov Thundersword
18-09-2005, 18:40
Jezu... co za temat "niełuki" myślałem że coś ciekawego a tu rzeczywiście jakiś nieuk pierdoły pisze -.-

Turtle Sikornik
18-09-2005, 20:27
a co morze wiedzieliście od razu od urodzenia tabliczkę mnożenia,pisać i te i inne dupsy?? Tego człowiek sie uczy w takim budynku so cię zwie szkoła.

De'sH
18-09-2005, 20:39
nie kopiuj avatarow -.-

Turtle Sikornik
18-09-2005, 20:48
ok sorry za wszystko co teraz odpisałem źle ale troszke mnie roztargnęło. I dzięki za rade z tymi Avaltarami tylko jeszcze jedno zmieniać go czy nie???? ;)

Prawo Kruka
18-09-2005, 21:00
jezeli nie umiesz sie wyslawiac, nie rob tego
jezeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, nic nie mow
ta "szkola najemnikow" to zwykla szkola, taka ciekawostka
a philip ma baardzo maly asortyment key-wordow, nawet nie opowiada o historii miasta, ani czego naucza; zreszta cipy skopaly praktycznie wszystkich npc pod tym wzgledem

De'sH
18-09-2005, 21:03
ok sorry za wszystko co teraz odpisałem źle ale troszke mnie roztargnęło. I dzięki za rade z tymi Avaltarami tylko jeszcze jedno zmieniać go czy nie???? ;)

tak masz zmienic avatar -.-

Mysz z Morgany
19-09-2005, 17:44
Te żółw! Mówisz, że w Tibii są same nieuki a nieuki nie pisze się niełuki. I kto tu ma same pały?? :p

Bandit0
21-09-2005, 22:59
Kompletnie nie rozumie oco ci chodzi -.-. A czy umiesz pisac po Polsku a nie jakies dziwactwa piszesz bez ladu i skladu. Powiedz po Polsku to postaram ci sie pomoc :confused:

ciemne dropsy
22-09-2005, 18:31
wez zmien ten avatar bo jest on juz zajety przez Shinjixa, od ktorego pewnie go zerznales -.-

vaviec
22-09-2005, 18:41
A nie srki:Pmoj blad:P

prosze o kasacje posta.

eee szkoda ze nie mozna zglaszac wlasnych postow...

Miszczu
22-09-2005, 19:31
wez zmien ten avatar bo jest on juz zajety przez Shinjixa, od ktorego pewnie go zerznales -.-
tak wlasnie myslalem ze z avataz skads znam a niku nie takto bym nawet tego tematu nie czytal :P
wez stary zmien avatar

Turtle Sikornik
22-09-2005, 20:10
jezeli nie umiesz sie wyslawiac, nie rob tego
jezeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, nic nie mow
ta "szkola najemnikow" to zwykla szkola, taka ciekawostka
a philip ma baardzo maly asortyment key-wordow, nawet nie opowiada o historii miasta, ani czego naucza; zreszta cipy skopaly praktycznie wszystkich npc pod tym wzgledem
dzięki ci .To jest człowiek który mi odpowiedział na moje pytanie bo czytał moje pytanie należy mu sie nobel,bo jak tak widze czy wy to przeczytaliście czy nie to mi sie żygać chce że tyle osób czytać nie umie ;(

Turtle Sikornik
22-09-2005, 20:22
no i macie. To jest niczyj Avaltar.Ops sorry już mój Avaltar.I jeszcze jedno nigdy nie widziałem takiego Avaltara u kogoś na forun więc nie mówić że jest skopiowany

Daku
22-09-2005, 22:18
'Niełuki' na Tibia.pl -.-

Taki powinien być Topic ;p

A dokładniej 1...

Jeśli forumowicze ci mówia żebyś zmienil AVATARA ,to zmień...>.<

Avaltar...omg

Malio
23-09-2005, 16:29
jak sie ma 10 lat to sie bzdury pisze :P

eXsnooPi
23-09-2005, 23:08